Adri 622 Napisano November 4, 2010 Share Napisano November 4, 2010 1.9.9 , polni pa 1.13.. Link to post
MirO 67 Napisano November 4, 2010 Share Napisano November 4, 2010 Pa kje jaz živim. Kaj res ni tu gori enga poštenga dirkača več Sami alieni Link to post
sennas 1 040 Napisano November 4, 2010 Share Napisano November 4, 2010 Lol, sam res so hudi no. Dej nehite trenirat tolk Link to post
Yelo 36 Napisano November 4, 2010 Share Napisano November 4, 2010 Kaj se sekirate saj veste,da je pol na dirki povsem drugače!:wink: Link to post
FBR18 112 Napisano November 4, 2010 Share Napisano November 4, 2010 Ja ogromno ljudi je že hitrih... isto se vidi pri WTCC-ju... nimaš kaj tako je. Ali treniraš in si spredaj ali pa ne treniraš in si v najboljšem primeru nekje na sredi... Link to post
SchumacherM 58 Napisano November 4, 2010 Share Napisano November 4, 2010 Od kod vsi ki zadnje čase prihajajo v ligo brez problemov takoj posekajo recimo moje čase in sodeč po postih vozijo tok hitr kot recimo Vodičar. Mate res vse dovoljene pomoči vkloplene al ka? Al sm pač jst za v kanto, k kljub treningu niti povoham ne 1.9.xxx v Interlagosu...kr nekdo k je čist nov tle pa to kr vrže iz rokava? Link to post
FBR18 112 Napisano November 4, 2010 Share Napisano November 4, 2010 Sicer ne vem če je to to, vednar nekateri imajo cel lubi dan in cel lubi teden čas in voljo drgnit en in isti bolid na eni in isti pisti. Od takih pač ne moreš pričakovat neke slabe čase, ravno nasprotno, taki se približajo na par sekund od perfektnosti... tako to je in nimaš kaj. Sam veš kako je če velik treniraš ali pa če nič... dan in noč. PS: Kako je z inštalacijo te piste... jst jo imam v mapah, samo kolikor gledam jo v špilu ni!?!?!? Razen če se skriva kje pod 09RFT tracki ali kje drugje?! Link to post
Adri 622 Napisano November 4, 2010 Share Napisano November 4, 2010 Nekateri smo iz lige F1 Stars, ki se je oz. se še ''pridružuje'' k vam. Tam smo vsa leta nadrkavali f1 mode, tako da imamo kilometrine in znanja. Link to post
Adri 622 Napisano November 4, 2010 Share Napisano November 4, 2010 Sam osebno, če pogledam povprečje vseh dirk, ki sem jih pelal, sem za vsako naredil recimo dobrih 100 krogov treninga, kar ti vzame recimo kakšne tri, štiri urce. In to ni ravno geekanje, če gledaš da v dveh tednih porabiš tri, morda štiri (v najboljših časih) urce treninga Vse kar je treba je volan (da lahko voziš brez pomoči), pamet (da ne delaš nesreč in ostalega sranja) ter nekaj talenta, da potem obvladaš vožnjo brez pomoči ane Čeprav po pravici povedan, je iz tam še veliko voznikov, ki imajo še večji potencial od mene, pa že jaz nisem švoh Tako, da 2011 naj bi bila konkurenca tukaj takšna kot še nikoli, če bo vse po sreči Link to post
FBR18 112 Napisano November 4, 2010 Share Napisano November 4, 2010 Zanimivo...šele zdajle sem prvič odkril vaš page F1 Stars... zanimivo Link to post
Grega Balazic 295 Napisano November 4, 2010 Share Napisano November 4, 2010 Nisem toliko geekal, v A1 Ringu sem imel okrog 50 krogov, da sem se navadil na mod in setup (tukaj je podkrmarjenje, v FSONE09 pa prekrmarjenje), tukaj v Interlagosu pa imam že 70 krogov za sabo (nekje tam kot trije prosti treningi skupaj v realnosti). Jaz vedno pravim: Nikoli in nikjer ne podcenjuj nikogar. Link to post
Adri 622 Napisano November 4, 2010 Share Napisano November 4, 2010 Ja Rok nismo bili ravno komercialno produktivni .. ampak to zaj nema veze, zdaj smo praktično že z obema nogama v slo racingu, tako da kar je bilo je bilo ali je sada prošlo, bi rekel moj sosed iz doli.. Gremo novim izzivom nasproti. Link to post
Marenator 32 Napisano November 5, 2010 Share Napisano November 5, 2010 Grega, čeprav sem nov v ligi, ne pomeni, da tudi prvič vozim f1. Že od nekdaj vozim igre F1, vendar nikol nisem preko spleta do zdaj. Tudi drugače sedem večkrat v gokart in odpeljem nekaj krogov(nič profesionalnega). Tako, da sem nisem prišel brez izkušenj. Rabil sem eno ali dve dirki, da sem se privadil na vse skupaj, zaj pa sem že dokaj konkurenčen! Tako kot na a1 ringu(4.mesto na kvali) in tukaj(1.09.6). Treniram pa kake pol urce na dan, če najdem kaj časa na hitro. Link to post
MirO 67 Napisano November 5, 2010 Share Napisano November 5, 2010 Fantje,ne pozabte ,da je med time atackom (qualy)in dirko ogromna razlika. Lahko da je posameznik hitr kot strela v dirki se pa potem obnaša kot da je sam na stezi(beri qualy) in radira pred seboj,iz znanega razloga(premalo udeležb na online dirkah),pa prav nič ne pomaga nekaj let F1 vožnje v singl play. V A1 prvi krog sem peljal po pameti zgornji desni ovink in kaj mi je pomagal,prav nič zaradi enga ***** je pripeljal kot da je prazen ovink in prosta pot kakor na qualy. Dirka se ne dobi v prvem krogu,seveda je fajn če si prvi na štartu,imaš prosto pot v gužvi so pa popolnoma druge razmere,hja kaj naj rečem"pamet u glavo",pol pisat sorry je en velik ku.c. :wink: Link to post
Adri 622 Napisano November 5, 2010 Share Napisano November 5, 2010 Marenator enako velja za nas (Grega B., jaz..) smo novi v ligi ampak ne vozimo prvič ane Si pa že v A1 Ringu pokazal, da si dober voznik nenazadnje si bil pred mano na kvalifikacijah, kaj se je pa dogajalo v tvojem primeru na dirki pa nevem točno, vem samo da te je že v prvih krogih zmankal (verjetno te je kdo nabil) Mirko tudi s tabo se strinjam. Poznam tudi osebke, ki so bili recimo dokaj hitri, potem pa naredi na dirki kamikaza style nesreča, seveda sledi velika kazen od komisarjev in potem človek sprašuje zakaj je dobil kazen.. ampak pustmo zaj to debato.. Izboljšal sem čas na 1.9.8 ; polni bencin 1.13.2 ; gume se obrabljajo bistveno hitreje kot v A1, tak da bo še zanimivo videt kdo se bo odločil za kakšno taktiko. Link to post
Recommended Posts