Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Prav hitro se približuje začetek prave F1 sezone in posledično tudi naše virtualne sezone. Je počasi čas, da začnemo debato za novo, drugo uradno virtualno sezono prvenstva F1. Velikih sprememb od lani ni pričakovati, vprašanje ki je še najbolj odprto je mod. FSONE 2008 je lani prišel malce pozneje kot prava sezona F1, torej bo potrebno pričeti sezono kar z sedanjim modom (zimska liga). Nato pa če se bo izkazalo, da je FSONE boljši se bo pač vozilo tega.

Najbolj pomembna stvar, ki bi se morala spremeniti je po mojem mnenju točkovanje( da dobi točke več dirkačev in ne samo 8) prav tako se mi zdi smiselno, da bi dali dolžino dirke na 100 procentno dolžino, saj vsi tisti, ki so med resnejšimi to podpirajo (moje mnenje, ki sem ga razvil skozi pogovore, v kolikor se motim me popravite), to so tisti, ki so že omenjeni kot donatorji, ter še 2 ali 3 ki to še niso. V ta namen bo tudi hockenheim v zimski sezoni potekal na 100posto dolzini dirke, da bojo tako dolžino poskusili tudi tisti, ki se s tem še niso spoprijeli. Zares upam da se to sprejme, saj je prav to tisto,ki naredi f1 dirke tako tažke in zanimive hkrati. Mislim, da je to praktično vse, razen, če bi se kvaliteta dirkanja v 2eh mesecih toliko dvignila, da bi lahko izklopili se tc ter dali obvezen cockpit view, ampak zaenkrat mislim, da so najnujnejše prvi dve zadevi, ki sem jih opisal.

Oj, šefe a boš založil še zame!? heh. Te predloge, ki si jih naštel Gregor podpiram! To bo res bolj zanimivo res pa, da se lahko zgodi, da nas bo nekoliko manj potem v ligi... Imam pa eno vprašanje... a bomo potem dali porabo goriva na normalno, ne? Potem bo verjetno problem o tem, koliko avto pije na krog rešen oziroma bo že tam pri števcu pisalo prav, če se ne motim...

Jst se tut strinjam da se vozi 100posto dirke, ne da sm taki pro, ampak tut doživetje je to, pa vzdržljivost...

drugač pa sam neki..dodatek za obrabo gum je potrebno met naloženga za laguno seco???

hvala!

Oj, šefe a boš založil še zame!? heh. Te predloge, ki si jih naštel Gregor podpiram! To bo res bolj zanimivo res pa, da se lahko zgodi, da nas bo nekoliko manj potem v ligi... Imam pa eno vprašanje... a bomo potem dali porabo goriva na normalno, ne? Potem bo verjetno problem o tem, koliko avto pije na krog rešen oziroma bo že tam pri števcu pisalo prav, če se ne motim...

Poraba goriva je že sedaj na normalno, vendar ima rft mod pri tem težave in izračunava precej narobe, kar smo lahko opazili že med zimsko sezono. Do takih napak je prihajalo tudi že pri drugih modih, vendar je tukaj še precej večja. Osebno uporabljam tv style, (zelo uporabljen je tudi spoter) ki ti porabo izračuna precej bolj natančno, oz. po nekaj odpeljanih krogih pogledam telemtrijo kolikšna je natančna poraba goriva.. Dejstvo je da se na večini prog (ker je ista dolžina dirke gledano na km) poraba precej podobna. Na 50% dolgih dirkah je bila okoli 110l na dirko, če bomo imeli 100% dolžine bo pač okoli 220l na dirko.

Upravi slo-racinga predlagam, da bi se čimprej izvedlo glasovanje med dirkači, ki BOJO vozili F1 sezono, glede dolžine dirke. Recimo če bi imelo 100%,75% ali še naprej 50% dolžino dirk.. To so moji predlogi..

Lep pozdrav!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...