Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Danes mene ne bo, ker imam pač druge obveznosti. Smo pa učer vozil jest, Tim, in Andrej. Najboljši časi so bili visokih 1.41. povprečje časou pa okoli 1.42.5, smo si bili pa zelo skupaj. Dirka bo dolga 300km+ tko d bo za qualy (1 hiter krog)+ FL in Dirka potrebno okoli 230l goriva. Poraba na krog je cca 4,5l

Lep pozdrav!

Nekaj sem zasledil.... The FSOne 2009 F1 modification will be released for rFactor later in the year, and will come complete with all the teams, drivers, cars, physics, sounds and more from the latest Formula One season.

Platform: PC

Release Date: Q4 2009

Ne vem kako zdaj to mislijo...

Živjo!

Najbrž usi veste, da bo letos prepovedano dolivanje bencina med dirko (taprava f1) in da se bo kvalifikacije peljalo s prazno posodo za gorivo.(hotlap)

Ugotovu sm kako se "poveča" posodo za gorivo, tko da bi lahko mel posodo veliko tudi preko 200l in bi imeli tak sistem kot bo v tapravi f1 2010 sezoni. Se pravi hotlap na kvalifikacijah in prepovedano dolivanje bencina med dirko (to se povsem enostavno kontrolira z log fajli). Zdej me zanima če bomo tud mi uporabljal tak sistem?

Lp!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...