Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Jaz ne morem več tekmovat!! Pomanjkanje časa!! Zjutraj zgodaj vstanem in mi ne odgovarja igralni čas,ki se zavleče pozno v noč!!

Če pa bodo v prihodnosti(naslednjo sezono) dirke med vikendi(tako kot je v realnosti),pa se vam rade volje pridružim in odfuram celotno sezono!! Hvala,ker sem smel biti del tega virtualnega dirkaškega cirkusa! Marsikaj ste me naučili in to cenim!!

Lp

Povzetek današnje dirke iz moje strani:

Q: Tak rezultat kak je bil trening..

D: Upam da mirmo dirko da bi pršu do konca, ampak ne, win 7 gadgeti me morajo zaj***t, mi vrže na namizje, ravno tam ko se novi del prklopi na novega, pohodim na zavoro ni v desno (v upanju da se ustavim na travi), poklikam opozorila grem nazaj v RF, si oddahmen da sm v enmu kosu čeprav mal razbitemu, in me skoraj takoj vrže nazaj ven, z obvestilom da so se gadgeti uspešno obnovil...Potem pa klikam na RF pa ne gre nazaj... to je blo to..

Srečno dirko še naprej, pa čestitke vse ki boste dokončal, extra pa top 3!

LP

Mah kr neki prvic ka sm odpelov en krog na tej progi sm vedel, da dirke ne bom koncal. Razlog so retardirani robniki, ki so popolnoma neuporabni in so samo v skodo. Imel sem okoli 8s prednosti pred Trostom in nisem imel namena iti v bokse tako, da bi verjetno dirko zmagal. Vendar...clovk nardi napako zapelje na robnik in konec dirke mislm wtf...naslednjic ko vidm progo s takim robnikom ne bom fural.

Q odpeljem z PBjem (super)

Začetek dirke KATASTROFALEN. Pozabil sem dolit gorivo za dirko, pa se 7 sekund pred začetkom spomnim...posledično štartam iz boksov, 30 sekund za ostalimi :S :S

Počasi začnem vse loviti, na koncu pridem Mirku na 1 sekundo (!!!!!)

Preseneča me pa, da so mi Soft gume zdržale 15 krogov (tveganje veliko), ampak se je izplačalo in imel sem najhitrejši krog na dirki :) Moja prva lovorika :) jej...

Čestitke Andreju za zmago in ostalima dvema na stopničkah ter vsem ki ste končali dirko pred mano.

LP!

Metelko, jeboga si mi mogu večer pokvarit, spet bi bil 4. sam ko si ko sneta skira prletu mim v zadnjem ovinku.. [opa][guns][jezik12]

Novak, madona zarad tebe sm že skor pustu vse skup [Jel2] Zgublu cajt za teboj, če bi te prej stegnu bi mel še mir pred Metelkotom...tk pa ni zneslo.. :(

Jah Bračič, to je pač dirkanje.

Q: PB in drugo mesto. Čestitke Troštu za pole position;)

R: Štart se mi niti ni zdel tako slab, vendar sta oba Andreja potegnila precej bolje od mene, tako da sem padel na 3. mesto katerega sem obdržal vse do Mesaričevega postanka (umes je še metelko neki težiu :P ) potem sem se tudi sam odpravil v bokse in se vrnil na stezo dobesedno vzporedno z Novakom in mislim da Dolinarjem, a sem oba uspel hitro prehiteti, saj sem imel povsem sveže gume. Trošt se je vrnil iz boksov dobro sekundo pred mano, in oba sva na svežih pnevmatikah začela loviti Mesariča, ki je opravil postanek kakšnih 5 krogov prej (predvideval sem da je na soft gumah in 2 postanih). Nekaj krogov za tem se je Mesarič raztreščil v vhodu na nov del steze (res škoda, ker bi bil hud boj) nato sem prišel celo v vodnstvo za krog ali dva, potem pa sem storil 2 napaki kjer sem igubil 2 mesti v zadnjih 3 krogih. (enkrat sem se dobesedno zgubil na stezi ker me je odneslo mimo nekih ograj in nisem imel pojma kje sem :P )

Pritožbe kr ne bom pisu, ker ne bom nič dosegu. Bil je z vsemi kolesi izven bele črte, ampak na kratko..pa mi je tak vseen, 2 točki ni hudo zgubit, ko pa sem mislu da sploh končal ne bom.

Čestitke prvim trem.. opravičiti se moram godlarju ko sem ga zadel v enem ovniku.. ni bil moj namen te prehiteti ker sem itak bil veliko preveč zadaj ampak pomaknil sem se na notranjo da bi vidil znak da bom ujel točko bremzanja.. no točko sem zgrešil in ti priletel s strani.

Glede prehitevanja v zadnjem ovinku z bračičem je res bil majhen kontakt ampak prišel sem na notranjo stran tako da sem bil v prednosti.. drugače pa super dirka in sem zelo zadovoljen glede na to da je moja prva.. komaj čakam drugo dirko.. lp

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...