gregor vodicar 476 Napisano November 19, 2009 Share Napisano November 19, 2009 Vodičar js vozim že od osmih,če boš gor mogoč? Na žalost to ne bo mogoče, ker me pred 21.00 sigurno ne bo doma :? Drugače sem pa kar malo presenečen (prijetno) nad precej visokim številom prijav. Lp! Link to post
Khorne 4 Napisano November 19, 2009 Share Napisano November 19, 2009 Kaj pa Yelo? A je puško v kot postavil? Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 19, 2009 Share Napisano November 19, 2009 Kukr je men znano pozim ne bo furu. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano November 19, 2009 Share Napisano November 19, 2009 oval brez varnostnega avta je kot ženska brez jošk Link to post
Yelo 36 Napisano November 19, 2009 Share Napisano November 19, 2009 Kaj pa Yelo? A je puško v kot postavil? Sem že parkrat napisal,da bom samo na kakšni trening dirki! Ko me bo prijelo! Drugače pa do naslednje polne sezone pavziram! Link to post
reno 37 Napisano November 19, 2009 Share Napisano November 19, 2009 Yelo raj povej, da si opazu napredek v svojih konkurentih in da si se odlocil, da se raje umaknes kot zmagovalec kot pa porazenec Link to post
aljosa00 0 Napisano November 19, 2009 Share Napisano November 19, 2009 Moje osebno mnenje glede na število prijav je da, če se je vodstvo odločilo za zimsko sezono zakaj nebi bilo več dirko(npr. vsako sredo),saj le tako po moji oceni bo večji interes. Kajti v primeru če eno sredo nimaš časa potem pomeni da celi mesec neboš dirkal.Mislim da z takimi premori jih bo dosti obupalo,kajti nekateri trenirajo vsaki dan po pol ure 14 dni,pol pa te na dirki v prvem ovinku nekdo "nabaše"!Potem pa treba 14 dni čakat(nekateri zgubijo voljo).Kolikor se spominim že v redni sezoni so bili tej 2-3 tedenski prmori dolgočasni.Mislim da bi pred začetkom prve dirke se lahko dodalo 4-5 prog,tako se še zna zgodit da bo ta zimska sezona zelo zanimiva,sicer pa realno gledano nas ima večina pozimi več časa,tako da upam da boste razmislili o mojem predlogu.Na koncu se bo še to zgodilo ker bojo dolgi premori da si tisti ki imajo več časa,tiste srede ko nebo dirk zmišljevali da gremo neko progo vozit(pa še glede tega bojo na forumu debate kaj se bo vozlo tiste proste sred),pol pa bo sama zmešnjava. Tako da upam da boste razmislili o mojem predlogu. P.S. To je moje osebno mnenje. L.P Link to post
Yelo 36 Napisano November 20, 2009 Share Napisano November 20, 2009 Yelo raj povej, da si opazu napredek v svojih konkurentih in da si se odlocil, da se raje umaknes kot zmagovalec kot pa porazenec Pol pa ti vozi tričetrt leta zraven pa še ostalo rihtaj in me prav zanima kako dolgo boš vzdržal. Prijavil se nisem,ker imam za to leto dovolj in ker vem,da bi lahko sodeloval samo na par dirkah. Kaj se pa konkurence tiče pa se sploh ne sekiram,če so nekateri boljši ali ,da so se približali. Bo vsaj bolj zanimivo,ker v sredini prejšnje je bilo že rahlo tečno. Sicer pa sem že v prejšni sezoni povedal,da bodo tisti,ki bodo pač redno vozili hitro prišli blizo. Je pač treba trenirat,če hočeš bit bolj pri vrhu. Me pa zanima kolk boš ti prevozil ko jih boš imel rosnih 40!? Link to post
fitipalDDi 3 Napisano November 20, 2009 Share Napisano November 20, 2009 Uporabljali bomo mod RFT 2009 F1 Dobite ga tu: http://f1rfactor.eu/2009/ Kje je tudi download .. a se moraš registrirat? Sicer pa .. sem en RFT2009 že potegnil dol z linka katerega ste napisali nekje v forumu ... ali je to isto?? Link to post
