Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Pridta na slo-racing s formulami dirkat [ok]

Ja js sm po večini kr vredu pelu, razn 3 piruet ki sm jih naredu kr se mi ni dal več vozit in me je pol prehitu...ampak je zgublu po 2 sekunde na krog, tak da je blo kr razburljivo učasih. [smoke] Mogoče pa pridem če se bo kako soboto zvečer vozl.. [dance]

eh saj je beda če se ne znamo zmenit kaj in kako bomo vozli neka simulacija za 100 litrov benza beda.

Pred dirko smo se lepo zmenili da natankamo 100l in furamo dokler ne zmanka (cca 15 krogov), ker je bil server nastavljen na 37 krogou. Kaj kle ni blo jasnga mi ni jasno.

Lp!

Bedarija je to da jih je na serverju 4 ali pa 5 komadov in se 3 odločijo da bojo šli dirko nekateri pa še treniramo simulacijo dirke in nimam časa brat kaj tam piše. Dobro damo dirko ampak ker je časa samo 30 sekund seveda samo nalijem benz ne prečitam kaj tam piše in nastavim avto za celo dirko in ne nekih 100l ki sploh nima smisla.

No v 1 krogu se 2 zabijeta jaz poln se vozim 30 sec odzadaj 2 pa spredaj dirkata.

Pa ker smo se tako hitro zmenili nekateri niso mogli na server.

Zdaj bolj jasn.

No! Prvič je problem v tem,da je server pač ostal nastavljen za dirko še od prejšnjega tedna.

Tako,da je število krogov pač večje kot pa je to normalno na trening dirkah.

Drugič pa je problem v tem,da nekateri pač prepozno(dan pred dirko)pridete na server in pol nimate pojma kako in kaj.

Me prav zanima kako bo danes! Še sploh po kvalifikacijah,ko nekateri najbrž sploh ne veste kaj se za kvali na dirkalniku lahko prestavi in kaj ne!

Tisti,ki to ne vese si dajte podrobno pravila prebrat,ker pred kvali ne mislimo reševat problemov tistih,ki se jim pač ne da prit kakšen dan prej na server in to poštimat.

Pa da se slučajno kdo ne spomni pisat med kvalifikajijami in dirko! [guns]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...