Khorne 4 Napisano November 18, 2010 Share Napisano November 18, 2010 Gregor ali kdo drug naj naredi kakšen video povzetka dirke. Lp Link to post
sennas 1 040 Napisano November 18, 2010 Share Napisano November 18, 2010 Glede Abu Dhabija: Q: Res izjemen boj, prve tri nas loči vsega 0,064. Odpeljal sem dober krog, morda bi šlo še kako desetinko hitreje, ampak blizu limita in sem bil kar zadovoljen s 3. mestom. R: Odlično sem štartal in se prebil na drugo mesto kjer sem sledil Vodičarju. Mogoče sem bil malo hitrejši ampak nikakor se ga ni dalo prehitet (hehe), no potem sem šel v bokse v 14.krogu in nizal hitre kroge, Vodičar a je mel samo 1 postanek. Uspelo mi ga je ujeti nekaj krogov pred koncem in v najboljšem dvoboju letošnje sezone za zmago mi ga je po mukah le uspelo prehiteti (bilo je res tesno, ampak zelo fer dirkanje) 2 kroga pred koncem. Zelo sem vesel te zmage. Opis sezone: Najprej zahvala prijatelju Vodičarju za podporo med sezono in tudi ostalim, ki ste mi darovali nastavitve, Red Bull je po začetnih težavah bil na koncu že praktično zmagovit bolid . Zahvala organizatorju, vsem ki ste pridno dirkali, zbirali proge in skine, dopolnjevali naš mod. [champ] Sezona se zame ni začela najbolje, imel sem veliko težav z uravnoteženostjo bolida, ampak potem od Monaka dalje so bile pa praktično same super uvrstive (še enkrat hvala Gregorju za večino izjemnih nastavitev ) in boril sem se lahko za prva mesta, včasih uspešno, včasih pač ne. Čestitke torej Vodičarju za naslov, Mirkotu za tretje mesto in vsem, ki so bili zadovoljni s sezono. Vrnili se bomo kmalu in mogoče namig, da drugo leto znajo bit red bulli s številkama 1 in 2 še bolj nevarni V veselje mi je bilo dirkati z vami vsemi, konkurenca je bla če ne na začetku pa na koncu sezone izjemno močna. Upam, da se z večino vidimo v formuli armaroli. Lp 3 Link to post
Marko Podboj 3 Napisano November 18, 2010 Share Napisano November 18, 2010 Kar zanimiva dirka ja. Ni mi blo jasno zakaj mam tako nizko končno hitrost, že na quali mi je blo čudn na dirki pa nism meu šans po ravninah. Potem pa sem se spomnil , da sem zloadal napačen setup v mapi Ampak vseeno zanimiva dirka. Link to post
FBR18 112 Napisano November 18, 2010 Share Napisano November 18, 2010 Kvalificiral sem se komaj 12. sicer s sekundo slabšim časom od svojega pb ampak se vidi kako se je grid strnil. Bravo. Na žalost sem pozabil štartat , ker sem ravno razlagal kako se je sorodnik preselil v land Down Under, pogledam na ekran in vi že v ogrevalnem krogu Tako sem štartal iz boksov, kot naš kaznjenec , 30sec za normalnim štartom, 10 krogov sem se še trudil lovit vas spredaj vendar je bila razlika prevelika, saj bi tako praktično šele proti koncu dirke ulovil karavano. Sezona je bila res pestra. Začetki so bili teški in počasni, vendar se je kasneje forma dvignila z nekaj uspešnimi kvalifikacijami in dirkami. Na koncu je prvenstvo dobilo nekaj novih imen, katera so se odlično vklopila v sezono in dobili smo zelo zanimivo končnico. S Formulo Armaroli se začenja novo zimsko prvenstvo katero ponuja bolj "old school" dirkanje s formulami iz začetka 90. letih. Nasploh je Formula Armaroli eden boljših, če ne celo najboljši mod kar so jih naredili za rFactor, tako da se v vožnji res uživa z obilo drifta . Ob dobri udeležbi pa se nam ni bati slabega prvenstva Lahko pa bi se že zmenili za kakšen test da malo probamo Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 18, 2010 Share Napisano November 18, 2010 Še nekaj me zanima.. Kako se vam je zdela prva dnevno/nočna dirka? Link to post
sennas 1 040 Napisano November 18, 2010 Share Napisano November 18, 2010 Meni je bilo super, čimveč takih, zanimivi pogoji so bili Link to post
