Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

nemorem vrjet ne...komaj čakam na dirko da začnem, vozim celi tedn zaj, iščem nastavitve itd...začnem kvali. kr dobro, ves navdušen...pol pa to... [wall] jao jao jao... čeprav bi potem lahko iz boksov štartal se mi zdi, ampak nisem študiral da so boksi zaprti in sem prevozo rdečo luč! [champ]

Res je ta proga ni lahka res, da je veeeliko hitrejših dirkačev od mene zaradi takšnih ali drugačnih razlogov danes odstopilo pa vseeno mi ne gre v glavo, da kljub vse skupaj po 2 urah treninga se borim za 5. mesto, ki bi ga morda celo obdržal, če bi le malo bolj dodelal taktiko.

Tako, da ta proga res ni lahka glede na to kje sem bil in s koliko treninga pa ne zato, ker bi bil hiter ampak odstopov res pa, da so nekateri odšli tudi zaradi drugih razlogov ampak vedno je tako.

Vse prejše dirke sem nekaj treniral na veliko sedaj pa nič pa mi je kazalo najbolje heh.

Rezultati:

post-419-011831500 1285795336_thumb.jpg

Komentar:

Q:Soliden krog, čeprav sem peljal že hitreje, ampak je zadostovalo za pole.

R: Dober štart, pobegnil sem nasprotnikom (tukaj moram pograjati Bračiča, ki je drgnil in se nešportno obnašal, ko so že gorele luči.......kar je je, v pravi f1 tud ni restartov). Potem sem vozil previdno a dovolj hitro in v bistvu zlahka sem si nabral ogromno prednost. Čestitke tudi Janiju in Roku in vsem ki so končali. Morda bi bilo pametno povedati kak ste imeli hlajenje motorja in zavor (jaz 6/6 in ni blo nobenih težav).

Lp

Kak je mod zdej uštiman.

Po katastrofalnem srečanju z Mesaričem sem imel poškodovan avto in ko grem v box menjat gume,mi popravljajo avto 12 sek,pa nč ne popravjo,hm,tudi pri drugem postanku popravljajo 9 sek pa spet nč, avto še kar rumen okol "kot osa" je zgledu.

Res težavna dirka za posrat,seveda pa pa čestitke prvim trem [dance]

start odlicen potem pa robniki pa spet robniki in se enkrat robniki.drgac pa kr uredu razen ogrevalnega kroga ko se je nejc naslonil na ograjo,tako da je blo treba full bremzat in posledica tega je bila tudi bracic v steni.sorry fant ni bilo namerno pa tudi ti si bil prehiter.drugace pa zadovoljen z tockami incestitke andreju,ter ostalim ki so prisi v cilj.see you suzuka ......

Q: nič posebnega... se je peljalo že veliko bolje

R: Štart dober, tempo tudi, vse do Andrejevega 1. postanka v boskih, ko je prišel ven tik za mano. Potem pa brezvezna nesreča, ker sem gledal gume in obvezen boks z 9 sek popravilom. Žal sem vedel da še 2x postanek soft ali medium ne bo šlo dobro skozi, tako da sem nataknil v cca 17 krogu hard gume in gural do konca. Na koncu tako gledano še srečno 3. mesto.

Me pa zanima kako je zdaj to s poškodbani. Na prejšnjem modu smo jih omejili, kar se mi zdi da se je izkazalo za odlično. Tokrat pa je spet vsak dotik rezultiral z postrani volanom in po možnosti počenimi obesami...

start odlicen potem pa robniki pa spet robniki in se enkrat robniki.drgac pa kr uredu razen ogrevalnega kroga ko se je nejc naslonil na ograjo,tako da je blo treba full bremzat in posledica tega je bila tudi bracic v steni.sorry fant ni bilo namerno pa tudi ti si bil prehiter.drugace pa zadovoljen z tockami incestitke andreju,ter ostalim ki so prisi v cilj.see you suzuka ......

Ja vi trije, sem potem gledal replay, ste vozili ogrevalni krog občutno preblizu en drugemu. Drugič si dajte morda malo več placa.

• Upvote 1

čestitke zmagovalcu ter vsem ki ste končali dirko. [champ]

zame je bila to prva dirka, ki sem jo nepricakovano zaradi napake koncal ze v prvem krogu zato sem bil nekoliko razočaran.ampak se že veselim suzuke in upam da na njej tudi nastopim.

MESARIČ: [Joj][wall][Jaoo][opa]

haha jebiga pač eden od tistih dni ko se zgodijo čudne in nepremišljene poteze. Se opravičujem za to napako. Sporočam tudi, da sem že včeraj makslu poslal ZS, da se odjavlam iz prvenstva, ker rabim malo oddiha od furanja. Se bom pa ponovno pridružil naslednjo sezono. Dobr odfurajte preostale dirke. LP!

jest sm pa vceraj zvecer dobil nepricakovan obisk, tko da mi ni zneslo da bi vozil, ceprav sem bil na serverju. Strinjam se z vsemi ki ste mnenja, da je bila dirka zelo tezka, saj steza res ni dopuscala nobenih napak, verjetno se manj kot monako.

Kar se tice poskodb ne verjamem, da je kaj drugace kot prej, ker sem damidge.ini dobesedno prekopiral z 2009 verzijo.

Mesarič nehej srat, d ne bova nakonc še konstruktorskega prvenstva spušila :) probaj malo manj trenirat pa bo takoj bolš ;)

drugače bi pa čestital troštu in vsem ki ste končali. Zgleda, da bo končnica prvenstva še bolj zanimiva kot je kazalo še nedolgo nazaj.

Komaj čakam suzuko kjer bo dirka prav gotovo dobra in veliko bolj zabavna.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...