Skoči na vsebino

Daytona 24h 2018

Recommended Posts

• Odgovori 229
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kot večina najbrž že ve se bo čez slaba 2 tedna v iRacing-u vozila endurance dirka 24h Daytone. Žal tranzicije dneva in noči do takrat še ne bo, tako da se bo celih 24h vozilo v nočni izvedenki proge.

Odlično 12. mesto  Zelo dobra dirka. Pridobil sem mnogo izkušenj. Sploh na šikani   Hvala @mancSLO, @edgeslo in @Mitja M. za zelo dobro odpeljano dirko  Kar se pa tiče Ferraija GTE pa lahko rečem

Posted Images

Sej maš še časa, je pa tako da dlje boš vozil bolje bo šlo :)

Jaz pod 1.43 nisem mogel niti napol prazen, zdaj lahko če se res potrudim z cca 80l peljem visokih 1.41...

Seat time je 90% vsega :)

Deli na drugih straneh

Ker ne vem če se bomo zvečer ujeli dajmo se tukaj zmenit..

Torej kdo bi kdaj vozil, ima kdo preferenčne ure ko bi oziroma ure ko če se le da nebi ?

Meni je vseeno, karkoli bo ostalo bom vzel :D

Deli na drugih straneh

Sicer pa mi vsak dan uspe kak stint ali dva odpeljat. Napak je manj, so pa še tu in tam.

Prototipi so naoštreni tako da mirne volje kdaj gas spustiti da gresta oba cela skozi kombinacijo.

V tem tednu še team manegment uredimo, pa je.

Deli na drugih straneh

Predlagam da se danes zvečer ali pa jutri spet dobimo.

Z Marjanom bova najbrž šla naprej na en team server da mu pokažem in razložim kako funkcionirajo stvari, potem pa se dobimo na enem ki je solo.
Ker nam je @enjoyer83 zrihtal kanal na discordu pa predlagam da se tam točno dogovarjamo kdaj se dobimo,na kater server gremo , ipd.

Od jutri naprej ko bodo uradni treningi se bomo prijavljali vsak z svojo ekipo na practice, tako da bomo lahko vozili vsi na enkrat.

Team invite sem poslal včeraj vsem in čakam samo še @silicijeva dolina da sprejme. Vidva, ki sta že sprejela invite sta že nastavljena kot administratorja team-a tako da bi morala imeti enake pravice kot jaz. @silicijeva dolina pa dobi pravice takoj ko v iR potrdi invite.

Če se boste prijavljali na treninge kot Sloracing team bi vam moral TP tudi avtomatično povlečt skin. Ne vem pa kako je z obleko in čelado. V TP ekstra za team ne moreš tega nastavit, tako da predvidevam da TP potegne dol skin od voznika ki vozi...

Deli na drugih straneh
13 minutes ago, edgeslo said:

Če se boste prijavljali na treninge kot Sloracing team bi vam moral TP tudi avtomatično povlečt skin. Ne vem pa kako je z obleko in čelado. V TP ekstra za team ne moreš tega nastavit, tako da predvidevam da TP potegne dol skin od voznika ki vozi...

A ni neka finta, če si PRO TP, da lahko to štimaš!?

Itak pa ni panike, ga izbereš sam (na TP) na tvojem profilu in je rešeno.

Praviš, da lahko practiciramo vsak v svojem avtu in za isti SLORacing Racing Team? Ziher to?

Deli na drugih straneh
1 minute ago, davudus said:

Kdaj pa boste na vozili practice, da vas vidm kako ste hitri :) Ker jest sm bolj počasen, mi še ne gre tolk dober :)

Verjetno je najboljše, da nas kar dodaš v iRacingu....pol pa ti že pokaže kje je kdo!

Sam ne boš me kaj od tega, ker smo prehitri paaaaaa nas niti replay ne ujame :DD

Deli na drugih straneh