srajzan 0 Napisano January 22, 2010 Share Napisano January 22, 2010 oj.. upam da še lahko jaz igram v tej zimski sezoni.. dolgo se nisem javil... prvo mi je volan crkno, pa sem komaj zaj kupil drugega... pa še časa ni blo da bi vadil in igral Link to post
DenIIs 0 Napisano January 22, 2010 Share Napisano January 22, 2010 Kje še lahko dobim ta mod katerega furate, razen na oni madžarski strani. Prosil bi za kak drugi link. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 22, 2010 Share Napisano January 22, 2010 Zan itak da lahlo furas. To sredo je laguna;) Za mod poglej pa na 11 stran al pa 12 na tem forumu kjer mas 3 linke. Tm mas use kar rabs plus se tanou update za gume si dol potegn k mas gor link. Lp! Link to post
srajzan 0 Napisano January 23, 2010 Share Napisano January 23, 2010 tnx.. po dolgem cajtu malo spet vozim.. moj najboljši trenutni čas je 1.06.0xx, povprečni pa slabo sekundo slabši.. kak pa mate vi kaj cajte? Link to post
reno 37 Napisano January 23, 2010 Share Napisano January 23, 2010 Jaz grem mal furat a se bo kdo pridruzu? na slo racing serverju. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 23, 2010 Share Napisano January 23, 2010 Vozim case okoli 1.04.xxx Ce bi se kdo jutri ob 22.00 podil po laguni z formula masters naj mi pise na ZS. P.s. Odpisal bom verjetno sele jutri popoldne, drugace pa tut bracic ve za kaj se gre. Link to post
Odisej 5 Napisano January 24, 2010 Share Napisano January 24, 2010 http://www.slo-racing.com/forum/viewtopic.php?f=84&t=678&p=23251#p23251 Prosim da si dodatek čimprej naložite;) od kar sem ta jajc inštaliral....ne morem na noben drug server razen SloF1, vedno mi napiše tisti mismatch....kako se ga znabim?? Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 24, 2010 Share Napisano January 24, 2010 Tako da na novo naložiš rft mod. usaj mislim, da je tako, čeprav se mi zdi, da mesarič pozna neko bljižnico. Za nastopanje na slo-racingu boš ta pack potreboval;) Lp! Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 24, 2010 Share Napisano January 24, 2010 Prav hitro se približuje začetek prave F1 sezone in posledično tudi naše virtualne sezone. Je počasi čas, da začnemo debato za novo, drugo uradno virtualno sezono prvenstva F1. Velikih sprememb od lani ni pričakovati, vprašanje ki je še najbolj odprto je mod. FSONE 2008 je lani prišel malce pozneje kot prava sezona F1, torej bo potrebno pričeti sezono kar z sedanjim modom (zimska liga). Nato pa če se bo izkazalo, da je FSONE boljši se bo pač vozilo tega. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 24, 2010 Share Napisano January 24, 2010 Najbolj pomembna stvar, ki bi se morala spremeniti je po mojem mnenju točkovanje( da dobi točke več dirkačev in ne samo prav tako se mi zdi smiselno, da bi dali dolžino dirke na 100 procentno dolžino, saj vsi tisti, ki so med resnejšimi to podpirajo (moje mnenje, ki sem ga razvil skozi pogovore, v kolikor se motim me popravite), to so tisti, ki so že omenjeni kot donatorji, ter še 2 ali 3 ki to še niso. V ta namen bo tudi hockenheim v zimski sezoni potekal na 100posto dolzini dirke, da bojo tako dolžino poskusili tudi tisti, ki se s tem še niso spoprijeli. Zares upam da se to sprejme, saj je prav to tisto,ki naredi f1 dirke tako tažke in zanimive hkrati. Mislim, da je to praktično vse, razen, če bi se kvaliteta dirkanja v 2eh mesecih toliko dvignila, da bi lahko izklopili se tc ter dali obvezen cockpit view, ampak zaenkrat mislim, da so najnujnejše prvi dve zadevi, ki sem jih opisal. Link to post
Odisej 5 Napisano January 24, 2010 Share Napisano January 24, 2010 Načeloma sem za vse + spremembe, vendar se mi zdi da je na tem nivoju 100% dirka še nekoliko prerana (moje mnenje). Link to post
Khorne 4 Napisano January 24, 2010 Share Napisano January 24, 2010 Oj, šefe a boš založil še zame!? heh. Te predloge, ki si jih naštel Gregor podpiram! To bo res bolj zanimivo res pa, da se lahko zgodi, da nas bo nekoliko manj potem v ligi... Imam pa eno vprašanje... a bomo potem dali porabo goriva na normalno, ne? Potem bo verjetno problem o tem, koliko avto pije na krog rešen oziroma bo že tam pri števcu pisalo prav, če se ne motim... Link to post
marko 36 Napisano January 24, 2010 Share Napisano January 24, 2010 Jst se tut strinjam da se vozi 100posto dirke, ne da sm taki pro, ampak tut doživetje je to, pa vzdržljivost... drugač pa sam neki..dodatek za obrabo gum je potrebno met naloženga za laguno seco??? hvala! Link to post
Khorne 4 Napisano January 24, 2010 Share Napisano January 24, 2010 Dodatek je treba imeti naložen ja saj te drugače ne spusti na server menda? Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 25, 2010 Share Napisano January 25, 2010 Oj, šefe a boš založil še zame!? heh. Te predloge, ki si jih naštel Gregor podpiram! To bo res bolj zanimivo res pa, da se lahko zgodi, da nas bo nekoliko manj potem v ligi... Imam pa eno vprašanje... a bomo potem dali porabo goriva na normalno, ne? Potem bo verjetno problem o tem, koliko avto pije na krog rešen oziroma bo že tam pri števcu pisalo prav, če se ne motim... Poraba goriva je že sedaj na normalno, vendar ima rft mod pri tem težave in izračunava precej narobe, kar smo lahko opazili že med zimsko sezono. Do takih napak je prihajalo tudi že pri drugih modih, vendar je tukaj še precej večja. Osebno uporabljam tv style, (zelo uporabljen je tudi spoter) ki ti porabo izračuna precej bolj natančno, oz. po nekaj odpeljanih krogih pogledam telemtrijo kolikšna je natančna poraba goriva.. Dejstvo je da se na večini prog (ker je ista dolžina dirke gledano na km) poraba precej podobna. Na 50% dolgih dirkah je bila okoli 110l na dirko, če bomo imeli 100% dolžine bo pač okoli 220l na dirko. Upravi slo-racinga predlagam, da bi se čimprej izvedlo glasovanje med dirkači, ki BOJO vozili F1 sezono, glede dolžine dirke. Recimo če bi imelo 100%,75% ali še naprej 50% dolžino dirk.. To so moji predlogi.. Lep pozdrav! Link to post
Recommended Posts