Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Soster, men je žou da sva se tm tko zapela, sam kt sm že reku sm mel od nesreče s Kunčičem poškodvan cev spredn del formule in sm oddriftov skor celo tekmo, sm si pa pogledov posnetek, in sm dobu jest plavo zastavo lihk med driftanjem v ovinku kar se tud vid, da me je zanesl, in ko sm te vidu v lev ogledal je blo pa že prepozn in sva se dotaknila. V A1 pa nevem kakšna je bla sitacija, ker nism pelov te dirke. Lp

Glej Resman jaz te razumem da si driftal in si imel dela več kot preveč z samim seboj samo na tiste ki te prehitevajo za 1 krog moraš bit pa še extra pazljiv in malo tudi gledat vzvratna ogledala ker nisem kr priletel naenkrat za teboj saj sem se pol kroga vozil za tabo.

Ampak tisti ovinek se prav vidi da si se umaknil iz idalne liniji in seveda sem jaz sel po notranji strani mimo, kar se pa tiče da bi te zaneslo se pa ne vidi na mojem posnetku.

glej jest vem da si bil že lep čas za mano, pa so pršli lih tisti ovinki pa sm si reku pa me nav lihk tle hotu prehitevat, bo ja počaku da se mu umaknem na ravnini :) To pa da sm se umaknu iz idealne pa ni blo zanalašč, to me je že zanesl oz formula je že drsela, jest nism mogu nč narest, in me je potegnl naravnost vate ane..sicr pa je kar je, brezveze se tle neki zdej dajeva, treba je bit pač previden, to pa velja za oba, za unga k se umika, in unga k prehiteva. Ti pa želim vso srečo v Abu Dhabiju, pa da se ti nebi zgodil spet kej podobnega. [ok]

Ne rabiš nobenga programa. Greš v igro, klikneš tam ko imaš test day itd. pa vidiš da je zraven tudi replay fridge, klikneš na to in potem poiščeš pravi posnetek, od dirk je ponavadi tisti, ki je največji po velikosti...

Ker je abu dhabi proga v rft09 zastarela in ker so isti avtorji malu updejtali zadevo bomo uporabljali tole progo:

http://www.rfactorce...%20F1%20Circuit (verzija 1.14, medtem ko je v packu ena zgodnjih verzij, ta je bistveno boljša, omogča nam tudi recimo, da bi odpeljali dirko pol v soncu pol pa pod lučmi.....to bomo še videli)

Link: http://www.speedysha...615/Abu1.14.exe

P.S.: Če ne vese kje je proga v meniju rfactorja, pojdite dol do konca pod Yas Marina.....

Pa dejte link v prvi post.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...