Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Poraba bo malenkost večja, mašina se bo nekoliko bolj grela, ker sedaj ste lahko udotovili, da se mašina praktično ne greje preko 110 stopinj tudi če imate radiator na 1.

Plus še to, da se bo sama obraba gum povečala, ker s tako obrabo, se lahko dirko komot prevozi brez postanka tudi na soft gumah.

Pa ste vse to stestiral?

Moja izkušnja je, da sem imel mehke gume po 25 krogih uničene, za ~42 krogov pa sem porabil ~240 litrov.

Radiator je pa res mogoče malo na premalo...samo časi se bodo verjetno malenkost dvignili...

Torej z mehkimi gumami nikakor ne bi mogel peljat celo dirko, s trdimi pa nisem probal.

Kar se pa tanka tiče, če je res 36 krogov in če je poraba nekje 5,75 litrov/krog (toliko sem jaz naračunal) bi potrebovali nekje 210 litrov... osebno mi je vseeno al je 210 litrov al pa 260, pelješ se počasnej tako ali pa tako [smoke]

PS: Kje pa piše kolk je dolga pista? Jaz vidim samo v glavnem meniju da je dolga 5,4xx metrov...

To je še una prva varianta proge. Tko d bo na dirki 36 krogov. Za gume bomo še vidl kako bo..je treba najprej stestirat, ker niti še nismo nč probaval..

Bomo vidl kako bo s tem..odvisno potem če se bomo odločil za fsone mod ko pride ven in bomo po tem naredili en zares dobr upadate kjer se bomo lahko zgledovali tudi po 2010 fiziki.

lp!

Sej bom spet tečen ... sam res ne vem zakaj je link od piste nekje v 34 straneh?

Zakaj ni en zaklenjen del kjer so tisti podatki in linki katere vsak rabi za

dirkanje .. ne pa da se vedno kaj išče .. mogoče bi celo moral, sam žal nisem

imel časa brat foruma in pol ko včeraj pridem da bi malo stestiral žal ne morem

gor :(

Sej niso bla to zadnja testiranja je pa res, da je zdle malo neurejeno po forumu, ker nekaj se pise pod temo "dirke" nekaj pa pod "obvestila" tako, da je malo zmede.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...