Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

KJE? Aha sem našel!

Jebi ga zaj,če je povsod drugče zapisano!

Ja takrat ko sem okvirno pisal sem se zmotil za en dan..pod temo kjer so uradna pravila in prijave piše, da je danes. Mislim da je to vsem logično, ker smo vedno imeli dirke ob sredah.

Tako da, dirka je danes 2.12.2009 imola pa čez 14 dni, prav tako v SREDO!

Lp!

jaz tudi vidim , da je 03.12, 09 dirka ja , bo že držalo.

Yelo , Gregor je šel v box v 22. krogu najboljši čas je pa naredu v 35. krogu [ok] , niso ravno sveže gume .icon_jel2.gif

vsaj tako pravi xml file [iz]

Poglej še replay in ti bo hitro jasno zakaj [ok] :wink:

Vidim , da je na serverju naštimano na FLAG RULES na NONE , a nismo mel do sedaj na FULL, me zanima ,kje in kdaj smo to spremenil.

Bo maxl spremenil. Prosim :D

Mislim da je blo skozi "only black", ker je sitnaril varnostni avto...zaradi mene, lahko dam pa tudi full...

Hekič, boga mi da če bi se šlo za kaj pomembnejšega da b te linču. A nč nisi vidu da grem po idealni, ti pa cincaš tam. Sm se ja fajn v ograjo zabil...icon_buzara.gif

TC bo mogu it nazaj na MED...men osebno gre nekak, sam 4 pa ne bomo koncevali dirk..

And I apologise to Dan about the bump in warmup...a bit of lag in the middle of me overtaking you just suprised me..

Hekič, boga mi da če bi se šlo za kaj pomembnejšega da b te linču. A nč nisi vidu da grem po idealni, ti pa cincaš tam. Sm se ja fajn v ograjo zabil...icon_buzara.gif

Placa si mel za dva dirkalnika! Glede na to da sem imel fejst poškodovan avto in da je bil za tabo še eden ,ki bi me pol na zunanjem delu zadel sem ostal na notranjem delu! Poglej posnetek.

Mi je pa žal za šveda,ker sem ga zajebal ampak,ko sem ga naprej spustil sem videl da je prepočasen. Pol pa sem pretiraval!

Sam sem pa že prej napako naredil,ko sem še vodil me je zmotila voznja enega od renaultov po izletni coni pred mano in sem v strahu,da ne bi priletel nazaj na stezo preveč potegnil volan v desno tako da me je pričelo vrtet in šel sem med planke.

Jebi ga! [Joj]

Tc gre obvezno nazaj na medium! Tut tisti k ste hotl na off ste mel probleme. Očitno nas več k 5 ni sposobnih končat dirko brez tcja.

Škoda mi je andreja..se mi je kr zdel d se boš zabiu danu u rit u tistm ovinku.trugč prtisni tab pa boš že od dlje vidu kje je kdo..

Drugač pa Hekič..največ prijav gre čez tebe...prvaka...

Najprej bračič (samo grega tut ti bi lahko malo drugače odreagiral tu!) sam kaj si pa anddreasu naredu? Zadržuješ najprej čeprou si za en krog zadej, pol ga nekak že spustiš po 3 krogih..v naslednjem ovinku pa direkt vanga! Bravo!

Rezultati bojo kmal gor..za kazni pa sploh ne vem kaj bi..KATASTROFA!

TC OD SEDAJ NAPREJ NA MEDIUM!

Dirka je bla kr uredu, štart sm se že mal bl natreniru, za samo vožnjo z TC- na low pa tut ni blo časa dost d bi več potreniru, tko d sm se parkrat

obrnu.Drgač je blo pa kr pestro iz mojga vidika, dost prehtevanj in drame v predzadnjem ovinku k so se eni trije al kok zaletel. Tm je šlo na milimetre.

Kasneje pa itak spin in pa ograja icon_jaooo.gif . Bi se pa še opraviču Novaku k sm v enmu ovinku prepono zaviru in priletel vanjga, sam mislm d mu nism nič poškodovau ker tut na svojm nism

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...