reno 37 Napisano February 15, 2010 Share Napisano February 15, 2010 Danes sem se malo igral in ugotovil kako lahko izkljucis pogovore in pa sporocila, ko se nekdo vkljuci oziroma zapusti igro medtem ko vozis . Nastavitev najdete v mapi rfactor/userdata/uporabniskiracun/multiplayer.ini. Kako se to nastavi lahko vidite spodaj. Na zalost pa ta nastavitev ne deluje za sporocila ko ti nekdo posodi setup za avto ali pa ce ima kdo mismatch. Kar se pogovorov in pa zapusti/vkljuci igro sporocil pa deluje. Sicer nastavitev ni uporabna za treninge, ker potem ne ves ce ti kdo pise je pa uporabna na uradnih dirkah, da imas mir. Allow Chat In Car="0" // whether to allow incoming chats to appear while in car Leave/Join Messages="2" // 0=none 1=in-car 2=monitor 3=both Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 15, 2010 Share Napisano February 15, 2010 Jaz sem včeraj vozil samo, da sem videl kaj me čaka in čas brez nastavitev je bil 1 51 000...je pa cela umetnost vozit brez napak Sedaj se moram pa posvetit setupu, upam, da bo dovolj časa. Tole dirko v Suzuki bi moral mal zreklamirat s kakšnimi maili, da bi nas bilo čim več......!!! Vsi lahko pridejo na forum in preberejo kdaj je dirka. Če ti nekdo pride s komentarjem, da je pozabu d je bla že 2 tedna nazaj dirka, ni resn, in itak bi bil za samo sranje na dirki. Jest silu ne bom nobenga, upam pa da v letni sezoni ne bo takih, ki se samo prijavijo in potem ne vozijo. Lp! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 15, 2010 Share Napisano February 15, 2010 hehehe..ja dobra je bla. Res škoda k te je vn vrgl:( Ja štimce so mi res hude a ne:) Ko bo izšel skinpack za sloracing bomo dodal not še nov hdv glede bencina ter še te zvoke bom nekam dal, d jih bo mel lahko tist k mu bojo kul. lp! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 15, 2010 Share Napisano February 15, 2010 Primerjava najhitrejših krogov na dirki v Hockenheimu. Lp! Link to post
reno 37 Napisano February 15, 2010 Share Napisano February 15, 2010 Kul koko si pa to naredu? Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 15, 2010 Share Napisano February 15, 2010 rFactor merge ti nardi nou posnetk, pol pa sam posnameš. lp! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 15, 2010 Share Napisano February 15, 2010 A gremo mal pelat? LP! Link to post
Odisej 5 Napisano February 15, 2010 Share Napisano February 15, 2010 Jest sem že prej mal vozil.....pod 1 50 sem že...samo konstantni časi mi manjkajo....moram še prestavno razmerje poštimat, ker 7me sploh ne rabim Link to post
FBR18 112 Napisano February 16, 2010 Share Napisano February 16, 2010 Torej vozilo se bo več kot očitno 75% dirke brez dolivanja z normalno porabo, skini 2010 in novo točkovanje :mrgreen: Mene pa zanima kako se s traction controlom? Sam vozim z izklopljenim. Če bi že vse kopirali po original formuli letošnje sezone bi lahko bil tudi TC povsem prepovedan... al je to že preveč na hard Link to post
Odisej 5 Napisano February 16, 2010 Share Napisano February 16, 2010 TC na Off je za (pomoje) večino problem, tako da bo ostal celo sezono na LOW. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 16, 2010 Share Napisano February 16, 2010 S traction controlom so bile že v preteklosti majni zapleti. Dejstvo je da bi ob izklopu le tega verjetno okoli polovica dirkačev prenehala z drikanjem, ker bi bilo verjetno pretežko ( Vendar moram res pohvaliti tiste, ki jim gre dobro v zimski sezoni, čeprav je bilo na začetku kar precej težav). Dovoljen bo low tako kot je zdaj v zimski sezoni, vendar nekateri (Tim Godlar, Andrej Mesarič, jaz..) vozimo brez tega, saj gre brez TC-ja na večini prog še hitreje kot z njim, saj te ne "zavira" ob pospeševanju iz hitrejših ovinkov, vendar je res težje držati konstantnost in ostati na progi. Je pa razlika med low in off res zelo majhna. Verjetno bo res 75% dolžina dirke, s prepovedanim dolivanjem bencina. Razmišljamo pa v smeri da bi porabo nekoliko povečali, da bi za celo dirko potrebovali nekaj več goriva. Če pustimo tako se bojo količine bencina na začetku dirke gibale okoli 150-160l, če bi malo povečali v .hdv datoteki bi lahko prišli na okoli 210l, kar bi bilo verjetno primerjivo z pravo F1. Ob spreminjanju hdv ja se bo pojavil missimatch če boste hoteli igrati na drugih public serverjih, vendar se bo istočasno z našim spremenjenim packom izdal tudi miniaturen dodatek, ki ga boste vstavili v vaš rf direktorij preden boste hoteli iti na public serverje. To pa je itak potrebno že sedaj, saj večina serverjev ne uporablja zadnjega updata. Prav tako se bo izdal še neke vrste sound pack, ki bo vseboval zvoke, katere lahko poslušate na naslednjih naslovih: Lep pozdrav! Link to post
FBR18 112 Napisano February 16, 2010 Share Napisano February 16, 2010 Ja sej med low in off je res bore malo razlike... samo toliko me je zanimalo ker se je nekje nekaj časa nazaj pisalo o medium TC-ju. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 16, 2010 Share Napisano February 16, 2010 Ja lansko sezono je bil še na medium. Letos imamo na low. lp! Link to post
Recommended Posts