Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Ja pomoje d bi blo najbols d bi tut mi kr lepo tastarga vozil, ker ta je res mim.. Ctdp verzija je pa ubistvu skor ista kot ta u trackpacku, edin mal bl realna se mi zdi. najdes jo tut na rfcentral.

Lp!

Sicer mi je vseeno ampak čeprav je ta novi del Bahraina zelo čuden bi jaz kar tega pustil. Je le steza,ki se bo vozila v sezoni 2010!

Če se že gremo to,da se kar najbolj realni F1 približamo.

No.......treba se bo odločit in če bo večina za zamenjavo pol se bo pač zamenjala.

Zaenkrat se mi zdi, da vsi tisti, ki vozimo smo proti novem Bahrainu. To nas je pa recimo štiri? Moralo jih bi več probati in dati svoje mnenje pismo! Če se ne motim nas je prijavljenih za sezono 15! Ne vem kje so vsi...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...