Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Bomo pogledali kar se da. A imaš statični ip? Sem pa 99% prepričan, da to nisi bil ti na dirki, ker ta model je danes dobil missimatch na začetku, ti pa včeraj nisi imel problemov s tem. Upam da res nisi bil ti, še manj si želim pa tega, da bi ti neupravičeno nosil posledice tega incidenta. p.s. a imaš kakšnega brata?

Mam brata ja samo zagotovo ni on dirkal kajti nima pojma o tem... Mislim da se me je nekdo pošteno privoščil..

Pod svojim.

Skratka, tisti ki je vozil včeraj in ima omenjeni IP (89.1**.*7.*7* da nebo mislil da blefiram :)) naj mi pošlje ZS, v nasprotnem primeru bom poslal mail Siolu (kjer je omenjeni IP), da sem iz omenjenega IP-ja dobil vdor na server...kjer bodo ukrepali verjetno bolj ostro. Časa ima do 20:00 ure.

• Upvote 1

Gregor, sedaj po dirki je najlažje govorit, kaj bi vse lahko in zakaj nisem jaz ali pa Marko odreagirala drugače. Če bi se jaz držal leve strani ne bi bilo kot je bilo, če bi Marko prej zaviral ne bi bilo, kot je bilo. Lahko bi prej bremzal, laho bi kasnej bremzal in še in še. Na Markota nisem jezen zdaj in tudi prejšnjič, ko se je to zgodilo. Nesrečno naključje, da sva spet midva tista. Vse je bilo v žaru borbe, in tukaj Markota razumem. Jezen sem, ker mi je splavala super uverstitev, prvič v tej sezoni. Človek se na napakah uči in tako je prav. Kje pa bi lahko pogledal te posnetke, da vidim, kaj je delal un model.

Dirkanje je pač šport, kjer so potrebne hitre reakcije. Jest in trošt bi se tudi lahko včeraj zabila v enega ferrarija, ki se je vrtil sredi 3. ovinka. Ne vem pa zakaj je treba prvi krog zmer tako na nož vozit, pa to ne leti direktno nate ampak na vse, ki so velikokrat udeleženci raznih nesreč..

maš prav ja vodičar. to je šport kjer lahko samo izkušeni največ dosežejo. drugače jaz sem si tudi sam zagrenil življenje na tej dirki ko sem 2x mogo it v bokse na popravilo obese drugač pa dobra prva dirka za mene.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...