Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

JAP.gifSuzuka

Datum dirke: 13.10.2010, 20:00

Dolžina kroga: 5.807 km (40 krogov)

Dolžina dirke: 232.280 km

Trening: 20:00-21:00

Kvalifikacije: 21:00-21:15

Dirka: 21:17

4da-proga.jpg

Evo, gremo na novo.

tudi meni je 2009 ok proga in naj kar ostane....

čas 1 39 700 se pa pomoje ni za hvalit s polno posodo :wink:

Brez zamere, samo folk zmerjat zato ker ne reštartnejo pač ni pošteno do ljudi, ki pazijo kaj delajo v ogrevalnem krogu in tistih, ki sploh ne vedo kje se glasuje ko si enkrat že na tekmi.... Da je ironija še večja, praktično vsi sodniki smo glasovali ZA ponovitev.

Ne vem, jaz če bi se razletel v ogrevalnem ali na začetku dirke (kar se mi je tudi že zgodilo), tudi pomislil nisem da bi prosil za reštart, ker mi je jasno da je bila to izključno moja napaka. Motit ljudi na tekmi in ga potem zmerjat pa ni ravno zaželjeno, ker potem nastajajo kregi in zamere (že tako ali tako je sedaj nastala). Vzemi kazen dobronamerno, ker noben nima nobene zamere proti tebi osebno, in na znanje da je v ogrevalnem pač bolje samo pripeljat do štarta kot pa ogrevat gume ali celo tekmovat z ostalimi. Jaz sem pozno to pogruntal, eni zgleda še pozneje.

Upam da vse kul in da razumeš, da ni to noben "pravi obraz tega šmorna". Da bi jaz vedel smo reštartali samo kadar so bili nekontrolirani dogodki (problemi s serverjem; tekmovalca vrže ven tik pred štartom, itd.) in ne zaradi napak posameznikov. Tako da je prav da tako ostane tudi v nadalje.

Jaz se isto strinjam da bres restartov! Sam osebno sem se razbil v singapurju na istem mestu kot bracic toda sel sem v bokse in startal 20 sekund za vsemi toda vseno sem peljal do konca ter osvojil 5 mesto =) pac tudi v resnici ti ne bo nobedn restartal =)

Hvala za kazen. Vidim zdej pravi obraz tegale šmorna. Glej na sebe, druge odrini. Z drugačnim priimkom ali višjim startnim mestom bi z ljubeznijo restartali.

Se vidimo. :|

Mene sicer ni bilo zraven a sem pogledal posnetek. Če bi bil zraven bi glasoval za restart nekako pa ne razumem zakaj nisi nadaljeval dirke tako kot Kokl? Tudi zaradi mene se je enkrat restartala dirka ker me je vrglo s serverja, v tistem sem poklical Mesariča da naj vpraša ostale za restart weekenda in glasovanje je šlo pač skozi. Pri tebi tega žal ni bilo in moraš razumet, da je kar nekaj novincev med katerimi jih verjetno veliko ne ve, da s pritiskom na tipko "1" glasujejo za "yes". Zmerjanje s hinavci(tako sem slišal) pač ne paše na naše dirke. In še enkrat.. Ne razumi tega kot kaj osebnega ampak pač nekega reda se je treba držati, če že v pravilih piše, da je govorjenje prepovedano. Drugič pa upam, da bojo ostali glasovali za, če se v bodoče primeri še kakšna podobno neumna situacija. Seveda je možen samo 1 restart dirke, da ne bo sedaj kdo mislil, da se lahko restarta neskončno mnogokrat..

Pa še nasvet.. probaj biti malo manj agresiven tako na serverju kot na forumu. Pa ne mislim sedaj karkoli v zvezi z dirkanjem ampak bolj s tvojim pisanjem. Recimo zdej k sm za practice omogočil neuničljivost si takoj začel a šele zdej ste to pogruntal.. k d smo neumni no.. Prideš na server in mi se ravno odpravimo in izglasujemo dirko in ti začneš takoj pisat a dej kaj dirko če sm brez nastavitev, popizdiš še kkšno sočno rečeš in pičiš dol.. Ne vem zakaj ne probaš odfurat dirke in se če ne drugega vsaj navadiš kakšne boljše linije ali česa podobnega. Upam, da mi sedaj nisi karkoli zameril, ampak probaj malo dvigniti svoj prag tolerance in svet bo lepši. No da končam, brez zamere pa upam da se čimprej kej srečamo na serverju [ok]

• Upvote 1

Sj ni kej, tak sm da živc hitr stopi. Recimo tole z neuničljivostjo sem že nevemkolkokrat predlagu ampak ne...okej pozabim to.

Reč mi pa da te ne bi skurlo ko bi končno najdu en setup lih pred dirko, pa jo zaključiš ne popolnoma po svoji krivdi v času ko jo je še možno restartat, pa ti nekdo takoj zabije NE po chatu. Človek sem, men je zavrelo. Pravico pa mam direkt povedat kaj si mislim, tudi če mal sočno. Čist osebno nikogar ne napadem.

Pozabmo zdej to, js sm dal čez, lah se pač nekateri zamislijo mal pa čau.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...