Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Ponovitev dirke; 24.3.2010, 21:00 (celotni event - trening, kvalifikacije, dirka)

V zimski sezoni je bil na željo dodan varnostni avto in je tudi ostal, ker ni bilo problemov. No očitno je danes voznik varnostnega malce preveč popil :) Bo izklopljen...

Se opravičujemo za nastalo situacijo :oops:

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Kaj je spokalo po štartu, da je SC gor prišel?

Ker glede na trening dirke in mirne štarte ga ni bilo na spregled.

Je pa to bil že v lanski sezoni problem. Izključit ga, pa bo mir!

Ja za oval smo ga hotl met, škoda k nism bolš pogledal za te flag rules. Sam mi je res čudn k tut na trening dirkah smo mel tko pa smo se zabijal pa ga ni blo vn.. Bo drug tedn bolš..Zdej ste usaj spoznal kšn je sistem tko d je biu dobr trening:D

Lp!

Prosim vse, ki niste prebrali navodil, da jih preberete. Če vam kaj ni jasno prosim vprašajte sedaj imamo en teden časa. V naslednjo, če nekdo nekaj vpraša minuto pred štartom glede poteka dirk itd...jaz ne bom odgovarjal, ker se mi zdi "glupo" po domače povedano.

Prosim vse, ki niste prebrali navodil, da jih preberete. Če vam kaj ni jasno prosim vprašajte sedaj imamo en teden časa. V naslednjo, če nekdo nekaj vpraša minuto pred štartom glede poteka dirk itd...jaz ne bom odgovarjal, ker se mi zdi "glupo" po domače povedano.

Se podpišem! Men se isto ne zdi primerno, da minuto pred dirko nekdo pizdi na nas zakaj mu nismo povedal, da lahko samo benz tanka pa gume menja pa še nekaj malenkosti.. [guns][opa]

Mislim........ni hudič,da enkrat pred dirko ne more prit na trening pa se tam pozanimat,če vam že po forumu ni za brskat. [opa]

Sicer na tej ponesrečeni dirki nisem sodeloval, ampak se še dobro spomnim iz prejšnje sezone, kako je to moteče par minut pred dirko neke probleme z drugimi reševat.

Dajte se tisti malo prej prikazat na server. Pa ne mislim na dirko ampak na kakšen trening, ki je po navadi skoraj vsak dan med osmo in deveto zvečer, če je le server prost.

Še nekaj glede zvoka v sami igri.

Ne vem,če ste pogruntali,da se glasnost ostalih voznikov ne zmanjša tudi če se to spreminja v PLR failu.

Vsaj pri meni je tako z tem novim saundom,ki ni obvezen in si ga lahko vsak po želji namesti.

Zdaj,če se ne motim bo najbrž vzrok v tem,da uporabljajo vsi dirkalniki isti zvok in to od Ferrarija. Se pravi,da prihaja iz iste mape.

Razmišljam,če bi se mogoče v to mapo (BSRF1_SOUNDS09) dodale še mape za ostale ekipe in bi se ta isti zvok od Ferrarija samo prekopiral v te nove mape.

Najbrž bi potem šlo spreminjat glasnost ostalih dirkalnikov. Ampak bo najbrž še v kakšnem failu treba kaj spremenit.

Ta glasnost je zelo moteča in ko voziš bolj na posluh te to zelo moti saj skoraj ne slišiš svojega motorja,če je dirkalnik za tabo.

To je eno!

Drugo bi pa samo vprašal,če ima kdo novo Bahrain progo,ki smo jo videli v predstavitvenem filmčku od FSONE 2009?

Rad bi jo sprobal,da vidim kako deluje,ker ta ki jo imamo sedaj ni glih neki biser in je vožnja po pesku in robnikih skoraj povsod mogoča brez nekih težav.

Men čist normalno dela če zmanjšam zvok v plrju, tko d ne vem kaj bi blo narobe. Progo sm iskal pa nism nč najdu, tut če greš pod unim filmčkom komentarje brat je nima noben, ker najbrž niso uprašal za dovoljenje če lahko spreminjajo, k so tut na forum napisal d proge ne bojo vn dal.

Lp!

http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Bahrain%202010%20%28with%20new%20layout%29

Tukaj je nekaj... nisem probal tako, da ne vem, če je za kaj.

To mamo mi, sm že učer sprobavu, k sm mislu d bi zdej mogoče lahko našl boljšo verzijo k je še 1 tedn do dirke, sam sm 3 "različne verzije" potegnu dol pa so ble vse iste k naša.

Drugač ti pa tut ocena pove vse..

Lp!

Drugo bi pa samo vprašal,če ima kdo novo Bahrain progo,ki smo jo videli v predstavitvenem filmčku od FSONE 2009?

Rad bi jo sprobal,da vidim kako deluje,ker ta ki jo imamo sedaj ni glih neki biser in je vožnja po pesku in robnikih skoraj povsod mogoča brez nekih težav.

Ubistvu tudi v resnici lahko po pesku vozijo brez problemov to sem videl na prostem treningu in sem bil presenečen. Mislim, da imajo v resnici asvaltirane izletne cone potem pa imajo čez nasut pesek, da ne izgleda grdo.

• Upvote 1

SC je najbrž zarad mene uletel, ker mi je v tistem desnem ovinku v hrib proti koncu kroga, vse skupaj šlo k vragi, vsi ste izginali, zaštekal je, naslednja stvar je že krilce stran letelo in SC ikona. Potem pa kar naprej opozorila da sem prepočasen, kar naprej si je špil premišljeval komu naj sledim, restart pa nek trapast, ker noben ni vedu kaj naj.

Mene osebno je razkurlo, ker sem se tolko posvečal tej dirki, nazadnje pa še pravega setupa nisem mogu loadat, pa še SC mi je paral živce.

• Downvote 1

SC je najbrž zarad mene uletel, ker mi je v tistem desnem ovinku v hrib proti koncu kroga, vse skupaj šlo k vragi, vsi ste izginali, zaštekal je, naslednja stvar je že krilce stran letelo in SC ikona. Potem pa kar naprej opozorila da sem prepočasen, kar naprej si je špil premišljeval komu naj sledim, restart pa nek trapast, ker noben ni vedu kaj naj.

Mene osebno je razkurlo, ker sem se tolko posvečal tej dirki, nazadnje pa še pravega setupa nisem mogu loadat, pa še SC mi je paral živce.

Ja se mi zdi da sem bil ravno jaz za tabo... pred hribom na ravnini so vsi zginli... na vrhu hriba sem te kar na enkrat spet videl direkt pred mano, se mi zdi da sem te celo dotaknil, zvrtel si se pa na izhodu iz ovinka... ostalo je pa itak zmešnjava...

Ne vem, a lani niste imeli probleme s tem izginjanjem... ker meni je to že 2. nrdilo, prvič na trening dirki v mokri suzuki... z edino razliko, da sem takrat doživel celo disconnection...

Je pa tako, da če bi vsaj ne SC delal probleme, bi vsaj nekako odpeljali do konca... čeprav tako gledano ne povsem regularno, ker nekdo ima potem srečo ko začne vse delat, spet drug ne ker se čudi kaj se sploh dogaja...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...