Adri 622 Napisano November 18, 2010 Share Napisano November 18, 2010 Q: Tik pred kvalifikacijami mi je crknil internet in sem ga moral oživljati par minut, tako da sem prišel na quali le par minut pred koncem. Uspel mi je dokaj dober krog. R: Štart, ki je bil tudi edina moja svetla točka dirke, mi je uspel zelo dobro, potem pa znova kot v Braziliji - vožnja v stilu stare babice (časi, ki jih sem dosegal s toliko benza na treningu so bili 1.45 ; na dirki sem vozil 1.47..). Zaj*bal sem tudi s taktiko, ker sem vozil na medium gumah namesto na soft. Imel sem tudi nekaj zanimivih bojev, komičen je bil tisti z Metelkotom in Sosterjem, ko je Soster pelal za mano, pa se potem kar iznenada prikaže Metelko in mi ni bilo jasno od kot zdaj on tukaj In sem sprva mislil, da me je dohitel za 1 krog (malce čudno bi bilo to po le kakih 14 krogih) in sem ga na nek način spustil naprej in zraven tudi Sosterja Takoj na naslednji ravnini mi je kapnilo, da je bil Metelko v boksih... jao Še en zanimiv dvoboj je bil s Podbojem (mislim, da sem te enkrat izsilil in bi skoraj trčila, tako da se ti opravičujem). Okoli 7 krogov pred koncem so mi šle bremze k hudiču in potem je bila samo še borba do cilja s samim s seboj (btw bremze: preassure 90%, duct size 3, diski 2.8 in 2.7 pa ni zdržalo ). Izgleda, da sem bil jaz bolj na luni kot v Abu Dhabiju... Če sklenem vse skupaj: iz slabega na slabše in iz slabšega na katastrofalno :wink: Fotogalerija dirke (tako kot v BRA) pride med vikendom, seveda, če je že nebo kdo drug prej naredil. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 18, 2010 Share Napisano November 18, 2010 Jaz sem imel brake pressure na 93%, brake duct size na 5 in velikost diskov 2,8cm spredaj in zadaj. Adri, ti si imel premajhen brake duct size, zato so ti crknile.. Link to post
Marko Podboj 3 Napisano November 18, 2010 Share Napisano November 18, 2010 Še en zanimiv dvoboj je bil s Podbojem (mislim, da sem te enkrat izsilil in bi skoraj trčila, tako da se ti opravičujem). Sem meu tok enih dvobojev, da se sploh nespomnm Mislm pa da sm te tud jest enkrat mal šumahersko izsilu pred tadougo ravnino. Drugač pa mislm da je šlo vse po predpisih Link to post
sennas 1 040 Napisano November 18, 2010 Share Napisano November 18, 2010 Jaz sem mel pa pressure 95% in 4 duct size. Zgleda da je blo 4 glih dosti Link to post
Marenator 32 Napisano November 18, 2010 Share Napisano November 18, 2010 hja, moja dirka se je pa izkazala za slabšo kot sem pričakoval. Q: upal sem da se bom spustil pod 1.40, pa mi nekak ni uspelo,odpeljal sem katastrofalno. zaradi hude konkurence sem bil celo 9. do 4.mesta mi je manjkalo nekje 0,2 se mi zdi. Plus tega, da tudi jas nisem bil pozoren na radiatore in brake size... 3 in 2 sem mel... R: nato sem se z dirko mučil in mučil, nekako pazil na zavore, pri tem pa zgubil vso veselje...za povrh vsega sem še dobil penalty za speeding, ker se mi je to zgodilo prvič, sem šel takoj v bokse, in namesto da bi to odslužil, sem šel še enkrat v bokse za brezveze. Šele po nekaj krogih so me sami poklicali not...in tega nisem vedel...in namesto enega postanka sem naredil 3!! Ko sem imel vsega dovolj, sem se odločil iti dirkat na polno, neglede na zavore...in celo uspel priti do cilja!!nevem sicer kako... Vmes sem še prehiteval tiste, ki so me prej prehiteli za krog...malo za dušo...sem gledal da slučajno nebom koga ven vrgo...upam da nisem koga s tem preveč motil... Sezona : hja, pridružil sem se vam v singapurju(v krogu za ogrevanje obtičal na robniku) in suzuki (prepozno vključil v race, tako štartal iz boksov,vendar po čakanju 20s obupal), prav dirkat začel šele v A1 ringu, kjer sem se komaj vključil v celoten proces...Tako da sem se nekako boril tam za 4. mesto, kar je dober obet... Sama organizacija je res na nivoju, samo tako naprej... Drugo leto pa napad na top 3!!! Letos sem samo izkušnje nabiral, drugo leto bo pa že vse bolj prilagojeno...Ko Schumacher :wink: Link to post
Domzek 49 Napisano November 18, 2010 Share Napisano November 18, 2010 hehe tudi moja dirka je bila polomljena Dirka: Najprej sem na štartu še v 3. ovinku izgubil povezavo in mi je zaštekalo, tako da sem bil za Gieslerjem 10 sekund... 2 . Ko sem ujel enega voznika (nvm točno kdo je bil ) in ga prehitel, pa mi je dokončno prekinilo povezavo in mi vrglo z igre ... Skratka, polomljena dirka, sem pa zadovoljen , da sem nekako počasi se približeval ndirkačem spredaj, vendar sedaj se bom osredotčil raje ba druga prvestva , ki pridejo. Link to post
SchumacherM 58 Napisano November 18, 2010 Share Napisano November 18, 2010 Samo malo, jst sm Brazilijo končal pred Novakom, zakaj sem deveti? Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 18, 2010 Share Napisano November 18, 2010 Dobil si kazenski pribitek 10 sekund...to je tisto, ko si tudi sam pisal v temo pritožbe. Link to post
Recommended Posts