FBR18 112 Napisano October 27, 2010 Share Napisano October 27, 2010 Kaj je človk obrnu in kontra vozil? Dokler sem še vozil sem imel samo eno srečanje z njim in hvala bogu ga je odbilo od mene da se je zvrtel, jaz pa srečno mimo... pa sem že klel Drugač pa je zajebaval tudi ping nekaj... Ravno na začetku ko me je prehitel Rihter (pardon če sem napisal narobe priimek) in potem še kasneje v borbi s Sešem. Link to post
Adri 622 Napisano October 27, 2010 Share Napisano October 27, 2010 Solidna prva dirka v ligi. V kvalifikacijah sem naredil povprečen krog, saj sem imel še kar nekaj rezerve ampak se pač ni izšel idealen krog, tako da sem s petim mestom na quali kar zadovoljen. Na dirki sem štartal solidno prišel v prvem krogu iz 5 na 3 mesto, kjer sem se obdržal skozi večino dirke. Tempo sem imel na začetku zelo dober, potem pa se je izkazala utrujenost nog po današnjem fitness treningu, tako da sem počasi izgubljal stik z vodilnima dvema, ampak nebom iskal izgovorov, saj je npr. Trošt peljal prehlajen in vseeno zmagal. Tako, da prva dva sta bila danes absolutno zame predobra medtem ko je moje tretje mesto povsem realno. Na koncu sem šel še nenačrtovano v bokse, da bi izdelal fastest lap of the race, ampak se mi ni izšlo (beri: enostavno nisem naredil dobrega kroga). Pa da počasi zaključim ta roman, vse čestitke zmagovalcema in vsem ki ste prišli do cilja in točk. Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano October 28, 2010 Share Napisano October 28, 2010 Bi lahko kdo kam uploadal cel posnetek dirke? Rad bi namreč pogledal to "epsko" dirko v celoti Hvala Link to post
mmatic2 4 Napisano October 28, 2010 Share Napisano October 28, 2010 wtf????.. je se opravičujem za nastalo situacijo ampak js nwm ka za k. se je tle dogajal??... js to vsekakor nisem vozu in nimam pojma kdo je to delu če se je to res dogajal??..šel sem na brucovanje in sedaj, ko sem prišel domov sem želel pogledati kdo je zmagal itd. in me je tole kr mal prbil tk da nwm al js to zle sanjam al ka je to???... ka lahko kako pregledate ip-je kdo je vozil pod mojim imenom.. tudi nwm kako je to poskrbljeno glede varnosti kajti če se nemotim lahko čisto vsak spremeni ime v nekoga iz lige in vozi zanj???? odpeljal sem že nekaj dirk in se zmeraj karseda držal pravil.. tako, da jaz tega zagotovo nisem vozil in svojo odsotnost na dirki sem tudi napisal tam kamor je treba!!!!... Link to post
Kunčič 43 Napisano October 28, 2010 Share Napisano October 28, 2010 Trošt,ali pa Gregor, prosim poglejta, kateri kamikaza se je zaletel v mene v drugem ovinku. Link to post
Kunčič 43 Napisano October 28, 2010 Share Napisano October 28, 2010 Ja še to. Za to dirko sem res zvozil ogromno krogov. 2X sem zvozil komplet dirko in sem bil res pripravljen, ampak se mi dogaja, da ne znam vozit kvalifikacij, enostavno na kvalifikacijah ne znam bit dovolj hiter, zato ponavadi se tud ne trudim in ne posvečam tolk časa za kvalifikacije. Včeraj pa sem vseeno probal, bil sedmi, za mene super izhodišče, prvič so se mi obetale točke, Prišel bi sigurno med prvih pet, imel sem super strategijo. Potem se pa najde en telebajsek in ti pokvari 14 dni priprav, res žalostno. Link to post
marko 36 Napisano October 28, 2010 Share Napisano October 28, 2010 Trošt,ali pa Gregor, prosim poglejta, kateri kamikaza se je zaletel v mene v drugem ovinku. Pogledu sem posnetek in ti lahko jaz povem da sem bil to jaz. Lahko pa ona dva tudi pogledata in razsodita. Sem pa že kompletno nastalo situacijo tut obrazložu. Je bila pa vzporedno še ena nesreče, eden izmed ferarijev je odnesel 2 sabo. Kakor bojo odločli bo, jst sm zaj.. priznam. Link to post
