Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Hmmm!

Ja kaj se dolžine dirke tiče,bi res bilo najbolje ostat na 50% zaradi velikih zaostankov na koncu. Sicer je meni vseeno ampak glede na nekatere ostale in novince bi mogoče bilo bolje,da se ostane na 50%.

Kaj se izgleda dirkalnikov tiče (skini 2010) bi samo rekel,če skin pack ne bo popoln,se pravi preobleke za vse dirkalnike,pol je brez veze,da se z tem ukvarjamo.

Glede sistema točkovanja sem za novega. Res je! Novi sistem točkovanja bo marsikoga obdržal na stezi do konca dirke.

Postanki v boksih tako ali tako ostanejo. Sam sem pa bolj nagibam k novim pravilom glede postankov. Se pravi samo menjave gum!

Toliko bi imel za enkrat! :D

Glede prihajajoče sezone, se mi zdi da ma 100 in 50% svoje prednosti in pomankljivosti. 100% je po eni strani ful izziv za zrdžat, še posebi za novinca (tut na sebe nislim blush.gif), na drugi strani je pa možnost več odstopov, med tem k se mi zdi da je 50% mal lažje zdržat, sam vseen da bi bla poraba in obraba realna, kot da vozmo 100%, pa še kakšn več bi končal pomoje. Glede pogleda je men osebno vseen k sedim lepo in neudobno v školki.. :mrgreen: . Tak da bi znala res kaka anketa pokazat pravo stvar in mnenje večine.

P.S. upam da ne zglea k da se delam pametnga glede na to da sm še rookie...

Sploh ne bom komentirov moje dirke, ker se ne splaca. Dolinar nic me nisi poskodoval ko si me butnu...nisem te pa namerno zapru, ker sem prevec na gas prtisnu in sem lovil avto zaradi prehitrega pospesevanja. Ampak sem zacuden, da si sploh lahko nadeljeval, ker kakor sem jaz v ogledalcih vidu te je malo vzignilo potem pa te nisem vec videl.

Ja dejmo pol glasovat pa je... magar kr tuki na forumu...

Glasujte tko kukr smo ponavad glasoval..za vsako vprasanje napiste naslednjo zaporedno stevilko

Dolzina dirke:

100%------

75%------- 1,

50%-------

Dovoljeno ali ne dovoljeno dotakanje goriva?***v primeru da je izvoljeno nedovoljeno, bi morali imeti kvalifikacije v hotlap formatu.***

Dovoljeno---------

Nedovoljeno------1

Poduprasanje> Ce ostane na 50% dirki, ali bi povecali porabo goriva na 2x, da bi dirko zaceli s tako polnimi tanki kot v realnosti? *o tem se sicer nismo pogovarjal se mi pa zdi, da bi mogoce prislo v upostev*

2x-----1

1x-----

Tockovanje

Staro (10-8-6....)--------

Novo (25-18-15...)-------1

2010 skini ***V primeru, da bojo na voljo skini za vse ekipe. Trenunto so na voljo skini za prakticno vse ekipe, ki so ze predstavile svoje dirkalnike za 2010 sezono***

2010 skini------1

2009 skini------

mislim da naj bi se liga v nadaljevanju stopnjevala po težavnosti ,ja eni ste za 100% , drugi spet da ostane pri 50%, sem pa osebno za en kompromis 75% dolžine dirke, ker drugo vse ostane kot je bilo v preteklem tekmovanju :wink:

Fantje..djte cimprej probat mal suzuko. Magar na singleplayer pa probite za kom vozt. res je tezko in se zelo slabo vidi ce nisi prvi. Tko da do nedelje djte sprobat in ce vam ne bo kul bomo spremenil na suho stezo. Pa se maxlu bom reku ce lahko da tc na medium pa zmanjsa poskodbe.

S Timom bova vozila še v eni ligi, kjer en malček tut proge delajo. To je beta verzija "novega bahraina". Zadevco odrarate in prlepte v locations mapo.

http://www.mediafire.com/?nvgjiwtvjed

Lp!

