Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

jaz sem sele dans probal progo in ce odkrito povem tut priblizno ni taprava,ker so ovinki prevec ostri steza je enostavno preozka itd. sem zrihtu komp tako da so pogoji za vse enaki.drgac pa je ta proga boh pomagi proti tazaresni.dobro dirko zelim in se vidimo na stezi.

• Upvote 1
  • Downvote 1

V 09rft packu je narejena bolj pregledno za vozit, je pa žal proti 10rft veliko slabše zmodelirana sama steza (verjetno premalo natančni gps podatki). Tako da je to kar imamo verjetno res najboljše kar smo našli.

Mislim da je čas dokončno povozil zastarelo grafiko rFactorja, tako da upam da je to v dvojki vseeno malo popravljeno. Prve slike pa ravno ne obetajo revolucije. Bomo videli v upanju na najboljše [champ]

Mja, tak huda odstopanja pa tud niso. Ajde, ni spot-on, ampak letos smo meli že več dosti slabših pist hehe. No kakorkoli, konstruktivna debata nikol ne škodi. Se vidimo jutri na driki, lp

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...