Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Prva zmagaicon_champion.gificon_smoke.gif.. nad quali sem bil presenečen saj sem peljal približno 3 desetinke hitreje kot na testih.. štartu sm spet slabo ampk sm pršu na drug mest.. na koncu pa lepa borba z janijem, ki je imel precej težav z gumami in prišel na prvo mesto =)cool.gif.. Čestitke ostalim ki so končal.

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Q: nekako sem že v prvem poskusu dosegel svoj maksimum(po časih z treningov), tako, da sem bil kr zadovoljen z 6. mestom,kajti konkurenca je bila izjemna.

R: Štartal sem dokaj slabo, zgubil 2 mesti. Nadaljevanje pa je bilo izjemo. Najprej sem prehitel Balažiča(glede mini izleta na travo-moja napaka, vendar ni bilo tako hudo, oba sma obdržala vso hitrost in svoja mesta). Nato sem se "lotil" Vodičarja. Edino priložnost sem imel ob koncu ciljne ravinine, kjer sem bil dost hitrejši, zato tudi agresivnejši pristop(grega, je bilo nevarno, ampak tud tisti, ki je prehitevan, mora pazit na dogajanje). Po prvih postankih sem se znašel nekaj sek. za bračičem in Novakom. To sem hitro nadoknado in z lepima manevroma prehitel oba v dveh krogih. Po drugih postankih se je zame vse umirilo. Nekaj časa sem še lovil Vodičarja, se mu približal na 2sec, vendar sem kasneje popustil, se zadovoljil z 4. mestom in šparal gume. Zame odlična dirka, veliko dogajanja, prehitevanja, odlično končno mesto! [champ]

Gospod Janovljak. Če bi vedel, kako mi je prekinjalo, naenkrat vsi zginete., ptem pa kar naenkrat se vsi pojavite, ne bi kar tako v tri dni pisal kot pišeš. Po kom pa sem tako pljuval, da ti tako gre v nos. Sem jaz kriv, če pa je štekalo ko hudič. Ko sem te prehiteval, te v bistvu sploh ni bilo na stezi, kar naenkrat si se pa pojavil. Prvič se mi je to dogajalo. Ja še to, prosim povej po kom sem tako pjuval in šinfal da ti ni prav.

Ko bi bilo vsaj vse dirke tako..

Server je pa tudi meni malo zajebaval. Takoj po štartu mi je Šoster malo izginil pred prvim ovinkom, ko se je prikazal mislim, da sva imela rahel kontakt. Bomo za naslednje leto probali malo porihtat server, da ne bo več podobnih problemov. Je pa res, da lahko en sam dirkač, ki ima vključene kakšne p2p programe lahko z***e celo situacijo.

LP!

Ko sem še sam sodeloval sem po navadi izklopil vse kaj bi lahko motilo.

Od msn-ja do antivirusnega! Skratka vse kaj je povezano z netom in bi lahko motilo.

Včasih pri katerih od prog sem tudi grafiko malo zmanjšal.

Pri štartu sm pozabu dat v prvo prestavo... [wall] sm dal pa gas pa nikamor ni šlo :D potem sm pa sam čaku da se kdo zaleti v mene... Še čudn da sta me samo 2 prehitela na štartu.

Na momente nimamo rešitve za serverje [fbi]

Recimo za WTCC je linija 80/80, kar je več kot preveč...pa so še vedno težave. Preprosto nevemo kaj bi lahko bilo...so pa problemi tudi na njihovih lobby serverjih...kar je pogoj, da sploh delajo naši serverji. In če ne delajo tele serverji kot je treba...so težave tudi pri nas. Glede na to da je rFactor mogoče igrati tudi z "neuradnimi" verzijami, je tu veliko več serverjev in posledično večja obremenitev njihovih serverjev.

To je virtualno dirkanje, kjer se je potrebno na žalost sprijazniti tudi z temi težavami.

JA jaz sem prvič opazil tako grozno zavetrje, mislim da je to v tem novem 2010 modu. Mal preveč, če mene prašate.

Se strinjam. V hitrih ovinkih zelo težko ostaneš blizu tistega, ki ga želiš prehiteti. Res je, da je tako v realnosti ampak mislim, da je tu vseeno malce pretirano. Glede pa na to, da je samo še ena dirka do konca pa nevem ali se splača karkoli komplicirati.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...