Oxy 11 Napisano November 11, 2010 Share Napisano November 11, 2010 Na dirka je mimo zdaj pa razlaga. Sicer ne vem kako to da sem tukaj bil tako hiter saj sem vedno zasedal mesta od 5 do 10 tukaj pa skoraj pole. No v q bi se še dalo pridit višje samo sem raje zadnje minute iskoristo za test polnega dirkalnika tako da sem ostal na p2. Dirka se je fenomenalno zacela mislim da smo vsi imeli malo laga na štartu vsaj jaz sem ga imel in tudi Vodičar je kr naenkrat bil 2cmm ob meni. Metelka sem prhitel na štartu in ga držal nekje na 2 sec skoraj 15 krogov in potem katastofa saj se je Resman ki je zaostajal za cel krog spustil z mano v boj. Zaj koliko berem si me videl al kaj ker res ne vem kako se umikaš hitrejšim saj si mi naredil isto kot tisti v A1 ringu enostavno si zapeljal v mene in seveda počena zavesa in igre za zmago je bilo takorekoč konec. Naslednji krog gre Meteljko v box jaz sem sicer ostal še 1 krog zunaj da vidim kako se obnaša avto. No pripeljem blizu boxov in spremenim taktiko saj sem namesto soft gum vzel medium in upal da bodo zdržala do konca pa še vedel sem da bom dolgo v boxu in seveda pitstop z popravilom 10sec. Pa preden sem najdo tipke pa spremenil sem se peljal res počasi do boxov. Pridem iz boxov takoj za teamata ki me lepo spusti naprej in potem me spusti naprej še Bračič uu si mislim fajn sem se počutil kot Šumi ko je bil strah in trepet pa so se nekateri kar umikali. No do konca vsi naredijo še en postanek tako da jaz lepo pridem do p1 in ga branim za vsako ceno do konca. Ampak gume zdržijo samo do predzadnjega kroga in me Meteljko lepo prehiti jaz se v zadnjem krogu še zavrtim in me dohiti Vodičar ki me tudi prehiti v zadnjem ovinku ampak do cilja je bila ravnina in moj avto je bil hiter ko p..rasica in sem zasluženo osvojil končno drugo mesto. Škoda da so mi odpovedle gume pa dotik z Resmanom mogoče bi zmagal. No se vidimo v adudabiju Link to post
Oxy 11 Napisano November 11, 2010 Share Napisano November 11, 2010 Čakanje da zginejo rdeče luči Štart Dotik z Vodičarjem in malo laga Mirko in Bračič malo po zraku Mirko šteje oblake ker ga je malo dvignilo ob kontaktu someščana Meteljko 1ič iz boxov hmm In še uničene gume nasploh zadnja desna Link to post
Marko Podboj 3 Napisano November 11, 2010 Share Napisano November 11, 2010 Adri kako da si tok pozno štartal? Nisi semaforja vidu al je biu sam lag pr men ? Link to post
Adri 622 Napisano November 11, 2010 Share Napisano November 11, 2010 Marko zaspal sem na štartu.. preveč sem se obremenjeval z gledanjem gasa na obratih in sem potem prepozno potegnu Link to post
reno 37 Napisano November 11, 2010 Share Napisano November 11, 2010 Na momente nimamo rešitve za serverje Recimo za WTCC je linija 80/80, kar je več kot preveč...pa so še vedno težave. Preprosto nevemo kaj bi lahko bilo...so pa problemi tudi na njihovih lobby serverjih...kar je pogoj, da sploh delajo naši serverji. In če ne delajo tele serverji kot je treba...so težave tudi pri nas. Glede na to da je rFactor mogoče igrati tudi z "neuradnimi" verzijami, je tu veliko več serverjev in posledično večja obremenitev njihovih serverjev. To je virtualno dirkanje, kjer se je potrebno na žalost sprijazniti tudi z temi težavami. Mislim, da ni problem v povezavi. Pomojem je bolj pomemben racunalnik kaksna je konfiguracija racunalnika? Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 11, 2010 Share Napisano November 11, 2010 Oba serveja imasta kar solidno konfiguracijo...tako da tudi to odpade. Link to post
reno 37 Napisano November 11, 2010 Share Napisano November 11, 2010 kva pa kaksni antivirusni in podobni programi, ki delajo v ozadju? Link to post
SchumacherM 58 Napisano November 11, 2010 Share Napisano November 11, 2010 Pridem iz boxov takoj za teamata ki me lepo spusti naprej in potem me spusti naprej še Bračič uu si mislim fajn sem se počutil kot Šumi ko je bil strah in trepet pa so se nekateri kar umikali. Tam sm js gas lepo spustu mal, pa idi če češ Mel sm dost problemov sam s sabo pa gumami, zadna stvar k sm jo še rabu je ena kibla srebrna v špeglih. Tk al tk sm mel dost tega pol v zaključku z Mirotom :wink: Link to post
Big_Boy 14 Napisano November 11, 2010 Share Napisano November 11, 2010 kaj pa za abu dhabi se ve katera verzija bo proge Link to post
FBR18 112 Napisano November 11, 2010 Share Napisano November 11, 2010 Ja se že ve... poišči po forum. Se mi zdi da je tudi tukaj nekaj strani nazaj objavljena. Link to post
Marko Podboj 3 Napisano November 11, 2010 Share Napisano November 11, 2010 A ma abu dhabi sam pr men nek nagrvžen bel asfalt ? Link to post
SchumacherM 58 Napisano November 11, 2010 Share Napisano November 11, 2010 Najbrž maš DirectX na 7 al 8... Link to post
Adri 622 Napisano November 11, 2010 Share Napisano November 11, 2010 Sem imel malce preveč časa pa sem naredil foto galerijo dirke http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Abu%20Dhabi%20F1%20Circuit Abu Dabi, link ki ga je že prej poslal Trošt. Link to post
Big_Boy 14 Napisano November 11, 2010 Share Napisano November 11, 2010 OK bom pogledal, drugače pa je bila ta dirka v Braziliji fenomenalna. Kar dosti se je prehitevalo. Jaz sem odlično vozo dokler se ni zgodil shit. Štartal zadni pa po nekaj krogih premagal 8 mest. Link to post
Big_Boy 14 Napisano November 11, 2010 Share Napisano November 11, 2010 Pa tisto je šlo za las Adrijan ko sma se skoraj zaletela. Ne vem pa zakaj sem te lahko sploh prehitel če pa si bil 100x bolši od mene Link to post
Recommended Posts