Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

matr, prvi setup na uč narejen je šel 1 38 900, potem sem pa dela fine nastavitve pa mi s polnim ne gre pod 1 38 000 [buzara]

prazen sem na 1 32 400

pomoje so časi slabi :oops:

edino kar je ok je to da sem konstanten [iz]

Jaz bi rad treniral vendar na žalost mi situacija tega ne dovoli. Se pa definitivno vidimo jutri na dirki in bom verjetno ze ob 19h na serverju, da malo potreniram.

Evo zdele sm odpeljal prve 3 kroge s polnim tankom in prva dva s praznim. Najboljši čas s polnim je bil 1.38.888, s praznim pa 1.31.472.

Upam da bo jutri kakšna urca treninga pred dirko zadostovala za napredek na boj za stopničke.

LP!

Jaz bi rad treniral vendar na žalost mi situacija tega ne dovoli. Se pa definitivno vidimo jutri na dirki in bom verjetno ze ob 19h na serverju, da malo potreniram.

+2

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...