Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Potem sem se lepo trudil vozit pred Vodičarjem, tako da me ni rabil prehiteti za krog, žal se je zgodila napak in je odšel mimo, tako da sem potem celotno dirko vozil med 1. in 2. uvrčenim... na koncu še enkrat v bokse in spet smooth sailing na 8. mestu z vožnjo za Mesaričem.

Škoda dirke glede na to da sem imel tempo prvih dveh :x

A ti si bil tisti, ki je norel za mano :D.

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Ne vem, če je kdo bolj vesel kot jst. [smoke][champ] Resno, po dveh gnilih dirkah milina. Setup zalaufal, gume zdržale, ritem ujel. Vrag, če bi samo malo bolj lah prtisnu, bi mogoče še tretji bil. Ampak medium je blo treba šparat, zato kdorkoli me je prehiteval, ne se čudit da sem izgledal anemičen, obljubil sem si namreč da bom vozil krog za krogom enako, da ja enkrat končam.

In kaj mi to prinese? Napredek 6 mest :D

Posredno pa se morm zahvalit Mesariču, namreč potem ko so se mi malezijski setupi zbrisali, sm v zadnjem trenutku nekje našel tvojega bahrajnskega ( najbrž ) in je ''out of the box'' bil milina. Ne vem kaj ga prej nisem že našel :lol:

Lainšček, jst sm se že bal da je vse skup zaštekal in da bo čez 5 sek moje lastno krilce zarito v rit koga drugega...

Novak, na koncu si me držal na trnih ko ne vem ka. Ampak napake nism naredu... in na to sm najbl ponosn.

Lepo bi se pa še zahvalu nekomu iz Lotusa in Toro Rossa, da so korektno spustili mimo. [ok]

Se vidimo na Kitajskem :D

A ti si bil tisti, ki je norel za mano :D.

Sem še mislil iti mimo, pa sem pogruntal da ne bo več nihče šel v bokse, tako da je bilo brez veze ogrožat ljudi na cesti :D

Kar se pa serverja tiče pa pač katastrofa.

Q: nimam kaj veliko za pokomentirati. Uspel kr dobr krog.

R: Štart še v tretje uspel odlično, tko d je bla moja naloga za naprej samo peljati brez napake, kar mi je v večji meri tudi uspelo. Na prvem postanku sem iz med prešaltal na soft gume, ter nato na 2 postanku iz soft na super soft, morm pa rečt d sm se že kr mal usral ker sm meu do konca še 6 krogou za SS gume, oranžne so ble pa še po 2eh, tko d sm precej umiril vožnjo in zandje kroge še umirjeno odpeljal do konca.

Čestitke Andreju za drugo mesto, ter Dolinarju za 3. Ter nekaterim, ki so letos prvič osvojili točke.

Še nekaj mojih besed.

Q. povprečje...je šlo že hitreje.

R. težka je bila. Za 3 mesto se je bilo potrebno kar potrudit in peljati s kar se da malo napakami. Borba je bila ODLIČNA (Bračič, Novak, Trost)....moram še posnetke pogledat [dance] !!

Treba je bilo pazit na gume, ampak k sreči sem lahko celo dirko na M gumah vozil konkurenčne čase, tako da ni bilo panike....nekaj napak sem naredil, tako da so me nekateri lahko prehiteli ampak sem vrnil udarec....

Server je sicer vmes malo nagajal (vrstni red, izginotje) samo ni bilo panike, ker se je v krogu, dveh vse poštimalo...

Čestitke Mesariču in Vodičarju....sta bla prehitra zame in moje M gume

p.s. Banič, vem da si bil hiter, samo v troboju za 3 mesto si pa dren delal (pa krog za nami si bil) :oops:

p.s. Banič, vem da si bil hiter, samo v troboju za 3 mesto si pa dren delal (pa krog za nami si bil) :oops:

Ja neki pa sem moral delat, da mi ni bilo dolgčas :) hehehe, sej ne,

sem vas vse imel v ogledalih in tudi spredaj nisem nič pretiraval ...

