Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

A gre kdo kej furat? sam jaz nebi indy ka se mi ne ljubi samo v gas tisat. Nej kdo pove ce hoce pa bom server naredu.

EDIT: Grem jaz kr furat, ce kdo zeli se lahko prikljuci: IP 93.103.18.165, pass: sloracing

Če nikogar po 20min ne bo pol bom najbrž zaključil, ker se mi ne da sam furat. Upam, da imate F1RFT 2009 trackpack najbrž bom iz tega trackpacka progo izrbral.

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

A je lahko še bolj dolgočasna proga?

FullThrottle čez štartno ciljno, full brake, šikana, full throttle... Nato full brake, šikanaa in zopet full throttle. Ponovno full brake in šikana. Končno spet full throttle ker tega še ni blo... Nato mal pribremzaš - desni zavoj mičken ravnice in nato levi zavoj. Po tem zopet full throttle skozi mali levi ovinek mičken pribremzaš, dvojni desni ovinek in zopet štartno ciljna ravnina... Že pri formuli zgleda dolgcajt, kaj ko bi še kaj počasnejšega tuki gor vozu. To bi bil full throttle all the way :)

Mislim, da je bil ta prispevek povsem brez potrebe, ker vsi poznamo potek proge in nisem siguren če smo potrebovali še tvoj opis. Drugače pa proga ni niti najmanj dolgočasna ko imaš na levi enega, na desni pa drugega, medtem ko drviš s hitrostjo preko 340kmh.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...