mancSLO 1 945 Napisano November 20, 2017 Share Napisano November 20, 2017 Heh, jest pa 3 da me ja nebi kaj zanesl... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano November 20, 2017 Avtor Share Napisano November 20, 2017 0 vedno Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Grebenc Gašper 193 Napisano November 20, 2017 Share Napisano November 20, 2017 Jst pa na 1. Se mi je zdelo, da mi v zadnjem ovinku na bremzanju pomaga zadek bolj stabiln držat. Mislim pa, da bi z 0 vseen bilo isto Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano November 20, 2017 Share Napisano November 20, 2017 Js sm čist pozabu da je dirka 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano November 20, 2017 Avtor Share Napisano November 20, 2017 (urejeno) Škoda da nas je bilo včeraj bolj malo. Proga mi ni prav nič všeč, pa je nekdo težil da mora bit v koledarju (ne, ni ga blo na dirko). Vedel sem da ne bom držal tempa z vodilnimi, zato sem se vsaj v direktnih bojih branil kolikor se je dalo R2 dobro potegnil, v T1 zlezel na prvo mesto in bežal nekaj krogov, potem pa nekaj napak, ostali so prišli na rit in sem se samo še otepal Se opravičujem Tomažu za dive bomb, sem hotel obraniti pozicijo po tem, ko me je Kurent zavoj prej poslal malo napočez. Na izhodu iz zadnjega ovinka je bil pa itak potem kabum da nisem niti vedel kaj je blo Se vidimo v New Jerseyu, to je pa top proga majkemi, lahko potrdita tudi @PEK in @Matjaž Murn Uredil November 20, 2017 - skopusnik 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano November 20, 2017 Share Napisano November 20, 2017 (urejeno) Ja oni combo kmalu po štartu je kar malo V8 style. Te fino razmeče od šikane v gumo. Pa vsakič se vprašaš a full gas tam al ne😏... Uredil November 20, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts