Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Ja glih dons sva se z mesaričem pogovarjala, da imajo zgleda pri rfactorju oz. njihovem "online clientu" neke težave zadnje dni. Večina vas najbrž ve da jim v ponedeljek ni delal matchmaker, potem učeraj pridem domov in hočem it malo probat peljat in ugotovim da niti ena od 3eh inštalacij rfactorja ni delovala, tko d sm mogu spet nalagat na novo use. Očitno nam učer res ni blo usojeno. Tut dirko v uni makedonski ligi smo prestavl za en tedn, tko da.. [wall]

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Mene osebno je razkurlo, ker sem se tolko posvečal tej dirki, nazadnje pa še pravega setupa nisem mogu loadat, pa še SC mi je paral živce.

Ne mors loadat setupa, ker je parc ferme...nastavitve moras na kvalifikacijah imet iste kakor za dirko edina razlika je to, da vzames super soft gume prazn tank. Ko kvalafikacije odfuras dolijes benz in das gume, ki ti ustrezajo. Par nastavitev se da spreminjat to si pa v navodilih preber.

Kaj če bi se dogovorili (po dirki v Bahrainu), da se na server NE naloži takoj Avstralije, ampak se jo šele v ponedeljek pred dirko.

Zakaj? Da ne bi nevem kako veliko trenirali in si naredili res dober setup. S tem bi se lahko lestvica malo bolj mešala, kot pa da iste face gledamo na vrhu.

HEhe... ideja mišljena niti ne toliko slabo kot je res povsem neizvedljiva... pač treba se je sprijaznit da imajo nekateri čas in voljo in se res posvetijo dirkanju, spet drugi komaj ujamejo dan dva testiranj pred dirko...

Ne vem no! Nekateri pač imamo malo več volje in časa(zvečer),da se pojavimo na serverju in se malo pomerimo med sabo.

Zaj,da bi po večini sam z sabo dirkal dva ali tri tedne mi je res brez veze. Pol raje neham in grem drugam.

Sicer pa mislim,da bi bile razlike med izkušenimi in manj izkušenimi še večje.

Ne mi rečt,da bo tisti,ki na trening nima časa priplezat sam treniral in si nastavitve delal. Malo morgen! Tak da smo spet tam!

Na serverju se pa tu in tam še kakšne nastavitve dobijo pa še steza se testira.

Zamisli si v ponedeljek stezo na server dat pol pa vidiš da ne dela dobro. Pa bo spet prestavitev za prestavitvijo.

Kaj če bi se dogovorili (po dirki v Bahrainu), da se na server NE naloži takoj Avstralije, ampak se jo šele v ponedeljek pred dirko.

Zakaj? Da ne bi nevem kako veliko trenirali in si naredili res dober setup. S tem bi se lahko lestvica malo bolj mešala, kot pa da iste face gledamo na vrhu.

Mission impossible..ker še zmer lahko vsak trenira zase, jest vem da bi ker zvečer po 9 nimam kej delat, tvja se mi ne da bult, tko d bom pač furu. Se strinjam z yelotom, d bojo razlike kvečjem še večje. Edina varianta bi bla d bi mel naključno žrebanje dirk, sam to je pa spet brezveze.. Mislim, da bo kar ostalo tko kot je, vsaj glede na dosedanje odzive.

Lp!

Ja tole je škoda, da se ne more uvest... bi bilo pa drugače bolj fer in zanimivo. No saj tako je tudi... kolikor treniraš toliko imaš, samo bi potem morda kateri drugi bolj pazili. Čeprav za našo ligo moram rečt, da smo zelo fer!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...