Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Kvalifikacije solidne z lepotno napako -> v prvem sektorju sem imel še 0.2s rezerve. Dirko sem začel katastrofalno, pelal sem kot kakšna babica in izgubljal mesta kot po tekočem traku. Potem sem se enkrat ''vsekal po frisu'' pa je le steklo. Bila je super dirka z Balažicem in na koncu še Troštom, sem pa bil enostavno prepočasen tukaj v Interlagosu. To sta bili zagotovo težko prigarani točki, saj ne pomnim da me je že kdaj tako bolela zadnjica (haha) tako da ja, počasi bo treba nabavit nov stol :D

zej jest nevem ker me je prehitevu za en krog, sam sm te hotu spustit pa si bil preveč tišast,pa še ovink je biu in se ti nism mogu umaknt pa še probleme z zavijanjem sm mel, jest upam da nisi nč razmontirov takrt, pa da te to ni stal zmage :wink:

najprej je treba sezono zakljucit pol pa pivo vino pa six pack coca cola cevapi plus se kaj.se bomo zmenil.

virgin plus resman smo faj fanti tko da loh zdej se drugi kej napisete.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...