Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

PS: Renault ni imel nič nelegalne mass damperje, ker v roku zadnje sezone so jih že vsi kopirali, pa so jih potem NAKNADNO spoznali za nelegalne...

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem.

Ja te damperje so vsi kopiral , normalno da so jih sej se je pokazal da so velika prednost , če so jih pa potem prepovedal pa tudi vedo zakaj, vendar na začetku jih je Renault uporabljal edini , dokler jih niso odkril in rezultat je bil viden , ravno tako odgovorim Gregorju za lansko letno sezono in Mercedes Braun GP,edini so imeli na ZAČETKU tisti trojni difuzor in so suvereno zmagoval (no sej difuzor ne reši dirke,se je pa izkazal kot prednost), no ko so ostali tudi začeli uporabljat trojni difuzor je pa suverenost kr čudežno izginila , sej nerečem da so kej golfal sam so imeli na začetku editi tak difuzor in je bila prednos očitna , nakonc sezone so bolj slabo zmagoval ko so tudi drugi to uporabljal. Seveda so bili prvi v skupnem , ker so si že na začetku priborili veliko prednost , v nadaljevanju sozone so se pa v zmagah posameznih dirk menjavali in rezultat je bil tajšen kakršen je (WIN Mercedes Braun GP)

Point je v tem da imaš nekaj zboljšanega in da si EDINI z to izboljšavo , pa naj bo to real ali virtual race.

Da se pa razumemo , nisem nobenga obtožu da kej golfa pa tudi foušn nisem, in je daleč od tega , kot so eni to razumel.(saj moji rezultai to povedo ,4-5-6 mesto je čist OK in da ni vse v zmagovanju) Res pa je tudi , da so virtualne igre precej luknjičaste kar se tiče zaščit, in se da marsikaj spremenit , seveda če znaš in veš kaj lahko spremeniš (na to sem pa mislu ,ja, v prvem postu), saj če bi bilo kakšna sprememba v hdv filu bi tako igra zaznala nepravilnost(mishmatch).Relay in Tyka pa delata pravilno samo z originalom.Upam da bo v rFactor2 vsaj kakšna boljša zaščita , ker sedaj je praktično ni razen igre same.

HAHA , kar se pa starosti tiče,no kondicije verjetno nimam ,kakor večina vas mlajših tukaj,vedite pa da sem aktivno dirkal še predno se je večina vas tukaj rodila (aktivno v državnem prvenstvu 17 let CHD Moto v klasi prikolic , sem imel edini v vzhodni evropi Yamaho ow750 že leta 1978), ja bolj mal ima to veze z virtualom ,z pc net dirkami se pa že 10 let mučim , samo verjemi gregor, da še nisem za odpis,kljub mojim 56 letom heheheh

pa brez zamer v daljne (se pa vidimo v živo na pikniku z kriglom v roki, aha to kondicijo pa še imam) :S[Jel2]

• Upvote 5

Hehehe...dobr, mogoče sm si tut jest tvoj post mogoče mal narobe razumel. Ampak naj še enkrat povdarim, da kdor ima kakršn koli dvom v poštenje kogarkoli naj to napiše pa bomo poslali telemetrijo (ki res pokaže vse in se je ne da pretentati in je veliko bolj verodostojen dokaz kot tyka ali relay).

Bom zdej izniču un minus z enim plusom :)

Lep pozdrav!

CHI.gif Shanghai

Datum dirke: 21.4.2010, 21:00

Dolžina kroga: 5.451 km (42 krogov)

Dolžina dirke: 228.942 km

Trening: 20:00-21:00

Kvalifikacije: 21:00-21:15

Dirka: 21:17

f1.jpg

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...