Dolzina dirke:

100%------

75%------- 1,1

50%-------

Dovoljeno ali ne dovoljeno dotakanje goriva?***v primeru da je izvoljeno nedovoljeno, bi morali imeti kvalifikacije v hotlap formatu.***

Dovoljeno---------

Nedovoljeno------1,1

Poduprasanje> Ce ostane na 50% dirki, ali bi povecali porabo goriva na 2x, da bi dirko zaceli s tako polnimi tanki kot v realnosti? *o tem se sicer nismo pogovarjal se mi pa zdi, da bi mogoce prislo v upostev*

2x-----1,1

1x-----

Tockovanje

Novo (25-18-15...)-------1,1

2010 skini ***V primeru, da bojo na voljo skini za vse ekipe. Trenunto so na voljo skini za prakticno vse ekipe, ki so ze predstavile svoje dirkalnike za 2010 sezono***

2010 skini------1,1

2009 skini------

Dolzina dirke:

100%------

75%------- 1,1,1

50%-------

Dovoljeno---------

Nedovoljeno------1,1,1

2x-----1,1,1

1x-----

Tockovanje

Novo (25-18-15...)-------1,1,1

2010 skini------1,1,1

2009 skini------

Dolzina dirke:

100%------

75%------- 1,1,1,1

50%-------

Dovoljeno---------

Nedovoljeno------1,1,1,1

2x-----1,1,1,1

1x-----

Tockovanje

Novo (25-18-15...)-------1,1,1,1

2010 skini------1,1,1,1

2009 skini------

Dolzina dirke:

100%------

75%------- 1,1,1,1,1

50%-------

Dovoljeno---------

Nedovoljeno------1,1,1,1

2x-----1,1,1,1,1

1x-----

Tockovanje

Novo (25-18-15...)-------1,1,1,1,1

2010 skini------1,1,1,1,1

2009 skini------

Imam pa še en predlog ali pa idejo kako bi mogoče lahko še popestrili same dirke.

Mogoče bi lahko malo vključili mokre dirke se pravi dež. Če se da seveda! In to tako,da če bi bila realna dirka na mokri stezi potem bi tudi mi spremenili na mokro.

Res je,da bi najbrž nekateri že imeli nastavitve za suho ampak na vreme se ne da vplivat tudi pri realni dirki ne in tako bi bilo potrebno na hitro (dva dni ali od nedelje do srede) spremenit nastavitve.

Predlog pač!

Yelo jest se strinjam s tem predlogom, ampak samo na neki bi te opozoru. Ni to tak dež kot recimo v race on, k sploh ne veš d je dež. Jest k sm gledu f1 dirke po tvju sm se zmer čudu kako lahko furajo pa nč ne vidjo. No tuki je podobna situacija. Res bi mogl prej sprobat zdele v suzuki do vikenda kako bo šlo! Kar se nastavitev tiče bi tko reku..Itak jih dela samo ene 5 al pa mogoče še kakšen. Tistim pomoje ne bo problem naredit manjših popravkov. Tisti ki jih pa nikol niso delal se pa itak ne bo nič poznalo.

Drugače pa bi se dalo, ker mislim da wcp dela vse proge tudi "mokre".icon_ok.gif

Predlagam, da bi se o tem glasovalo po tem ko sprobamo vožnjo po mokri suzuki.

Lp!

Dolzina dirke:

100%------

75%------- 1,1,1,1,1,1

50%-------

Dovoljeno---------

Nedovoljeno------1,1,1,1,1

2x-----1,1,1,1,1,1

1x-----

Tockovanje

Novo (25-18-15...)-------1,1,1,1,1,1

2010 skini------1,1,1,1,1,1

2009 skini------

Dolzina dirke:

100%------

75%------- 1,1,1,1,1,1,1

50%-------

Dovoljeno---------1

Nedovoljeno------1,1,1,1,1

2x-----1,1,1,1,1,1

1x-----1

Tockovanje

Staro (10-8-6....)--------1

Novo (25-18-15...)-------1,1,1,1,1,1

2010 skini------1,1,1,1,1,1,1

2009 skini------

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...