Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

emm... zakaj potem ne uporabljamo prve izmed tistih štirih, ki je normalna cesta brez stopnice v 180.. ker tisto je naravnost kretensko... ajde malo zjeban asfalt ne pa dobesedno 5 cm štenga...

Kot pravim... prva izmed tistih 4 je normalna!!

rok, proga o kateri govoris ni prva od tistih stirih pac pa montreal isi verzija proge katera je bila na serverju prej.

Tista stenga ne vem kaj te tako zelo moti, saj so hitrosti tam zelo majhne tako da ne vidim problema.

Mene zanima,ali si morda z čim pomagate pri nastavitvah dirkalnika za specifično oz.posamezno progo?Kajti meni je to največja muka,napamet nekaj spreminjat prestavno razmerje,ter ostale nastavitve!Ali mi lahko daste par nasvetov glede nastavitev samega dirkalnika,z čim si vi pomagate itd.,....Hvala že vnaprej za nasvete icon_thumbsup.gif

Ps.:Sicer sem našel navodila,ki jih imamo na naši strani,ampak me zanimajo vaše izkušnje,ki so pomojem bogate!!!

Najprej osnovne stvari, da ne podkrmari ali prekrmari divje in da leti po ravninah. Potem pa finese, mehkejše/trše vzmetenje, višja/nižja lega na cesti, zavorno razmerje naprej/nazaj, potem pa še obraba gum. To pa je za mene to.

Mi je zelo žal, ampak sem menjal windows in potem nisem točno vedel katero verzijo programa sem imel prej in sem se cel vikend samo s tem zajebaval. Ma vmes mi je kar nekaj brisalo itd tako, da sem potem bolj površno naredil.

Naslednji bo sigurno boljši!

Lp

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...