Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Pa ki ste pobi, žal sm dirko zamudu...napajalnik je odpovedu poslušnost in 1 tedneski izpad zarad servisev neizbežen.

Treba bo počakat na novga ( trenutno na sposojenem 300W, igrce odpadejo :P ) pa trening.

Vidim pa da se je na A1 ringu dost dogajalo, sabotaže, kazni...je kdo tolk prijazn pa mi kej več pove ? [dance]

Men pa ta proga ne gre in ne gre.. Podobno kot spa. Očitno mi te proge z vzponi in spusti ter hitrimi ovinki ne leži. Sploh ne morem pod 1.10 pridt. Upam da bo šlo vsaj na dirki hitreje.

Marko Podboj, pazi s kakšnimi nastavitvami voziš, ker če imaš odprtine za hlajenje na manj kot vsaj 3/3 ne boš končal dirke, po kvalifikacijah se tega ne da spremeniti, tako da vozi z večjimi odprtinami (samo bom uporabljal 4/4). Je pa res da si z manjšimi odprtinami vsaj pol sekunde na krog hitrejši..

Men pa ta proga ne gre in ne gre.. Podobno kot spa. Očitno mi te proge z vzponi in spusti ter hitrimi ovinki ne leži. Sploh ne morem pod 1.10 pridt. Upam da bo šlo vsaj na dirki hitreje.

Marko Podboj, pazi s kakšnimi nastavitvami voziš, ker če imaš odprtine za hlajenje na manj kot vsaj 3/3 ne boš končal dirke, po kvalifikacijah se tega ne da spremeniti, tako da vozi z večjimi odprtinami (samo bom uporabljal 4/4). Je pa res da si z manjšimi odprtinami vsaj pol sekunde na krog hitrejši..

Radiatorje mam na 5.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...