Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Ob tej priložnosti bi še vprašal za koliko moraš prekoračiti hitrost v boksih, da ti dajo stop&go kazen ne samo drive tru?

probal sem offline.....80km/h je omejitev....vozil sem vmes za par sekund 83km/h in sem dobil stop/go...lahko pa da je server drugače nastavljen.

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Uff, tako Brianza, kot RFT, kot WCP so vse iste proge...kot da bi se pri 300 po ležečih policajih vozu.

Pa ne mi govorit da ni hudo, obrati avta trzajo po vsaki ravnini kot zmešani, trese kot ob potresu.

Edino moj prvi predlog :http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Monza%20GP4 je vozen. Glede bencina pa sploh ne vem zakaj skrbi.

Mene nemoti tresenje proge in to mi je zelo zanimivo saj tudi v resnici ce pogledas ksn posnetek vidis da jih skos ruka pa trese sam po nekaj krogih vec ne opazis tega =) BrianzaISI je nalozena na serverju in naj tudi ostane ker je realna proga =)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...