Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Danes sem se malo igral in ugotovil kako lahko izkljucis pogovore in pa sporocila, ko se nekdo vkljuci oziroma zapusti igro medtem ko vozis icon_owje.gif. Nastavitev najdete v mapi rfactor/userdata/uporabniskiracun/multiplayer.ini. Kako se to nastavi lahko vidite spodaj. Na zalost pa ta nastavitev ne deluje za sporocila ko ti nekdo posodi setup za avto ali pa ce ima kdo mismatch. Kar se pogovorov in pa zapusti/vkljuci igro sporocil pa deluje. Sicer nastavitev ni uporabna za treninge, ker potem ne ves ce ti kdo pise je pa uporabna na uradnih dirkah, da imas mir.

Allow Chat In Car="0" // whether to allow incoming chats to appear while in car

Leave/Join Messages="2" // 0=none 1=in-car 2=monitor 3=both

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Jaz sem včeraj vozil samo, da sem videl kaj me čaka in čas brez nastavitev je bil 1 51 000...je pa cela umetnost vozit brez napak icon_zvizg.gif

Sedaj se moram pa posvetit setupu, upam, da bo dovolj časa.

Tole dirko v Suzuki bi moral mal zreklamirat s kakšnimi maili, da bi nas bilo čim več......!!!

Vsi lahko pridejo na forum in preberejo kdaj je dirka. Če ti nekdo pride s komentarjem, da je pozabu d je bla že 2 tedna nazaj dirka, ni resn, in itak bi bil za samo sranje na dirki. Jest silu ne bom nobenga, upam pa da v letni sezoni ne bo takih, ki se samo prijavijo in potem ne vozijo.

Lp!

Torej vozilo se bo več kot očitno 75% dirke brez dolivanja z normalno porabo, skini 2010 in novo točkovanje :mrgreen:

Mene pa zanima kako se s traction controlom? Sam vozim z izklopljenim. Če bi že vse kopirali po original formuli letošnje sezone bi lahko bil tudi TC povsem prepovedan... al je to že preveč na hard [iz]

S traction controlom so bile že v preteklosti majni zapleti. Dejstvo je da bi ob izklopu le tega verjetno okoli polovica dirkačev prenehala z drikanjem, ker bi bilo verjetno pretežko ( Vendar moram res pohvaliti tiste, ki jim gre dobro v zimski sezoni, čeprav je bilo na začetku kar precej težav).

Dovoljen bo low tako kot je zdaj v zimski sezoni, vendar nekateri (Tim Godlar, Andrej Mesarič, jaz..) vozimo brez tega, saj gre brez TC-ja na večini prog še hitreje kot z njim, saj te ne "zavira" ob pospeševanju iz hitrejših ovinkov, vendar je res težje držati konstantnost in ostati na progi. Je pa razlika med low in off res zelo majhna.

Verjetno bo res 75% dolžina dirke, s prepovedanim dolivanjem bencina. Razmišljamo pa v smeri da bi porabo nekoliko povečali, da bi za celo dirko potrebovali nekaj več goriva. Če pustimo tako se bojo količine bencina na začetku dirke gibale okoli 150-160l, če bi malo povečali v .hdv datoteki bi lahko prišli na okoli 210l, kar bi bilo verjetno primerjivo z pravo F1.

Ob spreminjanju hdv ja se bo pojavil missimatch če boste hoteli igrati na drugih public serverjih, vendar se bo istočasno z našim spremenjenim packom izdal tudi miniaturen dodatek, ki ga boste vstavili v vaš rf direktorij preden boste hoteli iti na public serverje. To pa je itak potrebno že sedaj, saj večina serverjev ne uporablja zadnjega updata.

Prav tako se bo izdal še neke vrste sound pack, ki bo vseboval zvoke, katere lahko poslušate na naslednjih naslovih:

Lep pozdrav!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...