marko 36 Napisano October 28, 2010 Share Napisano October 28, 2010 Lahko bi bil pa kdo drug...ampak zgleda da se najina avtomobila ne marata... Več kot opravičit se ti ne morem. Glede tega spet ti pa nvem no, ker se mi zdi da sva bila nazadnje oba krivo ko sva se ruklna v ogrevalnem.... Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 28, 2010 Share Napisano October 28, 2010 wtf????.. je se opravičujem za nastalo situacijo ampak js nwm ka za k. se je tle dogajal??... js to vsekakor nisem vozu in nimam pojma kdo je to delu če se je to res dogajal??..šel sem na brucovanje in sedaj, ko sem prišel domov sem želel pogledati kdo je zmagal itd. in me je tole kr mal prbil tk da nwm al js to zle sanjam al ka je to???... ka lahko kako pregledate ip-je kdo je vozil pod mojim imenom.. tudi nwm kako je to poskrbljeno glede varnosti kajti če se nemotim lahko čisto vsak spremeni ime v nekoga iz lige in vozi zanj???? odpeljal sem že nekaj dirk in se zmeraj karseda držal pravil.. tako, da jaz tega zagotovo nisem vozil in svojo odsotnost na dirki sem tudi napisal tam kamor je treba!!!!... Bomo pogledali kar se da. A imaš statični ip? Sem pa 99% prepričan, da to nisi bil ti na dirki, ker ta model je danes dobil missimatch na začetku, ti pa včeraj nisi imel problemov s tem. Upam da res nisi bil ti, še manj si želim pa tega, da bi ti neupravičeno nosil posledice tega incidenta. p.s. a imaš kakšnega brata? Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 28, 2010 Share Napisano October 28, 2010 Ja še to. Za to dirko sem res zvozil ogromno krogov. 2X sem zvozil komplet dirko in sem bil res pripravljen, ampak se mi dogaja, da ne znam vozit kvalifikacij, enostavno na kvalifikacijah ne znam bit dovolj hiter, zato ponavadi se tud ne trudim in ne posvečam tolk časa za kvalifikacije. Včeraj pa sem vseeno probal, bil sedmi, za mene super izhodišče, prvič so se mi obetale točke, Prišel bi sigurno med prvih pet, imel sem super strategijo. Potem se pa najde en telebajsek in ti pokvari 14 dni priprav, res žalostno. Silvo pogledal sem posnetek prvega kroga in ti lahko povem, da bi zaradi trka z Markom lahko normalno nadaljeval dirko. Bolj kritično je bilo ko si se zavrtel na izhodu iz 2. ovinka po lastni napaki in potem malo neugodno reagiral. To kar se je zgodilo kasneje je bilo skoraj neizogibno. Ne vem zakaj nisi takoj na bremzo stisnu ko te je zaneslo, ti si pa kar pustil, da ti je avto odpeljalo nazaj na stezo. To me je rahlo spominjalo na situacijo Webbra v Koreji. Link to post
PEK 2 291 Napisano October 28, 2010 Share Napisano October 28, 2010 Metelko, da se ga nisi nazgal mal prevec pred tem brucovanjem pa se ne spomniš haha Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 28, 2010 Share Napisano October 28, 2010 No v vsakem primeru bo prišlo do sprememb kar se tiče varovanja serverja. Več sledi tekom naslednjih dni. LP! Link to post
reno 37 Napisano October 28, 2010 Share Napisano October 28, 2010 Jaz sem preprican, da je neka tretja oseba predstavljala kot Metelko. Sicer je tako, da kdorkoli lahko dostopa do tega foruma lahko dobi IP in password in sploh ni problem to narest. Jaz mislim, da bi se password moral menjati vsako dirko tako kot lansko leto z dodatnik ukrepom, da lahko do tiste teme na forumu, kjer bi dobili password dostopali samo tisti, ki so aktivni v prvenstvu! Tako mislim, da se v prihodnje nebi več take zlorabe dogajale. 2 Link to post
Recommended Posts