Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Ja sezona se počas približuje:) še dobre 3 tedne;)

Skine urejata Tim in Boštjan. 2010 pack bo na voljo po dirki v suzuki.

Glede bahraina pa ne vem kva bi blo najbols. Prakticno je proga ista razn unga novga dela. Ce povem po pravic tut men tanou del ni usec ampak to je pac 2010 sezona. Proga nima nobenih napak (start, boksi in podobne zadeve)

Prav tako mislim da ni pametno da bi verzijo proge spremenil par dni zacetkom sezone.

Zanima me ce slucajno ze kdo ve kej glede fsone moda kdaj nej bi prsu vn? Pa kako bomo nardil potem z fsonom? A ga zacnemo uporablat sele k bojo usi skini za njega uzun al kako?

Lp!

Jaz sem že prej probal in tisti komplet nov sredinski del je za RC avte in ne F1... kako bodo realno formulo tam peljali ne vem, vem pa da ne bo enega prehitevanja v tistem gokart-like delu proge.

Načeloma mi je vseeno kero vozimo, vem pa da če ostane ta jo bom sovražil, ker ni ničemur, dobesedno ničemur podobna... kdo si je to spremembo zmislil, še huje, kdo jo je potrdil, je idiot. Tilke style.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...