aljosa00 0 Napisano November 18, 2009 Share Napisano November 18, 2009 e reno tam maš napisano F1RFT2009 + update! ki dobim ta update? Link to post
Khorne 4 Napisano November 18, 2009 Share Napisano November 18, 2009 Da ne bo pomote... jaz sem vsak dan na forumu samo poste ne pišem, ker bom prepustil mojstrom naj opravijo svoje delo. Če boste pa rabili pomoč sem vam pa seveda na voljo... tako, da mislim, da ni samo pet resnih. Nekateri samo opazujemo... Naredite kar se da dobro! Lp in hvala Tim Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 18, 2009 Share Napisano November 18, 2009 e reno tam maš napisano F1RFT2009 + update! ki dobim ta update? http://f1rfactor.eu/2009/index.htm Tukaj imaš link. Poglej pod F1 2009 Update..tm maš ene 6 linkov pa si zbereš enga. (Velik je 199MB) Lp! Link to post
reno 37 Napisano November 18, 2009 Share Napisano November 18, 2009 Jaz grem mal vozt do "fuzbala", če kdo želi se lahko pridruži. Naštimal sem, da lahko od mene vlečete stvari, ki vam mankajo upam, da deluje. Mislim pa da morate tudi vi v nastavitvah omogočit, da lahko vlečete s serverja. Progo ne vem kero bom vozil karkoli se mi bo zazdelo to pa bom... IP: 93.103.18.165 pass: slof1 mod: F1RFT2009 + update! Link to post
aljosa00 0 Napisano November 19, 2009 Share Napisano November 19, 2009 vodičar mislim da imaš na prijavah nekaj narobe napisanih št. dirkalnkov Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 19, 2009 Share Napisano November 19, 2009 Ja res je..13stevilke sploh ni tako, da bi morale biti številke nad 13 vse +1, sam itak nima veze. Te številke so bolj za to, da se ve kdo ima kater avto (1 ali 2 voznik). Lahko pa popravm ce hocete? Lp! Link to post
MirO 67 Napisano November 19, 2009 Share Napisano November 19, 2009 kje je že link , za zimsko sezono track pack Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 19, 2009 Share Napisano November 19, 2009 Prvi prispevek na forumu kjer si se vpisal v prvenstvo! Link to post
srajzan 0 Napisano November 19, 2009 Share Napisano November 19, 2009 ne znam downloadat f1rft2009, ker je neki čudn jezik. pa kar nekaj se moreš registrirat.... pojma niam pa zanima me še če kdo ve kje pogledat številko avta.... recimo kero ima kimmi raikonnen? upam da mi zna kdo pomagat... hvala Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 19, 2009 Share Napisano November 19, 2009 Tm klikneš part 1.rar..potem se ti odpre nova stran kjer imaš 2 ikone (zelena in oranžna) klikneš oranžno in nato klikneš gumb "nem elek vele"..nato se ti odpre nova stran kjer klikneš un zelen napis "letoltes inditasa" Počakaš d ti potegne dol prvi del in nato ponoviš postopek za part 2.rar itd. Ne moreš loudat dveh delov hkrat tako d zna mal trajat. Lahko pa tut tuki probaš če bo delal:) http://www.megaupload.com/?d=836VHP5S Za update pa tm klikn kšno drugo povezavo..maš tm 2 torenta pa megaupload..mal prečekiri;) Lp! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 19, 2009 Share Napisano November 19, 2009 Server obratuje! viewtopic.php?f=84&t=492 Danes po 9-i zvečer bom pršu gor da probamo malo nove stvari:) Vabljeni:) Lp! Link to post
Pintx 0 Napisano November 19, 2009 Share Napisano November 19, 2009 se strinjam za vsem razn za dirko na indyju na ovalih se nikol ni vozl na cajt, pomembni so krogi da lohk kalkuliraš z taktiko in je zato dirkanje velik bol zanimivo zato predlagam da se indy vozi kot prva dirka v letu 2010 da se folk mal navadi dirkat na ovalu, tut nastavitve so čist kontra pa vse... pa bilo bi med prejšnjo in to dirko dovolj časa za priprave predlagam tut da je dirka dolga 100 krogov kar bi se vozilo nekje 1uro in 15minut z recimo 2 al 3 safety carom ki pa more bit obvezno vključen za to dirko, ker doda poživitev k dirkanju, ker da bi pa recimo 40minut samo tišali gas pa ni nevem kako zanimivo... pa seveda leteči start Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 19, 2009 Share Napisano November 19, 2009 Vodičar js vozim že od osmih,če boš gor mogoč? Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 19, 2009 Share Napisano November 19, 2009 se strinjam za vsem razn za dirko na indyju na ovalih se nikol ni vozl na cajt, pomembni so krogi da lohk kalkuliraš z taktiko in je zato dirkanje velik bol zanimivo zato predlagam da se indy vozi kot prva dirka v letu 2010 da se folk mal navadi dirkat na ovalu, tut nastavitve so čist kontra pa vse... pa bilo bi med prejšnjo in to dirko dovolj časa za priprave predlagam tut da je dirka dolga 100 krogov kar bi se vozilo nekje 1uro in 15minut z recimo 2 al 3 safety carom ki pa more bit obvezno vključen za to dirko, ker doda poživitev k dirkanju, ker da bi pa recimo 40minut samo tišali gas pa ni nevem kako zanimivo... pa seveda leteči start Pintx hvala za nasvet! Verjamem da imaš ti veliko več izkušenj z dirkanjem po ovalu kot mi. Bomo premislni okol varnostnega avta (Čeprav mi je to malo riskantno, ker večina verjetno ni še nikoli furala za varnostnim avtom in ne vem kako bi to potekal..sej veš d pol rade mašine pokajo k vsi u prvi furajo .. Vsekakor je treba prej probat in to vsi, ker edn lahko unič dirko še petim drugim) in krogih, termina pa raje skor nebi spreminjal ker je na serverju že avstrija, pa ne vem kako bo maxlu ušeč ideja d spet spreminjamo to pa uno pa tretje Edit..zdele sm pogruntu d si najbrž mislu d se zamenja imola in indy? Link to post
Recommended Posts