Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Za donacijo vprašaj Maxla...

Zaradi mismatcha je pa verjetno zaradi HDV datoteke. Če boš delal po postopku, ki ti ga je prej dal Gregor potem ne boš imel težav! Samo po vrsti pojdi.

Vse ti lepo piše v navodilih. rfm file ki ga dobiš v dodatku (255MB) daš v rfactor folder /rfm mapa... Vse lepo piše.

Pa še to.. ne vem kako veš, da ti vrže missimatch ven, če sploh ni serverja online :) (vsaj meni ga ne najde) Počakaj, da Maxl postavi server in nato probaj. V kolikor boš imel probleme, mi napiši ZS, pa bomo že nekaj rešili ;)

Mene pa zanima,če bo tista proga,ki je v trackpack F1RFT 2009?

Pa še nekaj,ta nov dodatek bo opazen samo takrat,ko se igra na serverju,ali tudi takrat,ko igram singel player??

Hvala že vnaprej za odgovore :wink:

Super da se je par stvari poštimalo, edino kar me zanima je če lahko v številkah poveš spremembe za gume da lahko vidim približno kakšne spremembe pričakovat.

F1 2010 Tiskovna konferenca [VN Kanade]

1: Gregor Vodičar [Mercedes GP]

2: Andrej Trošt [Red Bull]

3: Mirko Novak [Mclaren]

Gregor Vodičar

Q: Čestitke za zmago

Gregor Vodičar: Hvala!

Q: Osmi zaporedni pole. Je komentar potreben?

Gregor Vodičar: Ja povdaril bi, da so bile to prav gotovo najtesnejše kvalifikacije v tej sezoni, kar napoveduje zelo zanimive dirke v prihodnje.

Q: Kako je potekala vaša dirka? Skozi celotno dirko je kazalo, da brez težav nadzirate potek le te, vendar ste imeli na koncu veliko težav.

Gregor Vodičar: Ja res je. Moja taktika je bila malo drugačna od večine, saj sem dirko začel na super mehkih pnevmatikah, kar je pomenilo zgoden postanek, vendar sem ostal tudi po postanku na prvem mestu. Predzadnji krog, so mi odpovedale leve zavore tako, da sem izgubil nadzor nad vozilom in posledično izgubil sprednje krilce. Na srečo sem imel dovolj prednosti pred Andrejem, da sem vseeno še lahko zmagal.

Q: Kako komentirate prvenstvo?

Gregor Vodičar: Ja očitno imamo v naši ekipi še minimalno prednost, vendar se konkurenca hitro približuje. Opozoril bi predvsem na Red Bull, ki zadnje dirke niza zelo dobre rezultate.

Andrej Trošt

Q: Čestitke za že tretje zaporedne stopničke!

Andrej Trošt: Hvala, čestital bi tudi Gregorju za še eno zmago in Mirotu za prve letošnje stopničke.

Q: Na kvalifikacijah ste dosegli četrto mesto. Kako ste bili zadovoljni z rezultatom? Ste mogoče pričakovali več, po velikem presenečenju, ki ga je pripravil Tomaž Oset, ki je očitno zelo napredoval od začetka sezone?

Andrej Trošt: Na kvalifikacijah mi ni uspelo odpeljati čisto idealnega kroga, vendar je bilo dovolj dobro, presenetil je Oset, ki se očitno dviga v formi.

Q: Štart dirke se za vas ni začel ravno briljantno. Kaj se je zgodilo?

Andrej Trošt: Ja, naredil sem napako pri speljevanju in žal me je odneslo v ograjo, kjer sem izgubil krilce. Neumna napaka z moje strani, ki pa se zgodi.

Q: Kako je za vas potekala dirka? Mislite, da bi lahko zmagali brez tiste napake na začetku dirke?

Andrej Trošt: Ja po napaki sem vozil zelo dobro, tudi nekaj najhitrejših krogov med dirko, odlična taktika, avto je bil stabilen, lahko sem pritiskal na polno, bilo je par razburljivih prehitevanj. Mogoče bi brez napake lahko celo zmagal, in če bi imel nekoliko večje hlajenje zavor, s čimer so imeli težave vsi.

Q: Po treh zaporednih stopničkah, ste se po slabšem začetku prebili visoko v prvenstvu. Kakšna so vaša pričakovanja? Kaj ste naredili, da je po dirki v Španiji sledil tak vzpon v formi?

Andrej Trošt: Ja, preboj je res silovit v zadnjih dirkah. Poskušam voziti čimbolj koncetrirano in brez napak, kar se obrestuje. Žele bi si stopničke na koncu sezone, a bo to težko dosegljivo, dal pa bom vse od sebe. Upam, da se bodo taki rezultati nadaljevali, saj vse bolj zaupam v dirkalnik in si želim tiste prve zmage.

Mirko Novak

Q: Najprej bi vam čestital za prve letošnje stopničke!

Mirko Novak: Hvala lepa.

Q: Kako ste bili zadovoljni z kvalifikacijskim nastopom?

Zadovoljen,saj sem vozil samo okrog 50 krogov(ker sem vozil samo na dan dirke).

Q: Celotno dirko ste se vozili okoli 5 mesta, vendar vam je na koncu uspelo iztržiti 3. mesto. Kako ste zadovoljni z rezultatom? Ste bili zadovljni s samim potekom vaše dirke?

Mirko Novak: Seveda sem zadovoljen,saj čas na Q ni niti približno kazal na kakšne stopničke,napredoval sem pa bolj po zaslugi napak oziroma neizkušenosti pred menoj vozečih.

MQ: S stalnim nabiranjem točk ste se prebili na drugo mesto v posamičnem točkovanju. Kako komentirate stanje v prvenstvu? Prav tako izgleda, da bo Mclaren najhujši tekmec Mercedesu v moštvenem točkovanju, saj vsako dirko osvoji nekaj točk. Mislite da je moštvo Mercedesa še ulovljivo?

Mirko Novak: Moštvo Mercedes je pomoje to sezono neulovljivo,sicer je pa sedaj po vrnitvi moštvenega sovoznika(Šoster)še obstaja upanje :oops: .

Resda nisem nevem kaj hiter,sem pa konstanten,in se pozna to nabiranje točk,če bi bilo staro točkovanje bi bila razlika še večja v mojo korist ampak pustimo to,se razlikujem od nekaterih,ki so zelo hitri vendar žal samo nekaj krogov.

Q: hvala za odgovore!

Australian+F1+Grand+Prix+Previews+jP1kcNRCU4Ml.jpg

Z ali brez originala je isto!

Po moje lahko,da imaš nekaj narobe inštalirano. Pa tudi to je res,da z temi dodatki,ki so za to sezono lahko voziš samo na našem serverju.

To je že Miro v enem izmed postov opozoril! Na drugih te bo skenslalo,ker nimajo istih dodatkov oziroma nastavitev.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...