Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Na dirka je mimo zdaj pa razlaga.

Sicer ne vem kako to da sem tukaj bil tako hiter saj sem vedno zasedal mesta od 5 do 10 tukaj pa skoraj pole.

No v q bi se še dalo pridit višje samo sem raje zadnje minute iskoristo za test polnega dirkalnika tako da sem ostal na p2.

Dirka se je fenomenalno zacela mislim da smo vsi imeli malo laga na štartu vsaj jaz sem ga imel in tudi Vodičar je kr naenkrat bil 2cmm ob meni.

Metelka sem prhitel na štartu in ga držal nekje na 2 sec skoraj 15 krogov in potem katastofa saj se je Resman ki je zaostajal za cel krog spustil z mano v boj. Zaj koliko berem si me videl al kaj ker res ne vem kako se umikaš hitrejšim saj si mi naredil isto kot tisti v A1 ringu enostavno si zapeljal v mene in seveda počena zavesa in igre za zmago je bilo takorekoč konec.

Naslednji krog gre Meteljko v box jaz sem sicer ostal še 1 krog zunaj da vidim kako se obnaša avto.

No pripeljem blizu boxov in spremenim taktiko saj sem namesto soft gum vzel medium in upal da bodo zdržala do konca pa še vedel sem da bom dolgo v boxu in seveda pitstop z popravilom 10sec.

Pa preden sem najdo tipke pa spremenil sem se peljal res počasi do boxov.

Pridem iz boxov takoj za teamata ki me lepo spusti naprej in potem me spusti naprej še Bračič uu si mislim fajn sem se počutil kot Šumi ko je bil strah in trepet pa so se nekateri kar umikali.

No do konca vsi naredijo še en postanek tako da jaz lepo pridem do p1 in ga branim za vsako ceno do konca. Ampak gume zdržijo samo do predzadnjega kroga in me Meteljko lepo prehiti jaz se v zadnjem krogu še zavrtim in me dohiti Vodičar ki me tudi prehiti v zadnjem ovinku ampak do cilja je bila ravnina in moj avto je bil hiter ko p..rasica in sem zasluženo osvojil končno drugo mesto.

Škoda da so mi odpovedle gume pa dotik z Resmanom mogoče bi zmagal.

No se vidimo v adudabiju

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Čakanje da zginejo rdeče luči

grab014.jpg

Štart

grab015.jpg

Dotik z Vodičarjem in malo laga

grab016.jpg

Mirko in Bračič malo po zraku

grab017.jpg

Mirko šteje oblake ker ga je malo dvignilo ob kontaktu someščana

grab020.jpg

Meteljko 1ič iz boxov hmm

grab009.jpg

In še uničene gume nasploh zadnja desna

grab007.jpg

Na momente nimamo rešitve za serverje [fbi]

Recimo za WTCC je linija 80/80, kar je več kot preveč...pa so še vedno težave. Preprosto nevemo kaj bi lahko bilo...so pa problemi tudi na njihovih lobby serverjih...kar je pogoj, da sploh delajo naši serverji. In če ne delajo tele serverji kot je treba...so težave tudi pri nas. Glede na to da je rFactor mogoče igrati tudi z "neuradnimi" verzijami, je tu veliko več serverjev in posledično večja obremenitev njihovih serverjev.

To je virtualno dirkanje, kjer se je potrebno na žalost sprijazniti tudi z temi težavami.

Mislim, da ni problem v povezavi. Pomojem je bolj pomemben racunalnik kaksna je konfiguracija racunalnika?

Pridem iz boxov takoj za teamata ki me lepo spusti naprej in potem me spusti naprej še Bračič uu si mislim fajn sem se počutil kot Šumi ko je bil strah in trepet pa so se nekateri kar umikali.

Tam sm js gas lepo spustu mal, pa idi če češ :D Mel sm dost problemov sam s sabo pa gumami, zadna stvar k sm jo še rabu je ena kibla srebrna v špeglih. Tk al tk sm mel dost tega pol v zaključku z Mirotom :wink:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...