Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Je treba vedt da nekateri imajo šihte in nimajo volje po 10 in več urnem delovniku še 2-3 ure gulit formulo, sploh pa ker zahteva visoko koncentracijo... To si potem prestavijo/prišparajo za kkšen vikend ali pa dan, ko imajo res čas...

Spet drugi mamo dirke tud z WTCC-jem in je potem teško trenirat zvečer in na slowtcc serverju in na F1 hkrati [Jel2] ...

Je pa še 2 tedna do 1. dirke... jaz sem sicer imel nekatere zadeve glede setupa že pošlihtane za F1, ker pa so se spremenili parametri, moram celoten setup praktično še enkrat naredit, tako da bom mel treninge po tem vikendu...

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

pobje, res da ni neki novica, dans sm meu šanso sprobat Tim-ov g25, matr sm vam favš k ga mate....geeeeez

upam da bo kdaj dnar :)

drgač pa upam da bo prihajaoč tedn kej več časa za kilometre nabirat...

pobje, res da ni neki novica, dans sm meu šanso sprobat Tim-ov g25, matr sm vam favš k ga mate....geeeeez

upam da bo kdaj dnar :)

drgač pa upam da bo prihajaoč tedn kej več časa za kilometre nabirat...

Ma kaki G25...G27 je zakon :) Sicer ga nimam, a sem ga mel šanso sprobat...to je prava harmonija :)

Tako da če boš lahko - moje priporočilo - si nabavi G27 ;)

Ma kaki G25...G27 je zakon :) Sicer ga nimam, a sem ga mel šanso sprobat...to je prava harmonija :)

Tako da če boš lahko - moje priporočilo - si nabavi G27 ;)

kolikor sem bral teste med G25 in G27 ni razlike v volanu, razen tipk na volanu (G27 jih ima več) pa G27 ima slabši menjalnik.

kolikor sem bral teste med G25 in G27 ni razlike v volanu, razen tipk na volanu (G27 jih ima več) pa G27 ima slabši menjalnik.

res tako pravijo, tako da baje če kupuješ na novo je boljš g27 vzet, če pa imaš g25 pa se baje ne splača menjat...

Sam osebno g27 nism sprobal ampak poznam enega ki je imel prej 25ko pa ma zdej 27 in je reku da je razlika. Tipke so se najmn kar je.. Baje je veliko bolj tih in ima bolj tekoce delovanje, ter baje boljso odzivnost. Tudi na force feedbacku so nardil nekolk vec dela.. To sm jest slisu..ce pa drzi pa ne vem..

Lp!

Verjetno una fora... vsak ki že ima G25 ne bo menjal in dajal novih 200-300€ za 15% razlike... tisti ki kupuje v vsakem primeru novega se mu splača/nesplača dat dodatnih 50€ (ali koliko že evrov), nekdo ki pa kupuje rabljeno pa tako ali tako ne bo pomislil na G27.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...