Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

STARI Bahrain:1,1,1,

NOVI Bahrain: 1,1,1,1,

Opomba: Imam občutek, da se vedno bolj zmišljujemo nekaj, pomojem nas ima Maksl že polno skledo :D. Gremo se dokončno zmenit potem pa dost tega...razen, če se Makslu, da s tem ubadat vsake 2 dni.

Ja po moje nima smisla komplicirat!

Najbolje je ,da se naredi trackpack pa gotovo.

Če pa bo katera od prog preveč nagajala se pa tako ali tako lahko med sezono zamenja. To smo že tudi v prejšnji sezoni prakticirali in je šlo skoz.

Po moje je brez veze,da uvajamo neka glasovanja,ker z tem samo še bolj kompliciramo.

Naj nekdo,ki je tega sposoben prevzame odgovornost za trackpack in tako kot se bo odločil tako bo. Res je da je ta Bahrain malo čuden ampak v sezoni 2010 je pač tako.

Za vsako progo pa menda ja ne bomo glasovali!

Čim manj komplicirat pa bo!

Ne vem,... jaz sem zdajle naredil ene 50 krogov pa ni glih take krize... prehitevanja tam res ne more bit in je res podobno toboganu ampak se da odpeljat...

Čas pa je bil 1.57.xxx ... Je že kdo drug probal postavit čas? Verjetno gre še par sekund dol...

Ja sm to je potem že s sekanjem ovinkov al normalno?!??

Namreč presimple se da sekat brez kazni... da ne govorim da pesek ni pesek ampak asfalt.... tako da ne najbolj fer proga...

Potem pa mene neki j.... Tm ravno k je nov del še dobro prletim v tiste počasne ovinke potem pa, gledano na računalnika kako vozi na 120%, zgubljam kljub temu da grem z višjo prestavo mimo, medtem ko on muti vse v 1. brzini... ne vem... bo zgleda treba še trenirat.

1.49. bi pa res rad videl...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...