markop 702 Napisano January 10, 2018 Share Napisano January 10, 2018 (urejeno) Ne vem za kateri avto se boste odločili, ampak absolutno preskočite Ferrari GT3. Že cel teden ga drsam (BSS) in je absolutno nekonkurenčen. Piše zgoraj GTE Uredil January 10, 2018 - markop Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 11, 2018 Share Napisano January 11, 2018 Upam, da se ne bo spreminjalo avtomobila, ker GTE je po mojem res boljši in tudi poceni niso tile dirkalniki Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano January 11, 2018 Avtor Share Napisano January 11, 2018 Ne bo se spreminjal, avto za ekipo ki je napisana zgoraj je Ferrari Gte. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano January 11, 2018 Avtor Share Napisano January 11, 2018 Na željo @mancSLO je spodaj link do TP za sloracing "uniformo" https://www.tradingpaints.com/showroom/view/134207/SloRacing-suit 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano January 11, 2018 Avtor Share Napisano January 11, 2018 Iz lakirnice v lasti @Mitja M. se je pripeljal sveže pobarvan Ferrari. Še link do skina "dive" https://www.tradingpaints.com/showroom/view/134210/SloRacing-Daytona 4 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano January 11, 2018 Share Napisano January 11, 2018 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja M. 75 Napisano January 11, 2018 Share Napisano January 11, 2018 Ma veš kaj, naj bo za treninge tako...pol pa bomo vidli kako bo izgledal za dirko! 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano January 11, 2018 Avtor Share Napisano January 11, 2018 Meni je ta čisto cool in lahko tak ostane tudi za dirko By the way, danes se bova z Mitjem po 20h podila po Daytoni na kakšnem hosted serverju. Če imate čas se nama pridružite Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano January 11, 2018 Share Napisano January 11, 2018 (urejeno) Gremo malo, ja. Jaz bom na Discordu v 24h room. Sem mehanike v Nascar v goste povabil, in poownajo one od prej : Uredil January 11, 2018 - mancSLO 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 11, 2018 Share Napisano January 11, 2018 (urejeno) Skin je lep in ga lahko komot uporabimo za dirko. Če pa se da @Mitja M. še malce poigrati ga lahko naredi malo bolj živahnega, da ne bo klasično rdeča . Drugače pa Uredil January 11, 2018 - silicijeva dolina Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 11, 2018 Share Napisano January 11, 2018 Pred 21 urami , mancSLO je napisal: Seti: Marjan: https://1drv.ms/u/s!AiZ1Wr9e1NvhgsJtVx7BqwwUlmjzrA Sašo:http://www.slo-racing.com/applications/core/interface/file/attachment.php?id=2037 Ps.: kaj (predvidevam da na zaviranju) delam narobe, da se z vsakim setom, ki ima BB nastavljen na 50 do 51 na zaviranju razkantam (mi odnese zadek). Če prestavim na 52,5, je bp... Sem sedaj na SWA motorsports 24 hours serverju: https://www.twitch.tv/canadamaster Predlagam, da bi se setup prilepil čisto na prvem postu. Hvala za setupe Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja M. 75 Napisano January 11, 2018 Share Napisano January 11, 2018 Just now, silicijeva dolina said: Skin je lep in ga lahko komot uporabimo za dirko. Če pa se da @Mitja M. še malce poigrati ga lahko naredi malo bolj živahnega, da ne bo klasično rdeča . Drugače pa Vzeto na znanje.....če prav po vseh skinih do zdaj, ugotavljam, da čim Ferrariju odstraniš rdečo barvo mu zraven vzameš en del njegovega bistva ...sory, nisem še v pravi fazi da bi to misel orisal za lažje dojemanje 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 11, 2018 Share Napisano January 11, 2018 Se strinjam Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano January 11, 2018 Avtor Share Napisano January 11, 2018 @silicijeva dolina ,ne vem zakaj, ampak prvi post ne morem popravljat Še preden si omenil sem probal da bi v prvi post narinil setupe in linke do TP za skine... pa žal ne gre . @mancSLO , res dober zgledajo tile možaki v naši opravi Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 11, 2018 Share Napisano January 11, 2018 (urejeno) No, saj ni panike. Sedaj sem malo potreniral oziroma bolj kot ne spoznaval tega Ferrarija. Uporabil sem ta setup od Sašota in sem mu moral spremeniti prestavno razmerje. Podaljšal sem 5. in 6. prestavo, da se motor na oni dolgi ravnini ne zaletava prehitro v rdeče polje. Prav tako sem premaknil brake bias bolj nazaj, da ne zavrti vozila. Drugo pa sem pustil, čeprav mislim, da se bomo morali še malce poigrati z pnevmatikami in sicer pritiskom. V teh parih minutah sem naklepal čas 1:42:22. Najboljši pa je imel na serverju mislim, da nekje 1:40:xxx. Je pa to čisto druga pesem kar se tiče vožnje in gripa kot pa sem bil tega navajen v BMW Z4 GT3. Ta Ferrari ima dosti boljši oprijem in ga lahko zares "španaš" v ovinek. Dodal sem "popravljen" setup in povejte kako se vam zdi. Prav pride vsakršen nasvet (tudi ostalih mojstrov tukaj na Slo-racingu. Daytona-R2017.sto Uredil January 11, 2018 - silicijeva dolina 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts