Kunčič 43 Napisano November 10, 2010 Share Napisano November 10, 2010 Pa koliko je to prekinjalo, pa saj to ni res. Naenkrat ni nobenega na stezi, potem pa kar naenkrat se spet pojavi, sem že letel po zraku. Tako prekinjalo pa že ni zelo dolgo. Link to post
Big_Boy 14 Napisano November 10, 2010 Share Napisano November 10, 2010 Tomaž Oset hvala da si mi uničo dirko. Jaz te prehitevlem za 9 mesto ti pa kuj rineš not v mene potem pa me v zid zanese. Mislim kakšni vozniki tu vozijo eni. Pa taka dobra borba je bila tam okoli 10 mesta na začetku dirke res samo en krat se še to zgodi pa ne bom več vozo. Link to post
FBR18 112 Napisano November 10, 2010 Share Napisano November 10, 2010 Ja jst sm mel tud kr probleme... mi je ne samo skakalo ampak tud štekalo... nimaš kaj... vsi na istem. Drugače pa vidim da je zdaj kr konkurenca... v eni sekundi več k 10 ljudi.... lepo... Link to post
Big_Boy 14 Napisano November 10, 2010 Share Napisano November 10, 2010 Skratka eden torro rosso je bil zaj pa mislim da je bil Tomaž. Link to post
mrhar 102 Napisano November 10, 2010 Share Napisano November 10, 2010 Tole kuncic kar si naredu je pa bull sit, ker zmeraj druge pluvas, najprej posprav pr seb pol pa pr drugih. Sam si posnetek poglej kako si obracu iz trave na stezo jej jej. Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 10, 2010 Share Napisano November 10, 2010 Malo na nivoju vse skupaj prosim... Imate temo za pritožbe, v kolikoe mislite da ste bili oškodovani. Link to post
toset1 1 Napisano November 10, 2010 Share Napisano November 10, 2010 Tomaž Oset hvala da si mi uničo dirko. Jaz te prehitevlem za 9 mesto ti pa kuj rineš not v mene potem pa me v zid zanese. Ej, ne se tuki neki pizdit, pa raj napiš pritožbo pa naj sodniki odločjo kok pa kej. Jst sm pogledu posnetek pa ne vem kdo bi lahka bil kriv, jst sm samo na rahlo zapiral prostor ti bi pa lahka mal gas spustil pa bi blo, pa še nekaj prostora je blo na levi... Drugač pa Q je blo po pričakovanjih... Me je pa na dirki zmotl da sem mogu kr 2x za kazen v bokse.. Prvič ko sm šel menjat gume sm mal prehitr zapelav v bokse in ko sm šel po kazen v bokse je še kr kazal levo zgoraj tist znak da morm še enkrat za kazn v bokse... pa sploh ne vem zakaj (prehitr 100% nism pelal). Potem me je pa razpizdl pa sm kr končal... Link to post
KOKL 223 Napisano November 10, 2010 Share Napisano November 10, 2010 Mene res zanima zakaj server Na zacetku tako lagira formulce kr zginjajo pa vse in sploh neves kako odregirat =) pa mam povezavo 20/20 pa dobr komp tko da nevem . Nad danasno dirko sm pa razocaran hehe 5 krog me je kuncic zrinu is steze potem mi je pa motor umru zaradi nesrece Kuncic lepo si spravil oba virgina ven is dirke =) hehe lpp. Drgace pa castitke Zmagovalcu ter vsem ki ste dokoncali dirko =) Link to post
mrhar 102 Napisano November 10, 2010 Share Napisano November 10, 2010 pritozbe vsekakor bodo,pa nej rece kdo kar ce.plus da zrihtite server ker je tudi to vzrok za nekatere nesrece. Link to post
SchumacherM 58 Napisano November 10, 2010 Share Napisano November 10, 2010 Ja, Miro je lah spet jezen na mene mal, na začetku sm mel iste probleme...zdej me vidiš, zdej me ne. Sreča božja, da sva oba nadaljevala lahko. Odlična borba v končnici z njim, res sm zašvicu zravn, ampak je 5. mesto ostalo moje Res me je držu v slabi sekundi, kar je mučenje... Glede Abu Dhabija bi se prdružu pobudi o prehodu dan-noč. Bi popestrilo to rahlo dolgocajtno stezo. Link to post
mrhar 102 Napisano November 10, 2010 Share Napisano November 10, 2010 bravo BRACIC koncno do cilja. cestitke ni blo virginov Link to post
SchumacherM 58 Napisano November 10, 2010 Share Napisano November 10, 2010 Matr da je bil že cajt da končam kako dirko Link to post
Grega Balazic 295 Napisano November 10, 2010 Share Napisano November 10, 2010 Kvalifikacije se mi niso izšle po načrtu, saj sem okrog 2 desetinki v 2. sektorju izgubljal. Štart je bil povprečen, potem me en HRT porine na travo med prehitevanjem (je bil preoptimističen). Čez nekaj krogov pogledam v ogledalce, zapeljem na robnik in se zavrtim, izgubim precej mest. Zaradi zavetrja je bilo prehitevanje nemogoče. Zaradi napajk drugih pridem na 9. mesto za Adrijana, ni se šlo približat več kot na sekundo zaostanka. V 27. krogu sem zaostajal za njim že 4 sekunde in sem zavil v bokse po sveže mediumke in upal da bo on ostal čimdlje na stezi, saj bi s svežimi gumami izničil njegovo prednost. Iz bokse on pride 2 desetinki za mano in vedel sem da če ne naredim napake, me ne bo mogel prehitet. In 7. mesto, bljak Link to post
sennas 1 040 Napisano November 10, 2010 Share Napisano November 10, 2010 A bo res treba banane talat enim......ko ne razumejo da forum NI NAMENJEN vsesplošnemu k..anju eden čez drugega. Kot je maxl reku jutri mate dan za pritožeb in nič prej nič kasnej. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 10, 2010 Share Napisano November 10, 2010 Fantje umirite se malo. Pritožbe napišite v temo, ki je za to namenjena. Q: Nekako mi ni uspel dober krog, tako da sem pristal na 4 mestu, in s tem izenačil svoj najslabši rezultat (spa.. tudi takrat je imel pole Metelko ). R: Sam začetek je bil zelo stresen. Sam štart mi je sicer uspel precej dobro, vendar so bili prvi krogi dobesedno mučenje, saj me je prehitelo nekaj dirkačev, tako da sem dirko nadaljeval na 5. mestu. Po prvih postankih sem padel na 7 mesto, nato pa se je začel najbolj mučen del dirke, ko smo v vlakcu vozili za Bračičem, ki je bil na starih gumah. V 31 krogu sem se odločil, da bom drugi postanek opravič čimprej, saj je bila to edina možnost da pridem pred Trošta in Geiserja. No po nekaj hitrih krogih in njunih postankih mi je to tudi uspelo. Nato sem le držal razdaljo od Markota, nakar zadnji krog pred seboj zagledam Janija. Sledil je še epic finish Po zadnji ravnini sva se 2x izmenjala v vodstu.. na koncu je bil Jani le nekoliko hitrejši. Čestite Maticu za prvo zmago in Janiju za odličen rezultat! Link to post
Recommended Posts