Odisej 5 Napisano January 7, 2010 Share Napisano January 7, 2010 OPOZORILO- izvoz in uvoz v bokse je skozi celotno stezo ki vodi v bokse oz iz njih. To pomeni da je izvoz iz boksov takoj ZA 2. ovinkom in uvoz v bokse PRED tretjim ovinkom. Tako je....V bistvu sta izvoz in uvoz na nasprotni strani steze glede na bokse. Pri uvozu in izvozu je bela črta....ne sme se je prevozit!!! Obvezno moramo imeti privatne kvalifikacije, ker v zaveterju na ravnini se dobi lahko tudi 0,2s kar je glede na čase ogromno!! Ali dolžina ostaja...100krogov....meni se že po 40tih kar malo cufa Link to post
Oxy 11 Napisano January 7, 2010 Share Napisano January 7, 2010 zakaj pa privat kvali ??? No ne vem kako to poteka sicer sem jaz mislil da gremo ven vsak posebaj odpelje 3-5 krogov in to je to saj hitrejši tako ali tako ne moreš bit. Link to post
MirO 67 Napisano January 7, 2010 Share Napisano January 7, 2010 ja tale "privat qualy" verjetno mislite , da se vozi posamezno na stezi , kar je tudi prav, no da bi vozli edn po edn , bo pa pomoje mal predolgo trajale qualy , sej se vidi po replayu če je kdo vozu v zavetrju qualifikacijski krog , v primeru takega početja pa strogo kaznovat Link to post
reno 37 Napisano January 7, 2010 Share Napisano January 7, 2010 Ne vem zakaj bi mogli imeti private qualy. To bojo sami problemi, ker pol folka ne bo o tem vedlo nic. Jaz sm zato, da se pride odfura vsak kokr ve in zna in toj to. Dirka bi morala trajati 50krogov to traja priblizno 40min voznje kar je dovolj. Link to post
MirO 67 Napisano January 7, 2010 Share Napisano January 7, 2010 nevem kaj zdaj komplicirate , qualy se vozi samostojno ( brez zavetrja ) , ča si slučajno za katerim voznikom v qualy preblizu je kazen , ---- lahko malo spustiš gas v tem krogu , da nisi zaritjo kakšnemu (bomo sodniki dobr pregledal kvalifikacije ) dirka je pa 100 krogov , tako kot je v koledarju (100 lap je cca 1 ura in 5 min ) Link to post
MirO 67 Napisano January 7, 2010 Share Napisano January 7, 2010 lahko pa danes odpeljamo testno dirko vse kroge - 100 lap. bom naredu server ob 20h , qualy ob 20,45h , dirka pa ob 21h. server in pass kot vedno Link to post
Khorne 4 Napisano January 7, 2010 Share Napisano January 7, 2010 Mah jaz verjetno ne bom dirkal prave dirke kdaj oap že bo... se mi sploh ne ljubi oval. Saj verjamem, da je zanimiv, ampak te dirke se mi pa res ne da. Pa še treniral nisem nič na serverju tako, da sploh ne vem kako in kaj... Lp Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 7, 2010 Share Napisano January 7, 2010 nevem kaj zdaj komplicirate , qualy se vozi samostojno ( brez zavetrja ) , ča si slučajno za katerim voznikom v qualy preblizu je kazen , ---- lahko malo spustiš gas v tem krogu , da nisi zaritjo kakšnemu (bomo sodniki dobr pregledal kvalifikacije ) dirka je pa 100 krogov , tako kot je v koledarju (100 lap je cca 1 ura in 5 min ) Men se pa to zdi večja komplikacija, ker bo treba use gledat. Mislim da je enostavneje server nastavit na private qualy in usak pač vozi po svoje. Razlike privat al pa neprivat kvalifikacijami je samo to da drugih ne vidiš na stezi, se pa use lepo vidi tm na uni črti spodaj kje je kdo. Pomoje al mamo privat(in fura vsak zase brez zavetrja), al pa pač furamo v zavetrju (teamwork bi se temu reklo, kar pa seveda ni realno kar naj bi nam zelo veliko pomenilo).. pa še ip napiš prosim;) Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 7, 2010 Share Napisano January 7, 2010 Mah jaz verjetno ne bom dirkal prave dirke kdaj oap že bo... se mi sploh ne ljubi oval. Saj verjamem, da je zanimiv, ampak te dirke se mi pa res ne da. Pa še treniral nisem nič na serverju tako, da sploh ne vem kako in kaj... Lp tim, res je dolgočasno če furaš sam, se strinjam s tabo..samo, k maš pa na levi enga pa na desni enga in ko furate vštric praktično celo dirko je pa 100000x bl zanimiu k pa en spa al pa suzuka (govorim kar se tiče dogajanja in napetosti med dirko). Na serverju ne bo nekih novosti, razlika bo edino štartna procedura..za setupe bomo pa poskrbel;) Lp! Link to post
MirO 67 Napisano January 7, 2010 Share Napisano January 7, 2010 dobr tole glede privat qualy ja tko naj bo. za SC sem pa najdu v PLR filu , sam je treba sprobat one števike , ko jih je treba zmanjšat , sam nevem za kolk ip je pa takšen kot vedno , pa tudi se me najde na match makerju , sam dvignite si tm za net ( dol in gor ) . ker če imate na 256kbps , al kolk je že original , vam najde pol majn serverjev sicer pa imam danes čas in bom že prej naredu server , recimo ob 19h Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 7, 2010 Share Napisano January 7, 2010 Ok;) Daj potem magar še varnostni avto probi usposobit. Pomoje zravn unih številk piše komentar kaj nardi višja oz nižja št.? Pa ko delaš server moreš dt flag rules na FULL, drgač SC ne gre vn pa če je še nevem kok občutljiv. Lp! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano January 7, 2010 Share Napisano January 7, 2010 Ja, privat qual ali normal je samo razlika, da ko si na stezi ne vidiš drugih tekmovalcev ... časi pa razpored pa je isti kot da so normalne qual. Tudi ostale lahko gledaš kako vozijo in kaj počnejo. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano January 7, 2010 Share Napisano January 7, 2010 jest danes ne morem priti .. ali se lahko za jutri zmenimo ... za race Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 7, 2010 Share Napisano January 7, 2010 ja jest bom dons pršu okol 8h.. jutri ne bo časa Lp! Link to post
Odisej 5 Napisano January 8, 2010 Share Napisano January 8, 2010 jest sem za private quali...bomo imel vsaj enake razmere......drugače pa me zanima kdaj dobimo server nazaj? Link to post
Recommended Posts