gregor vodicar 476 Napisano January 29, 2010 Share Napisano January 29, 2010 http://www.slo-podnapisi.net/druge_dato ... racing.jpg Novo točnkovanje po dirki v laguni. Hvala Andreju Mesariču, ki skrbi za rezultate in tabele. BMW si je pridelal nekoliko večjo prednost pred konkurenco lep pozdrav! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano January 29, 2010 Share Napisano January 29, 2010 a jest ne dobim nobene pike za 5 mesto sej sem naredu več kot 50% pa tudi več kot uni, kateri sploh niso prišli na dirko. Link to post
Khorne 4 Napisano January 29, 2010 Share Napisano January 29, 2010 Ti dve dirki, ki še prideta bosta noriii! Tako, da marš trenirat pa, da vas čim več pride! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 29, 2010 Share Napisano January 29, 2010 Robi, pravila so pravila in so enaka za vse. 70 posto koncane dirke je pogoj za pike. Lp! Link to post
reno 37 Napisano January 29, 2010 Share Napisano January 29, 2010 a jest ne dobim nobene pike za 5 mesto sej sem naredu več kot 50% pa tudi več kot uni, kateri sploh niso prišli na dirko. Na žalost . Tako ali tako je samo zimska sezona pravo dirkanje (upam) se začne marca, ko se bo resnost povečala (ponavljam upam). Folk bo ko nor treniral, Hekic bo branil naslov ostali ga bomo poskušali vršti s prestola in pa njegovo kanto od renaulta . Link to post
fitipalDDi 3 Napisano January 29, 2010 Share Napisano January 29, 2010 ma fora je, ker sem vedel, da sem naredil ene 28 krogov .. pa sem bil itaq 3 kroge zadi in namenoma nisem hotel delati gužvo .. itaq pa tudi ne bi kaj profitiral, pa sem odstopil in rajši gledal boj za 1 mesto .. na, sedaj pa 0 pik brez veze ... bolje bi bilo da bi krožil in delal zgago Link to post
reno 37 Napisano January 29, 2010 Share Napisano January 29, 2010 Mja sej vem moje roke so zvezane, ker v pravilniku pise, da je potrebno odvoziti 70% dirke. Naslednjic raj kr furej do konca pa je... Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 29, 2010 Share Napisano January 29, 2010 Mja sej vem moje roke so zvezane, ker v pravilniku pise, da je potrebno odvoziti 70% dirke. Naslednjic raj kr furej do konca pa je... Se podpišem pod to izjavo. Na žalost so pravila zato, da se vsi ravnamo po njih. Če popustimo tebi, bi morali tudi komu drugemu itd. LP! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano January 29, 2010 Share Napisano January 29, 2010 Ma ne .. sej ni panike .. le nisem vedel kje je tistih 70% sem sfalil za keri krog. Kaj pa to ko nekateri sploh ne pridejo na dirko? Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 1, 2010 Share Napisano February 1, 2010 Živjo! A gremo dones zvečer malo tiščat na gas po hockenheimu? Lp! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 1, 2010 Share Napisano February 1, 2010 Eno malo offtopic vprašanje, ali pa tudi ne.. Med lansko sezono so nekateri (ne vem točno kdo), želeli in se tudi javili, da bi v sezoni 2010 predelali skine, da bi bili taki kot so dejansko sedaj v 2010 sezoni. Bo kaj iz tega ali pač ne? Lp! Link to post
Odisej 5 Napisano February 1, 2010 Share Napisano February 1, 2010 Jaz bi se tega lotil, vendar še ne znam dovolj in tudi časa nimam. Pripravljava pa s Timom par lepotnih popravkov za Ferrari v sezoni 2010. Bi bilo pa cool imeti 2010 skine. Link to post
Khorne 4 Napisano February 1, 2010 Share Napisano February 1, 2010 Saj pomoje se da skine oziroma se jih bo do marca dalo kje dobiti. Brez veze, da se midva zajebavava, ker še nobeden ne ve točno... Za cel avtomobil je pa dela veliko. Pomoje bodo skini kje na rf central. Bom malo bolj spremljal pa vam javim kako in kdaj... Link to post
Khorne 4 Napisano February 1, 2010 Share Napisano February 1, 2010 Jaz pridem! tam okoli osmih, devetih, ne? Link to post
Recommended Posts