reno 37 Napisano November 20, 2009 Share Napisano November 20, 2009 Yelo raj povej, da si opazu napredek v svojih konkurentih in da si se odlocil, da se raje umaknes kot zmagovalec kot pa porazenec Pol pa ti vozi tričetrt leta zraven pa še ostalo rihtaj in me prav zanima kako dolgo boš vzdržal. Prijavil se nisem,ker imam za to leto dovolj in ker vem,da bi lahko sodeloval samo na par dirkah. Kaj se pa konkurence tiče pa se sploh ne sekiram,če so nekateri boljši ali ,da so se približali. Bo vsaj bolj zanimivo,ker v sredini prejšnje je bilo že rahlo tečno. Sicer pa sem že v prejšni sezoni povedal,da bodo tisti,ki bodo pač redno vozili hitro prišli blizo. Je pač treba trenirat,če hočeš bit bolj pri vrhu. Me pa zanima kolk boš ti prevozil ko jih boš imel rosnih 40!? Haha vprašanje kaj bo takrat, ker mi se 18 let manjka . Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 20, 2009 Share Napisano November 20, 2009 Tm klikneš part 1.rar..potem se ti odpre nova stran kjer imaš 2 ikone (zelena in oranžna) klikneš oranžno in nato klikneš gumb "nem elek vele"..nato se ti odpre nova stran kjer klikneš un zelen napis "letoltes inditasa" Počakaš d ti potegne dol prvi del in nato ponoviš postopek za part 2.rar itd. Ne moreš loudat dveh delov hkrat tako d zna mal trajat. Lahko pa tut tuki probaš če bo delal:) http://www.megaupload.com/?d=836VHP5S Za update pa tm klikn kšno drugo povezavo..maš tm 2 torenta pa megaupload..mal prečekiri;) Lp! Fiti mislm da tole razjasni tvoje vprašanje..drugač pa če si že potegnu dol pejt probat na server k je zdej gor pa boš vidu če še kej rabiš. Lp! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 20, 2009 Share Napisano November 20, 2009 Moje osebno mnenje glede na število prijav je da, če se je vodstvo odločilo za zimsko sezono zakaj nebi bilo več dirko(npr. vsako sredo),saj le tako po moji oceni bo večji interes. Kajti v primeru če eno sredo nimaš časa potem pomeni da celi mesec neboš dirkal.Mislim da z takimi premori jih bo dosti obupalo,kajti nekateri trenirajo vsaki dan po pol ure 14 dni,pol pa te na dirki v prvem ovinku nekdo "nabaše"!Potem pa treba 14 dni čakat(nekateri zgubijo voljo).Kolikor se spominim že v redni sezoni so bili tej 2-3 tedenski prmori dolgočasni.Mislim da bi pred začetkom prve dirke se lahko dodalo 4-5 prog,tako se še zna zgodit da bo ta zimska sezona zelo zanimiva,sicer pa realno gledano nas ima večina pozimi več časa,tako da upam da boste razmislili o mojem predlogu.Na koncu se bo še to zgodilo ker bojo dolgi premori da si tisti ki imajo več časa,tiste srede ko nebo dirk zmišljevali da gremo neko progo vozit(pa še glede tega bojo na forumu debate kaj se bo vozlo tiste proste sred),pol pa bo sama zmešnjava. Tako da upam da boste razmislili o mojem predlogu. P.S. To je moje osebno mnenje. L.P Aljosa tut men do premori bli dolgočasni in se strinjam, da bi mogl bit več dirk..samo a je večina za? Povejte še drugi!!! A bi hotl met še ene 3 dirke? Jih bomo vzel if rft trackpacka, se pravi 3 dodatne f1 steze??? Dodal jih bomo le če se vas bo na forumu strinjalo najmn 10 Lp! Link to post
MirO 67 Napisano November 20, 2009 Share Napisano November 20, 2009 uuuuuuuuuuu Andrej? a 22 let si star, hm , jaz sem pa mislu , da imaš 14 let kakršno srajne si naredu na zadnji dirki , na štartu Link to post
Yelo 36 Napisano November 20, 2009 Share Napisano November 20, 2009 Da malo pokomentiram število dirk v zimski sezoni! Glede na končano sezono bi rekel tako! Če kdo hoče in če ima voljo bo tako ali tako že na treningih bolj pogosto prisoten. Po vsakem treningu je po navadi še dirka,če je število tekmovalcev zadostno in če je volja. Sedaj tu nekateri kurblajo za večje število dirk pol bo pa tema,ko bo treba na dirko oziroma bo število tekmovalcev malo,ker pač niso mogli trenirat in posledično nimajo nastavitev. Saj ta zgodba je nam nekaterim že znana. Po moje je boljše,če se dogovorite za trening dirke med uradnimi dirkami. Vsak teden ena in tako boste nekateri tudi lažje do nastavitev prišli ob enem pa boste še progo bolje spoznali. Zelo moteče je,ko nekateri pred dirko oziroma na treningu pred dirko prosijo za nastavitve. Vsaj meni je no..... Zakaj se to ne bi rešilo na trening dirkah pred uradno dirko in je pol na treningu pred dirko mir z tem. Če je takšen interes za več dirk pol bo po moje tudi uradni trening dobro obiskan. Vsaj tako jaz mislim! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 20, 2009 Share Napisano November 20, 2009 Se podpišem pod Edvinov odgovor! Link to post
Recommended Posts