Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Server upam da bo do srede prost...potem bo ponovno namenjen F1 100%

Malce gledam te nastavitve...nevem če bo šlo, da boste imeli privat Q. Razen če kdo ve kaj več kako se to nastavi?

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Da se private naštimat sigurn. Bom malo povprašal kako in kje.

QUICK PrivateQualifying="2" // 0=all cars qualify visibly on track together, 1=only one car is visible at a time, 2=use default from RFM, season, or track entry PrivateQualifying=<0 or 1>

MULTI PrivateQualifying="2"

to je u plr fajlu pod race conditions.. V obeh primerih damo na 1 in bi mogl špilat!

Lp!

A bi dons mal fural? Ker me neki glede proge ful skrbi, kar sva z Mesaričem ugotovila par dni nazaj..Mislim, da bomo imeli probleme pri postankih v boksih, ker če recimo tvoj teamate odstopi se njegov avto postavi na mesto za dolivanje bencina. To pomeni, da moraš avto svejga sotekmovalca dobesedno izriniti iz prostora za postanek, da ti zamenjajo gume in natočijo bencin, pri tem pa seveda še močno poškoduješ svoj avto.. To je treba danes dobro stestirati kako je s tem.

V primeru, da se bo ta domneva potrdila za pravilno, bomo primorani zamenjati verzijo proge. Eno sem že sprobal, je sicer nekoliko slabše kvalitete in za okoli 0.5s počasnejša, vendar nisem opazil takih problemov.

A bi lahko nekdo naredu server, pa da se dobimo okol 9h v čimvečjem številu gor. To leti predvsem na tiste, ki na ovalu sploh še niso vozil, pa so zanj najbolj navijali.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...