fitipalDDi 3 Napisano April 9, 2010 Share Napisano April 9, 2010 Kar se tiče glasovanja o razbitljivosti.... Trenutno sicer še ne bom glasoval, se mi zdi pa ideja dobra... Mogoče ravno zato, ker sem sam nastradal zadnjo dirko, bi pa z veseljem raje odpeljal naprej po tisti nesreči brez poškodbe, ravno tako kot mi je neumno po eni strani pisat prijavo za nesrečo... če krilce ne bi odletelo pa ne bi bilo prijave... Zakaj pa še ne bom glasoval, pa je zato, ker dejansko ne vem, kakšen procent razbitljivosti onemogoča da odleti prvo krilce ob prvem dotiku?!??!??? Ker se pač s tem nisem nikoli igral, bom šel prej probat, potem pa glasujem... Vseeno pa zanimiva ideja Gregor PS: Pomoje/upam pa da vseeno ne bo potem kamikaz, ki bi to izkoriščali, ker prijave se bodo vseeno pisale!!! Kje je to glasovanje? Da je to dobra IDEJA???? Jest bi avte naredil še bolj občutljive ... to je pa res brez veze, da bi sedaj res postali "kamikaze" avto se mora poškodovat, mogoče bi bila delna rešitev, da ti ga v boxu na full popravijo, da nisi pol z napol popravljenim le zmeda na pisti ... Tudi dirkanje bi pol postalo grobo ... to sploh ni rešitev!! Bolj se je treba osredotočit na dirkanje in izenačenje na pisti in oprijemom, ta je največji problem. Recimo nekateri ste se pritoževali na lansko dirko v Monacu ... pa to je bila res nora dirka, kjer se je norelo na polno in res ne razumem, kako sem jest tam lahko bil v prvi vrsti, sedaj pa zaostajam za več kot 2 sek. na krog. Kljub temu ZNAM tolk nastavit avto, da se hitro pripeljem okoli. Lahko bi pa obtežili une "ta hitre" za izenačenje z recimo 100 litri bencina Točkovanje na QUAL pa res ne bi bilo napačno, sej je vseeno, če se dobi točk še 1x več, ali si prvak s 100 točkami ali s 300 .. sej nima veze. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 9, 2010 Share Napisano April 9, 2010 Ja kaj pa bi z gumami? Sej mamo na kvalifikacijah gume z ogromno oprijema pa je slika ista kot na dirki. Mogoce so razlike se clo vecje na dirki, tko d to zihr nebi resil problema. Edina resitev, za vec akcije na stezi se mi se vedno zdi da se prvih 8 po kvalifikacijah obrne, ampk bi mogle bit kvalifikacije kr dobr nagrajene, je pa res d to nebi bla vec formula ena taka kot je in bi sli korak stran od realnosti, k kateri vsi stremimo. Kar se tice obtezitve dirkalnikov, te ideje sigurno nebi podpru, ker ni pravicna sploh pa bi jo bilo zelo tezko nadzirat! Lp! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano April 9, 2010 Share Napisano April 9, 2010 Sej je res mogoče kr pustiti vse tako kot je. Bolj bomo komplicirali slabše bo. Link to post
Yelo 36 Napisano April 9, 2010 Share Napisano April 9, 2010 Po moje bi pustil vse tako kot je. Vse kaj bi spremenil je to,da bi se te poškodbe res drugače porazdelile. Mislim na to,da bi sprednji del dirkalnika bil bolj občutljiv od zadnjega. To,da bi avto popravili tako kot je treba se pa tudi strinjam. Ni hujšega kot se matrat celi krog z polomljenim dirkalnikom pol pa po postankih ugotoviš,da ga sploh niso popravili tako kot je treba. To je vse kaj bi bilo z moje strani! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 9, 2010 Share Napisano April 9, 2010 Jah vidim, da je veliko prostovoljcev tko da akcija pa testirat poskodbe Link to post
fitipalDDi 3 Napisano April 9, 2010 Share Napisano April 9, 2010 Jah vidim, da je veliko prostovoljcev tko da akcija pa testirat poskodbe Avto se mora podreti, ker drugače bo na bremzanjih štala ... le v boxu ti ga naj 100% popravijo ... seveda času primerno Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 9, 2010 Share Napisano April 9, 2010 Bo treba kak krog več naredit, ne pa se tolko "spraševat". 1 Link to post
