Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Evo zasledil sem zanimiv odgovor na rf central o Fsone 2009

Why would they join WCP or rl? Boulth of the mod group arent that great. And they make shapes bad or just use shapes from others. WCP always has allot of bugs en like 20 versions. RL the driving is bad. Really noob driving. And the shapes are just horrible. Also WCP makes even fights with eatchother. Well FSone is a way more pro modding group. If the join a modding group they should join MMG. I believe then FSone would be even greater! And also the mod releases can be faster then

by Jermainesmit on 14-Mar-10

Zdaj lahko opravičeno res pričakujemo odličen mod. Za nekatere je že tudi RFT dober mod tudi zame... Kaj šele prihaja?!!

Dajte tisti, ki še niste sprobali veliko moda, do srede še malce probat, da nebo kakšnih presenečenj nato v sredo.

Čez vikend ali danes sta donirala dva. Prosil bi ju, naj bi napišeta na ZS potrdilo katera sta bila.

Imam še eno vprašanje glede pravil!

A ni v realni F1 pravilo,da je dirko treba začet na gumah z katerimi se je vozilo na kvalifikacijah?!

Ker mi imamo to pravilo malo drugače!

Bomo popravlaji ali pustili tako kot je?

Pomoje boljš da se zdaj pusti kot je... ker potem je še par zadev katere bi lahko popravili... tudi ne vem kako je pri realni F1 če obstaja "delni parc ferme" kot ga imamo mi... kolkr jst vem ne.

Ja to je res, vendar si pozabil dodati, da z istimi gumami zacne le top 10 dirkacev. Na zalost smo omejeni na moznosti, ki nam jih ponuja rFactor tako da je pac povsem enak sistem nemogoc. Dalo bi se le tako, da imamo takoimenovan knockout sistem kot imajo v pravi f1 ampak potem se to vse zelo raztegne, plus se to, da se med samo dirko ne bo dalo spreminjati zmesi gum.

Rok, parc ferme je drugace povsem enak kot v pravi f1 razen za prvih 10. Samo to je pac virtualno dirkanje in ne bo nikoli enako kot pravo. Nimamo niti pravila 8ih motorjev, dezja, omejtive testiranj, dolzine dirke, nimamo razlicnih fizik dirkalnikov ipd.

Lp!

• Upvote 2
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...