Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Vem to. Vseeno hvala za pomoč.

Vse ostale piste mi delajo normalno. Tudi če dam vse na high ali medium, sence izključene, itd. še vedno točno v določenih ovinkih zatrokira za trenutek in potem spet normalno... tako da pomojem je problem kar v sami pisti.

Bom se poglobil in že nekako zirhtal... np

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Sam neki glede moje zadnje kazni, ne d se ji probava izognt, sam tolk da pač vem...še vedno štartam iz boxov, ker bi mogu v braziliji? Seveda če mi bo časovno zneslo, ker so se nam lih izpiti začel... sej vete kak je..mellow.gif

Meni proga dela čisto normalno, okol 200fpsjev, ne vem kaj mate vi, ampak jaz nimam nek super duper računalnik (danes čisto nič posebni c2d 3,17ghz, gtx260, 4gb ram).

Mam pa na dx9, probejte met to fiksno (mislim da je važno da se nima tam na AUTO), pa kake sence sklopte kot so že omenli. Z 10 let starimi kompi se pa tud ne da vsega no, mal premislite....

Pa en nasvet za vse z več cori. Naredte bližnjico rfactor.exe na namizje, desni klik nanjo, properties, zavihek shortcut in dodajte na konec pod TARGET: + fullproc

Primer: "E:\Igre\rFactor lite\rFactor.exe" +fullproc

A bo šlo?

To je še enkrat več fpsjev, če mate vsaj 2 procesorja, drugače vam pa bog pomagaj z enim.

Jaz sem proti menjavi (kot pravim, pri meni ma proga enak fps, in čisto nič problemov).

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...