Mirkota bi lahko ene 3x prehitel, sam se je glih toliko upiral, da sem

ga vedno pustil ... ko pa je bil nekdo meni za ritjo dovolj blizu, sem

se pa vedno lepo umaknil. Tudi enega ferarija sem prehitel ko je sam

šel malo čudno skozi ovinke in ko je bil dovolj blizu, mislim da takoj

po prvem vmesnem času, sem šel dovolj desno, da je lahko šel mimo.

Tako da nisem bil ovira.

Ne vem, kaj je bilo narobe z mojim avtom ... tik pred Q je mislim da

Trošt poslal nastavitve in sem jih sprobal in so mi nekako bolj odgovarjale

kot pa moje, ampak ne vem, kaj je bilo z njimi narobe, saj so GUME in to

zadnje kr na enkrat čist odpovedale :( in sem delal piruete po pisti kot bi

se delal norca sam iz sebe in tako sem v enem krogu pridelal zaostanek za

celi krog.

Ne vem, počasi me mineva to dirkanje, ko sploh ni dirkanje, ampak iskanje

optimalnih nastavitev in pol vožnjo na dirkah da sploh prideš do konca ...

Sedaj pa Shanghai ... ko mi je pa čist mim pista ... Zakaj ne vozimo skos samo

Silverstone.

Ne vem, počasi me mineva to dirkanje, ko sploh ni dirkanje, ampak iskanje

optimalnih nastavitev in pol vožnjo na dirkah da sploh prideš do konca ...

:D :D Pol imaš pa isti virus kot jaz! :D :D

Tudi sam nimam več neke volje do iskanja teh nastavitev.

Kakšnih par krogov se še trudim in nekaj prestavljam pol pa ko vidim da ni efekta še samo nekaj krožim in krožim ko neki majmun. [jezik12] [jezik12]

Mogoče pa kaj novega pride to leto! [iz] [iz] [iz]

Ja, zgleda Yelo :) neki tukaj ne štima ... ker kakor koli pogledaš

so vedno dvoboji ali troboji v 3 skupinah .. neki spredi, neki skoraj 1 krog

zadaj in ostali 2 kroga zadaj.

Nekaj bi bilo pomoje dobro zbalansirat in nas narediti bolj enakovredne,

ker očitno nismo vsi enaki profiji.

Konec koncev to počnemo zaradi nekega veselja in druženja, ne pa zaradi

denarja ali obveznosti.

Ja saj po eni strani imaš prav! Je že res da bi mogoče bilo bolj na tesno.

Samo,če drugo plat pogledaš je pa tako......

Zakaj bi kaznoval tiste,ki pač trenirajo in se trudijo z iskanjem nastavitev. No....nekateri več nekateri manj,ker jih pač dobijo.

Po moje pol to ni več F1! Tako pač je.

Mogoče se nam naslednjo sezono pridružite v WTCC, kjer ni potrebnega toliko treniranja in nastavljanja avtomobila, boji pa so vseeno še vedno precej zanimivi :)

Malce reklame morm nardit ;)

• Downvote 1

Pa saj,če realno pogledaš je vsako sezono isto! :wink: :wink:

Po par dirkah začne število voznikov rahlo padat. To je vedno tako.

Če ni volje pol ni časa in posledično tudi rezultatov ne. In kaj pol sledi.....pač ne prideš na dirko.

Sicer pa po moje ni nič narobe. Naj kar ostane tako kot je. Težko je iz F1 naredit napeto in zanimivo dirko.

Zanimivo lahko mogoče narediš lestvio samo dirkanje pa po moje ne. Ne vem no!

Sicer pa kaj tu nekaj bluzima....delat se spravima! [opa]

Kaj se pa WTCC-ja tiče pa to ni za mene,ker so to zaprti avtomobili in me duši. :P :P

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...