sennas 1 040 Napisano November 17, 2010 Share Napisano November 17, 2010 1:38:8xx. Ampak se mi zdi da je težko ponovljivo Link to post
Marenator 32 Napisano November 17, 2010 Share Napisano November 17, 2010 za mene osebno bo to vrjetno najslabša dirka odkar sem se v singapurju pridružil. Proga mi nikakor ne gre, nisem konstanten, napake so ves čas prisotne. Sicer sem res malo treniral, kakih 30 krogov, in prvič vozim na stezi, vendar bo dirka zelo zelo težka! Mater Trošt, to pa je res mogo bit Flying Lap!!! kapo dol bi reko srečko katanec Link to post
SchumacherM 58 Napisano November 17, 2010 Share Napisano November 17, 2010 Sploh se mi ne da it...kolk je že, ene 40 krogov? Ufff... Link to post
Maranello 28 Napisano November 17, 2010 Share Napisano November 17, 2010 Q: Lahko bi odpeljal še 1 sekundo hitrejši krog R: ker nisem vajen polnega dirkalnika, sem predčasno odstopil, saj sem mel veliko težav.. ker nisem nič treniral z polnim, le z praznim. se bom pa drugo leto, če bom in, bolj trudil. Link to post
mrhar 102 Napisano November 17, 2010 Share Napisano November 17, 2010 ja mitja v prvem ovinku bi lahko bolj pazil pa ne bi bilo nesrece.vodicar k si sel v boxe ne vem zakaj sem dobil penalty na tvojem mestu k sem videl da si cakal. cudno Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 17, 2010 Share Napisano November 17, 2010 Q: Uspel mi je dober krog, boljši kot sem pričakoval, če bi bil 0,05s počasnejši bi bil že 3 R: Štart ok, do prvih postankov, kjer sem moral okoli 7s čakati Mrharja :/.. Nato sem poskušal do konca odvoziti na soft gumah, ter se braniti pred Troštom, vendar mu je po dobrih dveh krogih odlične borbe le uspelo. Krog pred koncem sem bil še na drugem mestu nato pa mi je počila guma. Pri "pospeševanju" iz zadnjega ovinka v zadnjem krogu me je zaneslo in pristal sem na robniku, kjer sem tudi obtičal. Ko sem sedaj malo gledal za nazaj, je bil to edini krog, ki ga nisem naredil od vseh možnih.. pa še to mi je samo kakšnih 50m zmanjkalo Povzetek o sezoni sledi jutri :wink: Link to post
mrhar 102 Napisano November 17, 2010 Share Napisano November 17, 2010 grega sorry ker si cakal ampak kazen oddelas v rdecem kvadratku pa ne vem zakaj na tvojem. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 17, 2010 Share Napisano November 17, 2010 ja sej ni panike.. Bug pac.. Itak skor ne morem vrjet da celo sezono nisem mel nobenih tezav s tehniko (povezava, errorji..) Link to post
mrhar 102 Napisano November 17, 2010 Share Napisano November 17, 2010 ja tale bug je bil mal smesen hehe,ampak ni mi bilo glih smesno ko sem te gledal zadaj ko cakas, pa se umaknt se ne mores. Link to post
mmatic2 4 Napisano November 17, 2010 Share Napisano November 17, 2010 Kvalifikacije so bile prvič da nisem naredil pb, ampak vseeno zadovoljen.. start sm kot vsakič letoš še danes zaj.. Sicer pa dobra dirka, veliko borb z mirkotom, ki ga nisem in nisem mogu prehitet.. opravicilo Kmetecu za tist nalet, ampak mislim, da nebo zamere ko sm te spustu naprej. Škoda za Vodicarja, ki mi je mogu preustit 2 mesto v zadnjem krogu. Prva sezona zame, odpeljal sem 6 dirk in moram reči, da se mi tole dirkanje kar dopade . LP Link to post
mmatic2 4 Napisano November 17, 2010 Share Napisano November 17, 2010 aja pa še to.. če kdo misl da tale formula nemore letet si poglejte moj posnetk dirke, čist na koncu, ko sem peljal "častni krog" pr tisti dolgi ravnini. Link to post
mrhar 102 Napisano November 17, 2010 Share Napisano November 17, 2010 drugace pa dirka ni bila slaba razen prvega ovinka,potem pa sem z polomljenem avtom le se uzival in prikoracal na 11 mestu v cilj.zadovoljstvo v prvi sezoni SLORACING F1 je tako popolno. hvala boysi in se slismo.lp oja matic poglej start pa bos videl kako se leti po zraku hehe Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 18, 2010 Share Napisano November 18, 2010 Rezultati, končno točkovanje,... Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 18, 2010 Share Napisano November 18, 2010 Jah kaj naj rečem.. Po eni strani vesel, ker je konec zares dolge sezone, ki mi je pobrala kar nekaj energije, saj je kar veliko stvari, ki jih je potrebno izpeljati, vendar mi je po drugi strani tudi žal, saj se je konkurenca v drugi polovici sezone zares popravila in je bilo res veselje dirkati z vami. Rad bi se zahvalil vsem, ki ste sodelovali na dirkah, predvsem tistim, ki ste bili redni udeleženci, in vključno z nekaterimi novinci, ki so prikazali nekatere odlične predstave. Upam, da nismo bili preveč tečni, da niste imeli preveč težav s serverjem.. Upam da se bomo z vsemi videli tudi prihodnje leto v sezoni 2011, ko bo vse še bolje organizirano, sledilo pa bo kar nekaj sprememb na boljše, ampak več o tem tekom zime, zaenkrat lahko povem, da so pogajanja v polnem teku in kaže zelo dobro. Čestital, bi še Troštu in Mirkotu za osvojitev stopničk v skupni razvrstitvi... Sedaj bom pa volan pospravil za kakšnih 14 dni, v začetku decembra pa napad na formulo armaroli Torej, hvala vsem, upam da ste uživali, ker jaz vem da sem, drugo leto pa spet vse od začetka 3 Link to post
Recommended Posts