Rok Lainšček 4 Napisano June 5, 2010 Share Napisano June 5, 2010 1m19.709 mam čas z polnim avtom...Hekič je bil nekaj stotink samo hitrejši, tako da lahko upravičeno upam na dober dosežek. LP! Link to post
Yelo 36 Napisano June 5, 2010 Share Napisano June 5, 2010 Ja pol boš moral naprej delat,ker pri 1:19:xxx te bo večina prehitela! :wink: Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano June 5, 2010 Share Napisano June 5, 2010 Še mam čas...to so itak bili moji prvi krogi tu po dooooolgem času... Link to post
FBR18 112 Napisano June 5, 2010 Share Napisano June 5, 2010 emm... zakaj potem ne uporabljamo prve izmed tistih štirih, ki je normalna cesta brez stopnice v 180.. ker tisto je naravnost kretensko... ajde malo zjeban asfalt ne pa dobesedno 5 cm štenga... Kot pravim... prva izmed tistih 4 je normalna!! Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 6, 2010 Share Napisano June 6, 2010 Za to ker imajo radi stopnice Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 6, 2010 Share Napisano June 6, 2010 Dela :wink: Sedaj je na serverju proga katera je na rfactorcentralu in katere link je tudi pod prenosi. Lp! Sem že zrihtal !!! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 6, 2010 Share Napisano June 6, 2010 rok, proga o kateri govoris ni prva od tistih stirih pac pa montreal isi verzija proge katera je bila na serverju prej. Tista stenga ne vem kaj te tako zelo moti, saj so hitrosti tam zelo majhne tako da ne vidim problema. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano June 6, 2010 Share Napisano June 6, 2010 Jest nimam te piste .. ke pa je, da ne bom vlekel celotni pack? Link to post
FBR18 112 Napisano June 6, 2010 Share Napisano June 6, 2010 http://www.rfactorcentral.com/ Montreal 2008 Trenutno mi njihova stran ne dela tako da ti ne morem dat direkt linka... Tist ovink je pač slabo narejen... Verjetno ni v resnici tam take zjebane ceste Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 6, 2010 Share Napisano June 6, 2010 Mene zanima,ali si morda z čim pomagate pri nastavitvah dirkalnika za specifično oz.posamezno progo?Kajti meni je to največja muka,napamet nekaj spreminjat prestavno razmerje,ter ostale nastavitve!Ali mi lahko daste par nasvetov glede nastavitev samega dirkalnika,z čim si vi pomagate itd.,....Hvala že vnaprej za nasvete Ps.:Sicer sem našel navodila,ki jih imamo na naši strani,ampak me zanimajo vaše izkušnje,ki so pomojem bogate!!! Link to post
SchumacherM 58 Napisano June 6, 2010 Share Napisano June 6, 2010 Najprej osnovne stvari, da ne podkrmari ali prekrmari divje in da leti po ravninah. Potem pa finese, mehkejše/trše vzmetenje, višja/nižja lega na cesti, zavorno razmerje naprej/nazaj, potem pa še obraba gum. To pa je za mene to. Link to post
Khorne 4 Napisano June 6, 2010 Share Napisano June 6, 2010 Dirka Turčija: Turčija Ne vem zakaj mi ni snemalo zvoka od igre. Tako, da je malo bedno za gledat. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano June 7, 2010 Share Napisano June 7, 2010 http://www.rfactorcentral.com/ Montreal 2008 Trenutno mi njihova stran ne dela tako da ti ne morem dat direkt linka... A ta je prava? http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Montreal%202008 Link to post
PEK 2 291 Napisano June 7, 2010 Share Napisano June 7, 2010 HUUUD video Khorne, sam mot me da je lih moj boj z Mesaričem zatemnjen.. Link to post
Khorne 4 Napisano June 7, 2010 Share Napisano June 7, 2010 Mi je zelo žal, ampak sem menjal windows in potem nisem točno vedel katero verzijo programa sem imel prej in sem se cel vikend samo s tem zajebaval. Ma vmes mi je kar nekaj brisalo itd tako, da sem potem bolj površno naredil. Naslednji bo sigurno boljši! Lp Link to post
Recommended Posts