MirO 67 Napisano April 9, 2010 Share Napisano April 9, 2010 mAxL , tudi krogi ne pomagajo , če se umeša kakšna anomalija, spomnte se renaulta pred leti, kako je letu po stezi , dokler niso odkrili ,da ima v nosu dirkalnika uteži oziroma protiuteži , za balans v ovinkih katerega drugi niso imeli ,ker seveda ni bilo dovoljeno, pa ferrari z čudnim podnom in upogajočim prvim spojlerjem , hja vse doprinese pri času , seveda pa tudi testiranje in prevoženi krogi, in skupek pa potem doprinese k 2.sek in več razlike. saj če narediš 200 ali 300 krogov si not , vendar pa pri 400 krogih ne boš nič boljši 2 1 Link to post
Yelo 36 Napisano April 9, 2010 Share Napisano April 9, 2010 To že,da se mora poškodovat. Ampak ne na tak način,ko te nekdo malo pipne pa je del na dirkalniku tako fuč,da ti še v boksih ne morejo popravit. Predvsem mislim na zadnji del dirkalnika,ki največkrat nastrada ne po svoji krivdi. No......to so pač samo razmišljanja. Sicer pa ne vem,če bi sploh kaj spreminjal! Meni je praktično vseeno. Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 9, 2010 Share Napisano April 9, 2010 Že majo kakšno slivovko pod sedežem Praš Mejake kako je v RBR. 100000x so/smo odpeljali že ene in iste HP-je v rallyiju, na koncu pa še vedno 1 min za zmagovalcem S.T. Po miže bi lahko nekateri odpeljali proge, pa bi meli še vedno zaostanek, ki ni nobenemu jasen od kje nastane. Pa se nobeden ne pritožuje, ravno nasprotno...kapa dol. Gre za nek občutek, srečo, talent in veliko krogov, ki jih nekateri majo. Meni se ne zdijo F1 časi prav nič presenetljivi, sploh zato, ker vidim kolko je kdo na serverju. Nevem a gre za fovšijo, izgovor...če pa hočete kak dokaz se pa zmente prek anticheat clienta, pa se bo pokazalo...ne pa nekaj manipulirati. Link to post
Khorne 4 Napisano April 9, 2010 Share Napisano April 9, 2010 Najbolje bi bilo, če bi bilo ostali dirkalniki ghost hehe... Teh težav se rešimo lol Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 9, 2010 Share Napisano April 9, 2010 Dobr je mirko, ampak res ne mores primerjat realno f1 z igro!!! Pa ce smo ze tuki..kje so pa lani pri brawnu goljufali? Pa predlani pri mclarnu? Pa leta 2007 pri renaultu...itd.??? (i hope you get the point) Pa kaj misls d smo pr nas hitri? Lansko leto sm vozu fsr pro divizijo (srednja) pa sm se vozu med 5im in 10im mestom tko d so se velik hitrejsi kukr pa najhitrejsi na sloracingu. Edina razlika je v tem da oni nardijo 2000krogou mi pa ene 10x manj! Neki je pa tut sam stil voznje oz mogoče tudi talent. Navsezadnje si res ze precej u letih (to ni bilo misljeno kot zalitev!!!). Jest mam za usako dirko (razen glavno) vklopljeno snemanje telemetrije, kjer so natančno prikazani vsi parametri. Zakaj ne snemam med glavno dirko? Zato ker me je enkrat med dirko vn vrgl razlog je pa ta da ti samo snemanje pobere nekaj procesorja. Lahko se pa enkrat zmenimo in gremo VSI peljati preko nekega anticheat programa, da bo končno enkrat mir. No da bo tisti "nekdo" končno pomirjen.. Pa lep pozdrav! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 9, 2010 Share Napisano April 9, 2010 Sam tolk da veste...na serverju je že naložena nova proga (Kitajska). Uporablja se verzija iz rft trackpacka. Lp! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 9, 2010 Share Napisano April 9, 2010 Tukaj si lahko potegnete dol nove felge za Mclaren. Pač brez črnih kap. http://www.mediafire.com/?ydlzoj03zjy Lp! Link to post
Recommended Posts