Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Maf, krilca sem prestavu, in dosegu 1:49..., menjalnik sem pa nekak tak naredu da mi je prva čist kratka in z 2. vozim praktično vse ovinke ki so počasni, sicer pa HVALA LEPA za nasvete :) Bom pa tudi to z 1. prestavo probu.

LP

Hvala

maf, ko si vcerej odsel s serverja sem v naslednjem poskusu postavul 1.42.1xx =). Sam mod se zmer smrdi pr rft 2009 lahko konstantno delam hitre case tle pa nasledn poskus pol 2 sekunde pocasnej furam.

Meni še vedno ni uspelo inštalirat ta novi mod. Tudi tistega Gregor, ki si ga naložil. Prosil bi vas, če mi lahko nekdo napiše podroben potek inštalacije, to mislim povsem od začetka. Ko potegnem mod iz neta, kako ga odpret (z winrarom ali pa ga shranit), ko ga zraram, kam naj ga shranim in potem ko se inštaira ali ga shranit visto mapo ali v drugo, ker sem že vse sprobal kar je bilo v moji moči. Hvala za pomoč

predvidevam da nisi edini na forumu, ki uporablja win7, tko da pomoje to nebi smel biti problem. Jaz sem mod naložil tako da sem odraral v neko mapo in nato skopiral vse v rfactor. Kaj ti pa naredi ko si probal naložiti že "inštaliran" mod? Ni mi jasno kako ti to ne dela [wall], tko da sem skoraj 100% da si ti nekaj zamučkal :P

Čak mal Gregor,nč ne kopiraš,sej je ja .exe file.self extraktor(vsaj jaz imam tako)

samo pri instalaciji moda moraš določiti pot,(predvidevam c:program files\rFactor),in to je to.Tudi jaz imam WIN7

Čak mal Gregor,nč ne kopiraš,sej je ja .exe file.self extraktor(vsaj jaz imam tako)

samo pri instalaciji moda moraš določiti pot,(predvidevam c:program files\rFactor),in to je to.Tudi jaz imam WIN7

Sej je pa že rek da je pognal exe iz arhiva, ampak mu noče ponuditi konca. Meni ga je po 3 minutah, njemu ga ne. Če pa je dobil mod inštaliran, in ga samo prekopiral pa ne vidim več problemov.

Še enkrat sem probal pa nič. Bom razložil kako sem delal in če ga kje serjem mi prosim povejte. Stari rfactor sem popolnoma zbrisal. Šel sem na link in začel z prenosom, prvo te vpraša ali odpre z winrarom ali pa shrani. Izbral sem prvo možnost in začel z prenosom. Po končanem prenosu sem razširil v neko mapo na H: disku. Po razširitvi pa sem začel z inštalacijo na C: disk v mapo Rfactor 2010. sedaj že to dela približno 3 ure, pa še nič. Kje delam napako?

Po tem postu predvidevam da ti poskušaš namestiti samo RFT2010 brez da bi predhodno namestil osnovo rFactor. RFT2010 je samo mod in nebo delal brez inštalacije rFactorja. Bi ti pa morala delovati tudi zadeva ki ti jo je Gregor poslal.. samo razpakiraš in odpres znotri rfactor.exe

Matic, tudi to sem že študiral. Jaz sem pobrisal komplet rfactor(napaka) in verjetno mi za to ne prime. V bistvu nimam osnovnega rfactorja. Mogoče veste, kje ga dobit. Saj men je inštaliralo, samo na koncu, ko bi moral pritisniti naprej potem pa finish mi pa zamrzne, mi ne ponudi nobenega od tega. Sicer pa bolj malo poznam madžarščino.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...