Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Mislim, da ima Andrej podobne probleme kot ti :?

Tole je link k ga je dau Bračič..proga je ista kot jo imamo mi.. probita to dol potegnt.

"Novi link za Suzuko 2009: http://rapidshare.com/files/302401152/F ... ka2009.rar (46 mb)

V prejšnjem linku je 2x noter ista proga, ki se kopira v Loactions in v sam rfactor direktorij, kar sicer ne vpliva na igranje, razen da mate brezveze folder Japan."

ena od toyot bi rajš mela rdeč-črn Virgin, lot pa zeleni lotus. Vsaj neki lahko izbiram, nice:D

evo..tukaj lahko vidiš legendarno zeleno-rumeno kombinacijo. http://formula.avtomanija.com/default.asp?rb=1&id=17562

Še vedno se lahko premislišbiggrin.gif, plus to, da avtomobil zelo spominja na lansko toyoto (oblika) se vidi, da je isti oblikovalec:)

Lp!

Ja men je ful zakon pelat! Tut ce gres ksne realne onboard posnetke gledat je tko. Tut casi okol 1.50 so zelo primerljivi tem u spilu tko d je res tko k more bit. Men je ful zakon no..res uzivam med voznjo:)

Se ene par nasvetov za voznjo in setupe. Vozte vsaj v eni prestavi visje kot bi po suhi stezi. Krilca dvignite na maksimum, mogoce edin prvo ne cit do konca da se zadnji konc drzi bols napram prvemu, znizajte pritisk v gumah, zmehcajte vzmetenja, zadnji konc mal dvignte da zmansa prekrmarjenje. Je pa tuki tko k u realnosti, d najbl do iizraza pride sama voznja. Kaj mente o temu, da bi spremenil progo na neko drugo dezno v primeru da dejanu in andreju ne bo uspel zrihtat suzuke? A obdrzimo mokro stezo al bi raj suho?

Baniču sem mislil...

Meni je tudi ful noro furat tole dežno. Zadek skos odnaša skoraj iz vsakega ovinka... če po ravnini, ko pospešujem. Vidiš Gregor to pa nisem vedel, da je bolje imeti krilca čim višje... zadnje sicer imam 35 samo prednje imam komaj 24.

Tnx

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...