Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Živjo!

Ravnokar sem malo za foro računal koliko goriva bo treba za dirko.

In nastal je en manjši problem.

Na dirki bo 45 krogov dirke (+ogrevalni - se pravi 46)....imel sem goriva 230 litrov in odpeljal 3 kroge. Ostalo mi je 213 litrov goriva. Po tem sklepanju, sem v treh krogih porabil 17 litrov goriva, kar na en krog znaša 5,7 litrov. Če 5,7 pomnožimo s 46, dobimo 262,2 litra.

In toliko goriva NE GRE v rezervar.

Je še kdo opazil podobno? Če ni, poskusite ;)

LP!

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Ene 10 krogov odpel pol pa povprečje vzem..sej tut hlajenje mašine, pa vse to vpliva. Pa števec je rahlo nelinearen po moji oceni. Vedno natankam lih dost in mi pol za vsaj 2 kroga ostane.

Če bomo polno nalili, pol bo šlo, sm ziher.

Evo mene z morja...

Bi prosil koga ki ima že dodelan setup če mi ga lahko šenka, ker bi rad vozil pa žal nimam narejenega do tega trenutka še niti enega kroga... spicparkeljcATgmail.com...

Tenx...

Živjo!

Ravnokar sem malo za foro računal koliko goriva bo treba za dirko.

In nastal je en manjši problem.

Na dirki bo 45 krogov dirke (+ogrevalni - se pravi 46)....imel sem goriva 230 litrov in odpeljal 3 kroge. Ostalo mi je 213 litrov goriva. Po tem sklepanju, sem v treh krogih porabil 17 litrov goriva, kar na en krog znaša 5,7 litrov. Če 5,7 pomnožimo s 46, dobimo 262,2 litra.

In toliko goriva NE GRE v rezervar.

Je še kdo opazil podobno? Če ni, poskusite ;)

LP!

Na dirki bi moglo biti 41 krogov, ker teh 46 krogov je preracunanih na podlagi prejsnega silverstona.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...